Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) רדיו דיסק DVD של פיוניר דגם 5050DVD.

פרטים:

http://www.musiccom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=675

המכשיר חדש לגמרי, לא שומש בכלל (פרט לבדיקה שהוא עובד). מגיע ללא אחריות כשרוב החנויות נותנות אחריות לשנה. אני מתחייב לבוא איתכם בהתקנה שהכל תקין.

2) רדיו דיסק פיוניר 880PRS:

White OEL Display

iPod Adapter Ready

iTunes AAC Playback

MP3/WMA/WAV Playback

Pop-Up Rotary Volume Control

Flap Face and Detachable Face Security

Built-In DSP

MOSFET50

Auto EQ

Dual L/R 16 Band GEQ

Auto Time Alignment

Sattelite Radio Ready

Front Aux Input

Supertuner IIID+

IP-BUS System Control

Multi-Language Display

10 Key Remote

7-Way Rotary Commander

AutoSlide Flap Face

3 5 Volt PreAmp Outputs

24 bit Burr Brown D/A Converters

IP-bus Bluetooth Adapter Ready

Dolphin Jigsaw, Circuit Board Screen Saver

3)סט קומפוננט מורל הייבריד אוביישן במצב חדש. עובד מעולה. מפורק מהאוטו.

פרטים:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7035

4) מגבר 2 ערוצים של רוקפורד דגם 500A2 PUNCH. חסר כפתורי גיין, אפשר לכוון עם מברג קטן (לא בעייתי).

פרטים:

http://www.shopping.com/xPF-Rockford-Fosgate-Punch-500a2

אני מבת ים, תציעו הצעות בפרטי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ! חבל שאתם מפספסים הזדמנויות כאלה, הן לא יחזרו! יש פה רכיבים איכותיים מאוד :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

נוסף סאב של אטון, חברה גרמנית,600rms. לא תקין. תיקון עולה 300שח. רוצה 100 שח עליו.(ב400 סהכ יוצא לכם סאב חזק יותר מl5.

וcvx של קיקר(דגם מעל cvr,750rms )עבר תיקון, כמו חדש

להציע הצעות בפרטי. לא מעוניין בהחלפות, אלא עם זה מייהאם 18 או btl 22 :-)

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

DVD-חדש לחלוטין אני מזכיר,קורא divx והכל, ללא שימוש הrca בפלסטיק המקורי עדיין.2800שח

prs880-מצב מעולה יושב בבית בקופסא שלו ואם כל הניירת.1150שח

מורל הייבריד- במצב מעולה, ללא קרעים ושום דבר,יושב בבית כבר מזמן עקב החלפת סט.1100שח

רוקפורד500a2- מגבר 2 ערוצים חזק ביותר מסדרות הטרפז של רוקפורד,משנת 2003,מעולם לא נפתח.950שח

סאב אטון-לא תקין,דורש רק 100שח. לא בעיה לתקן אותו, בסביבות ה300שח. חזק יותר מL5 /P3 ודומיהם

אני מבת ים, בפרטי

ZOOM-ZOOM

פורסם

DVD דגם 5050!- חדש לחלוטין אני מזכיר,קורא divx והכל, ללא שימוש הrca בפלסטיק המקורי עדיין.2800שח

prs880-מצב מעולה יושב בבית בקופסא שלו ואם כל הניירת.1150שח - גמיש מעט.

טויטרים MT22 - מהסט של ההייבריד, תקינים ועובדים טוב טוב :-) - 300 ש"ח.

רוקפורד500a2- מגבר 2 ערוצים חזק ביותר מסדרות הטרפז של רוקפורד,משנת 2003,מעולם לא נפתח.950שח - גמיש מעט.

סאב אטון-לא תקין,דורש רק 100שח. לא בעיה לתקן אותו, בסביבות ה300שח. חזק יותר מL5 /P3 ודומיהם

נוסף! סאב ARSENAL של AA, עם תיבה 30 ליטר אטומה מרופדת. הסאב 12", 2 אוהם סופי, 500RMS. דורש עליו 1500 ש"ח בלבד. בשימוש כחודש וחצי +-. מוכר עקב מעבר ל-2 סאבים :twisted::-P

אני מבת ים, בפרטי

ZOOM-ZOOM

פורסם

אקטואלי

MT22-יושבים בבית,מצב מצויין300שח

PRS880-יושב בבית,מצב מעולה 1100שח גמיש מעט

500a2-יושב בבית מצב מצויין למעט כפתורי גיין 900 שח גמיש מעט

AA ARSENAL-יושב בבית, עבד רק חודש וחצי,בתיבה של 30 ליטר. 1500 שח גמיש מעט

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אקטואלי

MT22-יושבים בבית,מצב מצויין. 250 שח סופי

PRS880-יושב בבית,מצב מעולה 1000שח סופי

500a2-יושב בבית מצב מצויין למעט כפתורי גיין 800 שח סופי

AA ARSENAL-יושב בבית, עבד רק חודש וחצי, אחריות לחצי שנה בתיבה של 30 ליטר.1400 סופי 1300ללא תיבה

המחירים נמוכים לפחות ב50% מחדש וסופיים!!

אני יעדיף שהמוצרים ישבו בבית ולא למכור בפחות. הם לא מפריעים לי בחדר

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

MT22-יושבים בבית,מצב מצויין. 250 שח סופי נמכר!

AA ARSENAL-יושב בבית, עבד רק חודש וחצי, אחריות לחצי שנה בתיבה של 30 ליטר.1400 סופי 1300ללא תיבה

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

MT22-יושבים בבית,מצב מצויין. 250 שח סופי נמכר!

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

PRS880-יושב בבית,מצב מעולה 900שח סופי. מחיר מצחיק,בלי שאלות מיותרות. שנתיים אצלי, חצי שנה כבר בבית

AA ARSENAL-יושב בבית, עבד רק חודש וחצי, אחריות לחצי שנה בתיבה של 30 ליטר.1400 סופי 1300ללא תיבה או1200 עם תיבה ללא אחריות!

ZOOM-ZOOM

פורסם

נשאר:

AA ARSENAL-יושב בבית, עבד רק חודש וחצי, אחריות לחצי שנה בתיבה של 30 ליטר.1400 סופי 1300ללא תיבה או1200 עם תיבה ללא אחריות!

סאב אטון קראג,חברה גרמנית לא תקין, תיקון עולה בסביבות 300 שח. אני מוכר רק ב100. סאב של 600rms ושוקל 11 קילו!

תיבה פשוטה אטומה לסאב 15 אינץ, בערך 60 ליטר. 50 שח

רוקפורד 500a2 - יגביר כל זוג מידבאסים או קומפננט שתרצו ב4 אום. ב2 אום יגביר זוג סאבים של 300-400 rms כל 1.

יכול לשמש כמונו ב4 אום, מוצהר 500rms אבל אנשים בחול הראו בתעודות לידה מעל 700rms!!. אתם יכולים לראות ביוטיוב סרטונים של המגבר הזה מגביר סאבים של 1000 ו 2000rms.

המגבר יהיה למכירה עד יום שני בלבד בסכום מצחיק של 650שח בלבד, ביום שלישי אני יתקין אותו אם לא ימכר, כמונו לסאב של רוקפורד 15 אינץ 1000rms!

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נשאר:

סאב אטון קראג,חברה גרמנית לא תקין, תיקון עולה בסביבות 300 שח. אני מוכר רק ב100. סאב של 600rms ושוקל 11 קילו!

רוקפורד 500a2 - יגביר כל זוג מידבאסים או קומפננט שתרצו ב4 אום. ב2 אום יגביר זוג סאבים של 300-400 rms כל 1.

יכול לשמש כמונו ב4 אום, מוצהר 500rms אבל אנשים בחול הראו בתעודות לידה מעל 700rms!!. אתם יכולים לראות ביוטיוב סרטונים של המגבר הזה מגביר סאבים של 1000 ו 2000rms.

המגבר למכירה ב600שח! אין לאן לרדת יותר. יש בעייה בכפתורי גיין( מכוונים עם מברג, לא בעייה),חסר הכנפיים שלו, לא מוצא אותם. זה רק חיצוני, מעולם לא נפתח, מגבר מ2002. בזמנו עלה 2500שח!

מוסיף סאב רוקפורד HX2 POWER חמישה עשר אינץ 1000rms מגיע עם תיבה אטומה 60 ליטר,הסאב במצב חדש ללא שריטה. מהדגמים הטובים ביותר שהיו לרוקפורד, חזק ביותר ואיכותי מאוד(ברמה של האבוק וFI Q ). המחליף שלו הT2 עולה 4500 אלף בארץ.

להציע הצעות הגיוניות

נתונים:

http://www.crutchfield.com/p_575RFR3115/Rockford-Fosgate-Power-HX2-RFR3115.html?tp=111&tab=features_and_specs

מחיר של ה-T2:

http://www.car-media-israel.info/index.php/rockford-t212d2.html

בהודעה פרטית-דוד (זה לא המוצרים של גיא)

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נשאר:

המגבר למכירה ב600שח! אין לאן לרדת יותר. יש בעייה בכפתורי גיין( מכוונים עם מברג, לא בעייה),חסר הכנפיים שלו, לא מוצא אותם. זה רק חיצוני, מעולם לא נפתח, מגבר מ2002. בזמנו עלה 2500שח!

מוסיף סאב רוקפורד HX2 POWER חמישה עשר אינץ 1000rms מגיע עם תיבה אטומה 60 ליטר,הסאב במצב חדש ללא שריטה. מהדגמים הטובים ביותר שהיו לרוקפורד, חזק ביותר ואיכותי מאוד(ברמה של האבוק וFI Q ). המחליף שלו הT2 עולה 4500 אלף בארץ.

להציע הצעות הגיוניות

הסאב הותקן היום במערכת והוא מפתיע לטובה:lol: אז רק הצעה ממש טובה תגרום לי לוותר עליו

נתונים:

http://www.crutchfield.com/p_575RFR3115/Rockford-Fosgate-Power-HX2-RFR3115.html?tp=111&tab=features_and_specs

מחיר של ה-T2:

http://www.car-media-israel.info/index.php/rockford-t212d2.html

בהודעה פרטית-דוד (זה לא המוצרים של גיא)

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...