Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי SUNDOWN100.4

אני מתכנן לרכוש מיד של קלארוס(ע"פ המבצע החדש)

וחושב על טוויטר L1PRO .

מתכנן לעבוד אקטיבית.

האם לדעתכם המגבר הזה מספיק טוב עבור הטוויטרים האלה?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

עבור הטוויטרים? הוא over-kill מטורף לכל טוויטר בעולם. גם את הוופרים הוא יזיז כמו שצריך.

אחלה קנייה. תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכיבים מצויינים שכמובן מתאימים , אתה יכול להיות רגוע.

כמובן שבשלב הכיוונים שים לב לגיין וכוון אותו בזהירות (או תן ליבואן שיכוון לך בפעם הראשונה , במידה ואין לך ניסיון או מתקין מקצועי) .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי את יוסי אלפיין.

מבחינת עוצמה אני מבין.

ובכל זאת מבחינת איכות צליל זה לא בחירה מועדפת, לא? טוויטר בקלאסה גבוהה אל מגבר בינוני+ לא?

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

השילוב הוא מצוין , אין לך מה לחשוש .

הרכיבים שבחרת נותנים תמורה אדירה למחיר . כל הרכיבים שאתה מדבר עליהם הוכיחו את עצמם פעם אחר פעם . אם שמעת אותם ואהבת אותם אז אין לך מה למצצמץ.

בגלל בעיה שהייתה לי עם איזה כבל אחד , שמעתי בתצואת 2 וואי לאורך זמן ארוך אצלי ברכב וה L1PRO לא פחות ממעולה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ECLIPSE 7200MKII רדיו דיסק. ומגבר SAX 100.4

ההתלבטות האמיתית שלי זה באיזה סדר לעשות את המערכת. התקציב שנותר לי הוא 5500 בערך.

העניין הוא כזה:

1. להביא את המיד של קלארוס(1400) עם ה L1PRO(סביב 1500) לחבר אקטיבית ולבצע אטימה(1500)+איזה אלף על התקנה. סה"כ: 5400ש"ח.

2. להביא את כל הסט של קלארוס(ללא קרוס כדי לחבר אקטיבי-1700)+מונו(1700) SAE1000D + סאב JL W3V3עם תיבה(1500)+ התקנה אלף. סה"כ: 5900 ש"ח(חריגה קלה). ואני ללא איטום.

אני נורא מתלבט כי מצד אחד אפשרות ראשונה מביאה אותי לרכיב הטוויטר שהוא ברמות הגבוהות וגם אני עם איטום.

באופציה 2 אני סוגר את הפינה של הסאב אבל נשאר ללא איטום ועם רכיב טוויטר נחות יותר.

מאוד מתלבט אשמח לעזרתכם.

פורסם

בדרך כלל אני נוהג להגיד ולהמליץ להשתדל לקנות כל פעם רכיב כמה שיותר טוב שלא תרצה לשדרג אותו בזמן קרוב יחסית , רכיב שלא תחשוב להחליף אותו וה L1PRO בהחלט כזה .

מצד שני גם סאב זה דבר חשוב.

עוד צד , הקלאורוס מספקים מידבאס נמוך וטוב כל כך , שיחסית לא נורא להיות בלי סאב , אבל כמובן שגם קלאורוס הוא לא תחליף לסאב .

אני חושב שבמקרה שלך הכי טוב זה שתשמע רכבים עם קלאורוס כסט ותשמע רכיבים עם ה PRO ותנסה לראות אם ומה אתה מרגיש . בסופו של דבר צריך לזכור גם שהטטוויטר של הקלאורוס הוא מוצלח מאוד בקטגוריה שלו , נכון שה L1PRO הוא בליגה של הגדולים אבל גם עולה יותר , יכול להיות שתשמע את הזול יותר ותתחבר אליו ותרגיש שזה מספיק לך. לא חייבים אוטומטית לקנות את היקר כי הוא נחשב יותר טוב , אם הוא נשמע לך באוזן יותר טוב אז כמובן זה שווה בהתאם למשחק בתקציב.

אני אישית הייתי בוחר בקניה של סט + איטום והתקנה איכותית . את הסאב תמיד אפשר להוסיף אחר כך.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

+1 לעופר. גם אני הייתי בוחר באפשרות של סט, איטום והתקנה איכותיים . כלומר, לאטום כרגע על חשבון הוספת סאב. בעיקר עם ה C6 שיורד נמוך מעולה.

דרך אגב, היה לי כמעט ואותו סטאפ מותקן: אקליפס 7200, סאנדון 4.100 מגביר אקטיבית L6 ו L1PRO... מעולה. ה C6 לדעתי בחירה יותר טובה עבור סטאפ 2 חלקים בלי סאב.

פורסם

2+

כאשר קניתי את הקלארוס, שקלתי לשדרג ל L1PRO. אליקו שיכנע אותי שאין ממש סיבה ואני בהחלט לא מצטער שנשארתי עם הטוויטרים המקוריים.

הבידוד בוצע אצלי לפני התקנת הסט, כך שלא שמעתי בדלת לא מבודדת. לפי איך שהוופר הזה זז - אני גם לא רוצה לשמוע אותו בלי בידוד.

תשקיע כרגע בבידוד רציני לדלתות ותוכל לרדת בלי בעיה גם ל-40Hz. בעתיד תוכל להוסיף סאב, בלי לסבול עד אז ממחסור בנמוכים.

דרך אגב - לטעמי השילוב של הקלארוס מוגבר אקטיבית עם JL W3 הוא פשוט מעולה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אז אתה טוען שהסט נשמע מועלה גם עם הטוויטר המקורי במצב שהוא מוגבר אקטיבית?(יחסוך לי את ההוצאה על L1) יש לך ממש סטאפ דומה למה שאני מתכוון לשים.

איך הסאונד? מגיע למפגש הקרוב?

פורסם

לטעמי, הפרש המחירים לא מצדיק את ההשקעה.

מדובר כרגיל בטעם אישי ורצוי לשמוע בעצמך, למרות שאני לא יודע אם יש מישהו עם סטאפ כזה כרגע (C6 + L1PRO) שניתן לשמוע אצלו.

אני מקווה מאד להגיע למפגש הבא. אתה מוזמן לשמוע כמה שתרצה :-)

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

באמת אין הרבה מה להוסיף, רק רציתי לחזק את הדיעה שזו באמת התאמה מוצלחת של רכיבים - מנסיון שמיעתי

לדעתי אל תוותר על סאב אבל תיקח בחשבון שהדבר הבא שאתה עושה אחרי שיש לך מערכת הוא בידוד הדלתות.

בכל מקרה - אם אתה יכול ללכת על רכיבים טובים יותר בסדרות של אותם היצרנים, תשתדל לכוון כמה שיותר גבוה.

אני כן הייתי הולך על הL1 PRO - יש לו את כל היתרונות של הL1 והוא גם מסוגל לרדת נמוך יותר כשצריך.

בכל מקרה - בגלל שאתה הולך לקחת מגבר מאוד חזק ולהושיב עליו טוויטר - מציע לך להשאר בנקודת חיתוך גבוהה לטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגילו-חישוב המוצרים וההתקנה כוללים חיווט לרמקולים וחיווט מתח עם מפצלים וכו?אם לא,קח בחשבון עוד כמה מאות שח אפילו אלפייה...

• תוכן חדש...