Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל אני באמת מבקש עצות למעשים,

שיגרמו לי להתחיל את השירות עם סיפוק עצמי, חיוך על הפנים,

:idea::(

למה לא דיברת קודם?

ראית את "עקיצה בשישים שניות"?

יופי.

תכין מראש חומר סיכה (שמר.....KY!!)

שב על יד ימין שלך איזה שעה,עד שהיא נרדמת.ממש נרדמת חזק.

די.אין לי כוח להמשיך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אבל אני באמת מבקש עצות למעשים,

שיגרמו לי להתחיל את השירות עם סיפוק עצמי, חיוך על הפנים,

:idea::(

למה לא דיברת קודם?

ראית את "עקיצה בשישים שניות"?

יופי.

תכין מראש חומר סיכה (שמר.....KY!!)

שב על יד ימין שלך איזה שעה,עד שהיא נרדמת.ממש נרדמת חזק.

די.אין לי כוח להמשיך.

במקרה הנוכחי אני חייב להמליץ על WD40... :-)

פורסם
עכשיו אני עובר על הת'רד המקורי.

הרעיון המבריק שלך הוא ליסוע לסיני???? לראות את שר הטבעות 1-2-3??????

תגיד לי...באיזה בועה של בנאליות אתה חי?

אני ממליץ בחום להקדים את הגיוס בחודש וחצי.נקרא לזה המתת חסד :lol:

לא אמרתי שזה רעיונות מבריקים, אלא פשוט דברים שאני רוצה לעשות.

אני אכן מאד בנאלי, גם בבוקר, מגרבץ עד הערב,

יוצא, חוזר, אוכל ושותה.

אגב, לא כולם עישנו סמים, ואני בניהם.

טוב, אכן הת'רד סטה ממטרתו המקורית, אז חברה תשתוללו ותזיינו ת'שכל

עד שהשרשור ינעל, כי תועלת כבר אני לא אפיק ממנו. :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

ואל תשכח לעשות הרבה רעש בפינוי.... ככה גם הצבא לא ירצה לגייס אותך וגם תהנה שבוע :lol::lol:

וברצינות- תלך את שביל חוצה ישראל (לא הכביש) , במיוחד עכשיו בחורף שהכל ירוק והשביל ריק מאדם. ואני בטוח שתמצא מה לעשות בדרך :idea:

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם

אתה מתגייס עוד חודש וחצי.

ובאמת כמו שעידן אמר, זו כנראה החופשה האחרונה שלך ממש (למרות שעדיין, בחממה של הצבא גם אפטר זו חופש אמיתי וגם חמשוש או רגילה...אף אחד לא מבין כמה כל החלק הזה הוא חממה שלפני החיים...)

אז ככה.

אני לפני הצבא לא עשיתי משהו מיוחד.

כן עשיתי זה הכרתי את החברה הראשונה שלי והיינו נוסעים כל יום לקיבוץ מסויים (שלא אומר את שמו) והיינו נכנסים לבריכה שם באמצע הלילה או נוסעים ליער לעשות קומזיצים או לים.

חוץ מזה בתקופה ההיא (יחד עם עוד כמה חברה) היינו נוסעים שוב, על בסיס כמעט יומי לים בימים ונורא נורא נהנים (זו אחת התקופות היותר טובות שלי מבחינת חבר'ה...)

וחוץ מזה אחרון זהו.

אבל אם אתה שואל אותי, וכל מה שאמרתי קודם לא מספיק לך, אני הייתי הולך להתנדב בקיבוץ איזה חודש, או הולך לעשות את חוצה ישראל ברגל או על אופניים (זה טוב לכושר, ואם יש לך חברים, אז זה טוב גם לחברים)

אבל אם אתה בענין של לנסוע לחול, רד מחר לתל אביב, לך לבן יהודה, לסוכנות של דייב, תקנה כרטיס וואן ווי לצ'כיה (למשל) או גרמניה (שתיים מהחביבות עלי) ולך תעשה תטייל עם תרמיל באירופה. (אני עשיתי את זה אחרי הצבא, אבל אצלי זו לא היתה חוכמה, הצבא ארך לי שלושה וחצי חודשים בדיוק...) וזה היה כיף לא נורמלי.

רון.

-האמת שחודש וחצי זה גם הרבה מידי וגם מעט מידי ככה שזה נורא מוזר-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני יודע שזה נדוש בטירוף, אבל אם אתה בקטע - טוס לחו"ל ותיזרק באיזשהו חוף...

המלצה:

שבועיים בצד הקאריבי של מקסיקו יעשו את ההעבודה, ואתה תחזור רענן וטרי...

בהצלחה בגיוס,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

"שני דברים לא הספקתי לעשות לפני הצבא: רשיון נהיגה ולשכב עם בחורה"

ונעזוב את הנוסטלגיה -

אני הייתי ממליץ על איזה מנוי לפילהרמונית, לקרוא בפעם האחרונה את "החטא ועונשו" ואולי גם את "מלחמה ושלום" של דוסטויבסקי.

ונעזוב את השטויות -

סע לטייל ו/או עשה מה שאתה נהנה לעשות, והרבה מזה (רק תיזהר לא לגרום לעליית מחירי חומרי הסיכה עקב ביקוש יתר).

סה"כ יש לך זמן להרוג - המטרה היא להנות מזה ולא לנסות לשבור איזה שיא.

ונעבור לח"ח -

כל הכבוד שלא התחלת עם סמים, וכדאי מאד שלא תתחיל איתם בשלוש שנים וקצת הקרובות

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אני לא הולך לצבא אני לא הולך לצבא :lol: סתאאאאאם :)

אם אני חושב על זה אז כנראה תעשה את מה שאתה הכי אוהב , תעשה את מה שרץ לך בחלומות - כולל פנטזיות :wink: ...

כל מה שאי פעם רצית לעשות ולא היה לך את האומץ , כל מה שאי פעם דימיינת לעשות ולא עשית , אז זהו ! זה הזמן כי אחר כך אתה כבר לא יכול .

פשוט תגשים חלומות פרועים !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אתה מתגייס עוד חודש וחצי.

ובאמת כמו שעידן אמר, זו כנראה החופשה האחרונה שלך ממש (למרות שעדיין, בחממה של הצבא גם אפטר זו חופש אמיתי וגם חמשוש או רגילה...אף אחד לא מבין כמה כל החלק הזה הוא חממה שלפני החיים...)

אז ככה.

אני לפני הצבא לא עשיתי משהו מיוחד.

כן עשיתי זה הכרתי את החברה הראשונה שלי והיינו נוסעים כל יום לקיבוץ מסויים (שלא אומר את שמו) והיינו נכנסים לבריכה שם באמצע הלילה או נוסעים ליער לעשות קומזיצים או לים.

חוץ מזה בתקופה ההיא (יחד עם עוד כמה חברה) היינו נוסעים שוב, על בסיס כמעט יומי לים בימים ונורא נורא נהנים (זו אחת התקופות היותר טובות שלי מבחינת חבר'ה...)

וחוץ מזה אחרון זהו.

אבל אם אתה שואל אותי, וכל מה שאמרתי קודם לא מספיק לך, אני הייתי הולך להתנדב בקיבוץ איזה חודש, או הולך לעשות את חוצה ישראל ברגל או על אופניים (זה טוב לכושר, ואם יש לך חברים, אז זה טוב גם לחברים)

התשובה הכי נורמאלית עד עכשיו.מקיאוולי נותן בראש.עולמך לא צר כעולם נמלה ואלוהים לא מת-הוא סתם בהקפאה....

פורסם
לא להתגייס.

וואלה גם אתה? :p

אני חייב לפגוש אותך, אתה כל-כך מזכיר לי את אחד החברים היותר מופרעים (והיותר כיפיים כמובן :D ) שלי. רק בגירסה משופרת ומחוזקת :twisted:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכיף.ארקפה,רמת החייל.תזמין קפה-לא משהו אלכוהולי-שלא תדבר שטויות.

תבוא בערב.תלבש משהו צמוד אבל לא זנותי.וענו רק עכשיו באת מהעבודה ותמיד אתה לבוש אלגנטי אבל סקסי במידה.

אני אלבש חולצה ועניבה כי אני בא מהעבודה-אבל חולצה יחסית הדוקה-שתראה שאני מתאמן (אתה לא תשים לב ותשים לי בשלב כלשהוא יד על החזה)

שאני לא אחשוב שאתה הולך לשכב איתי על ההתחלה....

אני אשב בחוץ.

אתה לא תדע שזה אני.אני אתן לך להיכנס ואבחן אותך.הטלפון שלי יהיה בכיס שלי על רטט.אתה תתקשר.אם מצאת חן בעיני אני אענה כשאני אראה שאתה מתקשר ואז אתה תסתובב ותגיד "אתה תומר?" ואני אגיד כן ואזמין לנו משהו לשתות.

אנחנו נשב לדבר.סמוך עלי.אני בן שיחה מרתק.אתה תתחיל כאילו שאתה שולט בשיחה-אבל תוך חצי שעה אתה בוהה לי בעיניים ולא שם לב שאני שולט בשיחה לחלוטין.

תוך שעתיים אתה בכיס שלי.

פורסם
בכיף.ארקפה,רמת החייל.תזמין קפה-לא משהו אלכוהולי-שלא תדבר שטויות.

תבוא בערב.תלבש משהו צמוד אבל לא זנותי.וענו רק עכשיו באת מהעבודה ותמיד אתה לבוש אלגנטי אבל סקסי במידה.

אני אלבש חולצה ועניבה כי אני בא מהעבודה-אבל חולצה יחסית הדוקה-שתראה שאני מתאמן (אתה לא תשים לב ותשים לי בשלב כלשהוא יד על החזה)

שאני לא אחשוב שאתה הולך לשכב איתי על ההתחלה....

אני אשב בחוץ.

אתה לא תדע שזה אני.אני אתן לך להיכנס ואבחן אותך.הטלפון שלי יהיה בכיס שלי על רטט.אתה תתקשר.אם מצאת חן בעיני אני אענה כשאני אראה שאתה מתקשר ואז אתה תסתובב ותגיד "אתה תומר?" ואני אגיד כן ואזמין לנו משהו לשתות.

אנחנו נשב לדבר.סמוך עלי.אני בן שיחה מרתק.אתה תתחיל כאילו שאתה שולט בשיחה-אבל תוך חצי שעה אתה בוהה לי בעיניים ולא שם לב שאני שולט בשיחה לחלוטין.

תוך שעתיים אתה בכיס שלי.

אני מעדיף פסטה מיה בצהריים :lol:

בארקפה אין שום דבר טעים לאכול. הדבר המועיל היחיד שיש שם זה חיבור אלחוטי לאינטרנט. אה, והמון כוסיות :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הרשו לי הרצאה קצרה על השקפת העולם הדיכאונית שלי והשלכותיה על גיוס חמרמירים.

אז ככה - החופש שלפני הגיוס הוא החופש האמיתי האחרון בחיים. הא-ח-ר-ו-ן ב-ח-י-י-ם!

אחרי הצבא אמנם יש עוד חופשות, אבל אז כבר מעיבה עליך עננת העתיד. אתה נכנס למטחנת החיים, צריך כבר לחשוב על מה אתה עושה עם עצמך, מי אתה, מאין באת ולאן אתה הולך וכו'.

לפני הצבא זו הפעם האחרונה שאתה באמת CARE FREE עם כנפיים וספיגה משופרת.

ומה אני עשיתי לפני הגיוס? נסעתי לחו"ל כמובן. אבל מאחר ולא היה לי זוז על העכוז הדרך היחידה שלי לצאת לחו"ל שאינו סיני הייתה לישון שני לילות בשק"ש על סיפון מעבורת ליוון. אחרי כמויות החלודה שהיו בגיגית הזו, לא פלא שהלנצ'יה נראית לי בסדר גמור...

עשיתי עם שלושה חברים את הטיול הזה - שבועיים וחצי של סבבה בתקציב מגוחך. שתבין - באתונה הלכנו לישון לילה אחד בפארק ציבורי כדי שיהיה לנו כסף לקצת שופינג.

אחרי שחזרתי לארץ, עשינו קצת מסיבות, קצת סבבה ספוראדית וממש לפני הגיוס, כשידעתי שאני צריך להפטר מרעמת השיער המפוארת שהגיעה לי כמעט עד אמצע הגב - החלטתי שאני לא נותן לספר הצבאי את התענוג. עשיתי שביל באמצע וגילחתי את חצי הראש הימני. כן. הייתי עם חצי ראש ימני מגולח וחצי ראש שמאלי עם שיער ארוך - וזה נראה זוועה כמו שאתם מתארים. הלכתי ככה למסיבת גיוס של חבר ועוד איזה יומיים שלושה והורדתי את זה בערב לפני שעליתי על ירוק. גוייסתי לחטיבת אלכסנדרוני והשתתפתי בקרבות נגד כוחות הפורעים של פאוזי אל-קאוקג'י ובפריצת דרך בורמה להסרת המצור על ירושלים.

חוץ מהמשפט האחרון - הכל אמת.

עידן , אחרי הפנסיה יש חופש ארוף ארוך... שנים של תהיות בבית הקפה השכונתי.

שנים של דיבורים בכיכר רבין ( אם אתה תל אביבי ) או במצפה בגבעתים ( שסביר להניח

תגור שם שתיהיה זקן) בבקרים...

:idea:

• תוכן חדש...