Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברצוני להתייעץ אתכם לפני קניית רכב

מדובר ביונדאי אקסנט 2003 יד שניה, בבעלות פרטית נוכחית ופרטית קודמת.

בנהיגה שלי נמצא נוח ובכללי בסדר

מצ"ב בדיקת רכב שבוצעה ע"י מכון:

במוסך אמרו כ-2000 ש"ח על תיקונים הליקויים הנ"ל...

האם יש עוד דברים לחשוד\לבדוק וכו'

בדיקת רכב.jpg

פורסם

רכב לאחר תאונה רצינית עם פגיעה בשלדה. לא מספיק מחשיד ע"מ להמשיך הלאה ? (זו דעתי).

מבחינה בטיחותית - יש משמעות לתיקונים שעשו, ומן הסתם גם ירידת ערך רצינית.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום רב, אני בהחלט לא ממליץ לך לרכוש רכב ספציפי זה אשר עבר תאונה קשה ככל הנראה על פי הדו"ח ועבר הלחמה בשילדה,

קיימת תשואה דיי גדולה של יונדאי אקסנט בשוק והייתי ממליץ לך בחום לחפש רכב אחר.

אין לי שום אינטרס חוץ מלהגיד לך שלא כ"כ מומלץ ובטיחותי לנסוע על רכב כזה זאת על פי דעתי האישית.

עדי :).

פורסם

הרכב עבר תאונה לא קלה מלפנים. אני לא בטוח אם מדובר בתאונה שיש לה גם השפעה בטיחותית, מה שבטוח זה שמבחינה מסחרית זה שווה לא מעט כסף, במיוחד כשמדובר ברכב נפוץ יחסית כמו האקסנט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שאלה אחרת בנוגע לאקסנטים..

אני מחפש הרבה במכירונים יד 1 או 2 וכמעט כולם נקנו מליסינג, האם עדיף בעלות קודמת פרטית על ליסינג או שאין לייחס כל כך חשיבות?

פורסם

רוב האקסנטים נמכרו לחברות ליסינג והשכרה ולא ללקוחות פרטיים ולכן קשה למצוא אחת שלא היתה בעברה בחברות כאלו.

בתאוריה אולי עדיף לחפש אחת שלא היתה בעברה בליסינג, במציאות יהיה קשה למצוא אחת כזה (עבר בחברת ליסינג לא מופיע ברישיונות בשנים האלו) עם היסטוריית טיפולים מלאה, מצב מכני סביר ומחיר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...