Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה, אתה אכן צודק. הכוונה לסטאפ אנאלוגי ללא שום פרוססורים למינהם באמצע. כרגע אני עובד בפאסיבי ובהמשך כנראה אעבוד בחצי אקטיבי.

בכל אופן, כרגע אני לא משדרג לשום דבר ולא מחליף כלום. פשוט מתעניין.

פורסם

האם למישהו יש מושג כמה עולה המכשיר הנ"ל:

http://www.fujitsu-ten.co.jp/eclipse/product/smonitor/cdt_450x/

נראה מכשיר איכותי מאוד..

ואיפה אפשר להשיג אותו בכלל?

אם יש עליו פרטים בשפה האנגלית לפחות זה יכול לעזור.

תודה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תחאלס לא ברור, למה אתם חושבים שמכשירים כמו נקמיצ'י ישמעו טוב יותר מאקליפס ?

זה כמו להניח שP9 ישמע מדהים כי הוא הייאנד ובפועל ראינו שסאב בכבוד הוא לא פותח.

אז מה ?

פורסם

לא הייתי במפגש אבל בהחלט ייתכן שמדובר ב P9 עם בעיה נקודתית. מכאן ועד להכפיש מוצר איכותי שכזה הדרך ארוכה מאוד.

מה זאת אומרת לא "פותח" סאב ? מאיזו בחינה ? הפרה-אאוט נמוך ? אין מצב שזאת בעיה של כיוונים חבויים ?

...CASKA for life

פורסם
תחאלס לא ברור, למה אתם חושבים שמכשירים כמו נקמיצ'י ישמעו טוב יותר מאקליפס ?

זה כמו להניח שP9 ישמע מדהים כי הוא הייאנד ובפועל ראינו שסאב בכבוד הוא לא פותח.

אז מה ?

תשמע, אני אישית לפחות, לא אמרתי שהנקמיצ'י יישמע יותר טוב מהאקליפס, אבל עצם העובדה שהוא ללא DSP יכולה בהחלט לתרום לתוצאה הסופית, כי כמה שפחות יש בדרך, כך אמור (ואני אומר זאת בזהירות כי זה ממש לא מחייב) אותו רכיב להשמע יותר טוב! יש גם עניין של המחירים, הנקמיצ'י CD500 עולה טיפה פחות מהאקליפס 7200, כאשר לאקליפס יש פשוט הכל: בלוטות', USB, קרוס 3WAY אקטיבי, TA וכו' ולנקמיצ'י אין כלום ולכן לא ייתכן שמכשיר שאין לו כלום יעלה כל כך הרבה, אז כנראה שיש סיבה לעלות גבוהה זו.

לסיכום, לדבר אפשר עד מחר, אבל בשביל לקבוע עובדות צריך להקשיב לרדיו דיסקים המדוברים בסטאפים זהים ואז באמת לקבוע עובדות. אני לא שמעתי נקמיצ'י אף פעם ולכן אין לי מושג איך הוא.

מה שכן, לטעמי האקליפס בהחלט רדיו דיסק מעולה וכרגע אני לא מתכוון להחליף אותו אלא אם כן יפול עליי בטעות מאיזה עץ HX-D2 קטן וחמוד :wink:

פורסם

"יש גם עניין של המחירים, הנקמיצ'י CD500 עולה טיפה פחות מהאקליפס 7200, כאשר לאקליפס יש פשוט הכל: בלוטות', USB, קרוס 3WAY אקטיבי, TA וכו' ולנקמיצ'י אין כלום ולכן לא ייתכן שמכשיר שאין לו כלום יעלה כל כך הרבה, אז כנראה שיש סיבה לעלות גבוהה זו."

אם אני אציב תג מחיר של פרסטיג'יו על קליפורניה בום, אתה תזרוק את האמפליטוד ?

חברה מפגיזה מחיר כדי למתג.

פורסם

גורל, אל תעשה סלט בבקשה. ציינתיי את עניין המחיר כחלק מהשערותיי לכך שההד יוניט המדובר הוא איכותי, אבל בשום שלב לא טענתי שבגלל שהוא יקר אז הוא בטוח טוב. אני מסכים שמחיר לא מהווה שום מדד, ובכל זאת מה שטוב בדרך כלל גם עולה בהתאם.

ולגבי שאלתך, אז לא אני לא אזרוק את האמפליטוד.

פורסם

גורל, עכשיו אתה מדבר!!!!

אני מציע 800 גרם פילה ו-800 גרם סטייק אנטריקוט ונסגור עניין.

זה לא יהיה זול, אבל תסכים איתי שזה בטוח יהיה טעים :wink:

פורסם

יופי , עשית אותי רעב (וזה אחרי שאכלתי לפני שעה).

המנה הזו ב NG היא אחת מהיותר טובות שאכלתי מאז הסטייקים של דרום אמריקה.

לענינן השרשור - נושא הפחות זה יותר במובן של כמה שפחות אלקטרוניקה במכשיר לטעמי לא מוצדקת.

אם מדברים על פעם אז אכן הטכנולוגיה והאלקטרוניקה לא היו ברמות של היום ולכן זה היה שיקול , כיום היתרונות העצומים של מכשיר איכותי עם כיוונים משמעותיים הרבה יותר ממכשיר טוב ערום .

אני לא בא ומבטל את העובדה שפיזיקלית סיגנל שעובר דרך קצרה הוא "בתולי" יותר , אני אבל כן אומר שהערך המוסף של הבתוליות הזו הוא פשוט אפסי ביחס לערך המוסף של מכשיר רבגוני עם פיצרים שונים.

בעולם אידיאלי כמובן היינו לוקחים סט אפ אקטיבי ועם F1 מלא שיתן גמישות מלאה וסיגנל ברמה גובהה או לחלופין סט אפ מבוסס HU של מקינטוש או דנון או נקמיצי וכו עם סט פאסיבי ובניות עם מיקומים אידיאלים ללא פשרות לפיצוי על חוסר היכולת לפיצרים .

אבל .. לצערי רובנו לא יכולים להרשות לעצמנו מערכות כאלו ואז HU איכותי (כמו ה 9887 , אקליפס 7200 וכו) לדעתי הוא כלי שימקסם את ביצועי המערכת הרבה יותר מאשר הדיוניט "ערום".

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...