Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משלם כבר 6 שנים (למעשה מאז הודעת התשלום הראשונה שקיבלתי)

בכל אופן במהלך השנים כן ביטלו לי הודעות תשלום כאשר גרתי בבית שבו כבר משולמת האגרה וכיום כשכתובתי היא בית ההורים גם הם וגם אני מקבלים על אותה כתובת הודעת תשלום ואף אחד מאיתנו לא משלם

לזכותי (ולהורי) כבר חוב של אלפי שקלים ורשות השידור עדיין לא נקטו שום צעד

ב 1/1/09 כמו כולם קיבלתי את הודעת התשלום לחצי הראשון של השנה

בהודעת התשלום רשום

אל אף האמור לא תפעיל רשות השידור בשלב זה הליכים לגביית האגרה לשנת 2009 כדי לתת שהות למציאת דרך ולהמשיך לממן בעבורכם את האגרה

אם לא ימצא מימון כאמור, תודיע לכם על כך רשות השידור ותזכיר לכם את חובכם לשנת 2009

כלומר "תמשיכו לא לשלם ולא נעשה לכם כלום" 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון של חבר טוב שלי, אחרי כמעט עשור הם פתחו לו תיק בהוצל"פ ועיקלו לו את המשכורת. זה למרות שהוא בכלל לא היה צריך לשלם. רק בהתערבות של התקשורת הם ביטלו את הדרישה לתשלום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם הם וגם אני מקבלים על אותה כתובת הודעת תשלום ואף אחד מאיתנו לא משלם

לזכותי (ולהורי) כבר חוב של אלפי שקלים ורשות השידור עדיין לא נקטו שום צעד

הם מתייחסים לזה כמו תוכנית חיסכון,

כשהחוב מגיע לסכום מסויים-הם מפעילים אמצעים חריגים .

-

פורסם

עניין של עיקרון.

ערוץ 1 כבר מזמן פשט את הרגל, הוא פשוט לא נותן כלום עבור רוב הציבור בישראל.

אנחנו משלמים מיסים דרקוניים בישראל על כל חצי דבר שאנחנו אולי מקבלים מהמדינה, אז לשלם 30 ש"ח בחודש על כלום כשאתה עוד משלם מעל 200 ש"ח בחודש עבור שידורים רב ערוציים?

אני בהחלט אוהב את המדינה ורוצה להמשיך לחיות פה, אבל לא מפליא אותי כבר שהישראלי הרגיל (כמוני וכמוך) מנסה להתחמק מתשלום מס כזה או אחר איפה שאפשר.

אם זה עניין של עיקרון בשבילך, יש עוד 2 מיליון עקרונות לפניו - והרבה יותר חשובים, תאמין לי.

אני מציע שלא נשלם את הטסט לרכב, בשביל העיקרון. הרי מה אנחנו מקבלים בשביל האלף ומשהו שקל שאנחנו משלמים על הרישיון רכב, עוד מכמונות ? עוד כבישים מחורבנים ? עוד תקנות דרקוניות. יאללה, עזוב אותך מרישיון רכב.

באותה הזדמנות אולי כדאי שגם נפסיק לעשות מילואים, הרי תרמנו לפחות 3 שנים מחיינו עבור הצבא (אני אישית תרמתי 4) אז למה לעזאזל אני צריך לעשות מילואים ביחידת עורף בזמן שהסדירניקים הולכים הביתה ב 17:30 ואני נשאר במקומם ? כוסומו מדינה, לא נעשה גם מילואים.

על דברים כאלה הייתי מוכן להלחם, בשביל רשות השידור האמת היא שאין לי ממש כח, שילכו להזדיין הם עם ה-30 שח בחודש שלהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם זה עניין של עיקרון בשבילך, יש עוד 2 מיליון עקרונות לפניו - והרבה יותר חשובים, תאמין לי.

אני מציע שלא נשלם את הטסט לרכב, בשביל העיקרון. הרי מה אנחנו מקבלים בשביל האלף ומשהו שקל שאנחנו משלמים על הרישיון רכב, עוד מכמונות ? עוד כבישים מחורבנים ? עוד תקנות דרקוניות. יאללה, עזוב אותך מרישיון רכב.

באותה הזדמנות אולי כדאי שגם נפסיק לעשות מילואים, הרי תרמנו לפחות 3 שנים מחיינו עבור הצבא (אני אישית תרמתי 4) אז למה לעזאזל אני צריך לעשות מילואים ביחידת עורף בזמן שהסדירניקים הולכים הביתה ב 17:30 ואני נשאר במקומם ? כוסומו מדינה, לא נעשה גם מילואים.

על דברים כאלה הייתי מוכן להלחם, בשביל רשות השידור האמת היא שאין לי ממש כח, שילכו להזדיין הם עם ה-30 שח בחודש שלהם.

איציק

כל אחד מכלכל את צעדיו ובוחר את העקרונות שלו.

ברור שחלק מהעניין הוא "מה מונח על הכף" ולכן אין סיכוי שאני אסע ללא טסט רק כי לדעתי אני לא מקבל מספיק תמורת זה. זה פשוט לא שווה את זה.

אגרת טלביזיה היא מסוג המיסים המעצבנים שלא מקבלים כלום תמורתם, לכן כל עוד אפשר להתחמק מתשלום שלהם הרי זה מבורך.

הצבא רוצה להביא אותי במשכורת שלי במקום לשלם לילד בן 19 320 ש"ח לחודש? בבקשה. אני בטח שלא אסרב כי לא מתאים לי ביקור של מ"צ בבית.

בקיצור, כשהאזרח הקטן עומד על עקרונות מול רשויות המדינה, אין לו הרבה הזדמנויות ולכן הוא בוחר איפה שנוח לו לעשות זאת, איש איש ושיקוליו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני בטח שלא אסרב כי לא מתאים לי ביקור של מ"צ בבית.

יש לסרב ויש לסרב.

כשאתה מסרב למשהו, צפה פגיעה. אם זה מילואים - צפה למ"צ. אם זה רשות השידור - צפה לביקור של נציג הוצאה לפועל + שוטר בדלת שלך.

אם מדברים על "התחמקות חוקית" (פטור רפואי ממילואים או תיכמונים כאלה ואחרים לרשות השידור) אז אני לא בטוח עד כמה זה הופך את העניין לרלוונטי כ"כ לדיון שלנו ולהערה שלך בדבר ה"עיקרון" של לא לשלם אגרת טלויזיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מניסיון עם רשות השידור.

הם מגישים אלפים של משפטים מדי שנה זוכים בהם בדרך כלל ואז הוצאה לפועל + שוטר דופקים על דלת ביתך.

מחוב קטן החוב הופך לחוב גדול, ובד"כ כמו מילואים זה מגיע בדיוק לא בזמן המתאים לכם.

הטלויזיה יכולה לשמש גם כעציץ ועליך עדיין לשלם אלא אם ביקשת שיגיעו אליך והם יראו כי הטלויזיה אינה מסוגלת מבחינה טכנית לעבוד.

היו גם מקרים שהגיעו לבתי משפט בו הוחלט שקליטה באמצעות מוניטור ומסך מחשב נחשבו לטלויזיה.

מנסיון שלי הפרטי קיבלתי דרישה לתשלום לשבע שנים אחורה. לא הגבתי קיבלתי כתב תביעה. אז החלטתי להגיב. במקרה שלי הפרטי לא רק שהרשות הפסידה אלא היא גם קיבלה לשלם הוצאות משפט של 750 ש"ח.

כל זאת למה ? כי הרשות ביקשה ממני תשלום כאשר בת זוגתי משלמת ואיזה חוכמולוג החליט שאני לא גר יחד עם זוגתי. אז שילמו הנבלות.

לכל היתר , גם אם לא מגיע , ואין תמורה בעד האגרה , מציע לכם לשלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה:

קניתי דירה ועדיין לא העברתי את הכתובת שלי מכתובת ההורים. האם עלי לצפות כי ברגע שאעביר את הכתובת במשרד הפנים לכתובת הדירה החדשה, אעלה להם במחשב ? או רק זוגות שנישאים עולים שם ?

פורסם

לפי ידיעתי כל שינוי כתובת נקלט גם במחשב העל של רשות השידור.

לכן צפה לפניה.

אם לא חיוני לך להעביר את הכתובת , כמו לקבל תו חניה , תשאיר אותה אצל ההורים.

אם אין לך טלויזיה אז בכלל אתה לא צריך לדאוג:-)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מנסיון אישי שלי.

מאז שהתחתנתי לפני כמעט 3 שנים,קיבלתי כמובן דרישה לתשלום אגרה, מכיוון שלא שיניתי במשרד הפנים את כתובתי-במכוון (למרות שכבר רכשתי דירה ,אני גר בה וגם יש לי ילדה) איחדו את שמי ושם זוגתי (ברשות השידור-לא משרד הפנים)לדירה של הורי ומאז אני לא מקבל בקשות לתשלום,אין לי גם שום סיבה לשנות במשרד הפנים את כתובתי,זה לא מפריע לי לכלום ולא מונע ממני כלום.

אז כל עוד ניתן בדרכים "חוקיות" להימנע מהתשלום המיותר הזה...אין סיבה לא לעשות זאת.

פורסם

מניסיון עם רשות השידור

סוף גנב לתליה.

לא מגיע להם אבל...

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בתקופה שהוא דר עם הוריו ירדו ממנו, אבל עדיין ידרשו ממנו אגרות על תקופות קודמות שבהן דר במקום אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מניסיון עם רשות השידור

סוף גנב לתליה.

לא מגיע להם אבל...

אז צריך לתלות את שר התקשורת על אי ביטול החוק על תשלום אגרת שידור.

החוק הזה בתקופה של היום..הוא גניבה ברשיון.

לרוב אני אדם שומר חוק אבל במקרים מעצבנים כמו זה...אני יעשה כל מה שאני יכול כדי להתחמק בצורה חוקית.

• תוכן חדש...