Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'פון עד 240K

אור ש.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

משפחתי ואני רוצים לקנות ג'פון משפחתי שיוכל לאכלס 4 אנשים מבוגרים. הדברים שאני מחפש בג'פ זה שיהיה בטיחותי,אמין ושיעמוד בתקציב של עד 240K. אני חושב על פולקסווגן טיגואן ועל טיוטה ראב4.

אז ברצוני לשמוע מה דעתכם על הג'פונים הנ"ל ואם למישהו יש הצעות אחרות שיתאימו לי אני מאוד אשמח לשמוע.

בתודה אור

פורסם

סוזוקי גראנד ויטרה בגרסה מפוארת עם הילוך LOW ויכולת שטח טובה משאר הג'יפונים ועוד יישאר עודף:-D

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אפשר לשאול למה דווקא ג'יפון?

ב-240K אפשר לקנות דברים כל כך הרבה יותר טובים מ-RAV4.

בהנחה שאתה לא מחפש שטח (כי אם כן, הרכבים שהבאת לדוגמא יצטרכו מנוי לשירותי חילוץ) ואתה צריך רכב מרווח - יש לך את הקאמרי, ביואיק לה-קרוס, VW פאסאט בגרסאות היקרות ביותר ועוד ועוד.

לגבי בטיחות, המיתוס שרכבי כאילו-שטח הם יותר בטיחותיים ממכוניות סאלוניות נופץ כבר לא פעם. פאסאט עם מפרט מלא תהיה ככל הנראה בטוחה יותר מ-RAV4 בתקציב דומה, גם מבחינת בטיחות פאסיבית וגם מבחינת בטיחות אקטיבית.

פורסם
האדג של פורד יתן לך את התמורה הטובה ביותר בתקציב שלך.

העניין שהוא ממש לא "ג'יפון" אלא טנק.

אם אתה יכול לקנות ב-240K את הטיוגאן, אז הייתי הולך עליו.

• תוכן חדש...