Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה לילה טוב קודם כל

אני מחפש כרגע לבת זוגתי רכב.היא די נעולה על פז'ו 206 1.4 אוטומטית, רוב הנסיעות עליו יהיו לשתי אנשים גג,רוב הנסיעות הם בתחומי מרכז הארץ ככה שפה מנוע קטן בא בטוב,הקטע רק שפעם בחודש הרכב יצטרך לעשות נסיעה ממרכז הארץ לכיוון קרית-שמונה,או ממרכז הארץ לאילת(מרחקים די גדולים בין הורים חחח....)עכשיו מבחינת האמינות שלה הדגם הזה לא מטריד אותי,גם בבטיחות וחסכון בדלק הכל טוב.השאלה היחידה שלי איך לדעתכם מנוע 1400 75 כ"ס ועוד אוטומט יתמודד עם נסיעות כאלה פעם בחודש.

תודה מראש

פורסם

לא תהיה לכם בעיה,אבל יש לכם אפשרות ללכת על מנוע 1.6 ולקבל ביצועים חזקים בהרבה ובתוספת מחיר לא משמעותית.

פורסם

יתמודד בכבוד אם אתם סבלניים - הדגם הזה איטי למדי ולא מצטיין בעקיפות או בכבישים הרריים. אגב, צריכת הדלק ממש לא מרשימה לרכב עם מנוע בגודל כזה - בגלל התיבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש את הדגם האוטומט 1600 110 סוסים מישהו מכיר אותו?עד כמה גדול ההבדל ביניהם בכוח?האם הדגם 1600 שונה מקודמו מבחינת אמינות?

פורסם

הגיר של ה206 לא מצטיין במיוחד, בבדיקת הרכב תתעמק בבדיקת הגיר.

חוצמזה, היה לי את הדגם הידני של 1400 עם ה75 כ"ס והוא היה עייף למדי, אז אני לא רוצה לחשוב איך האוטמט יהיה .

פורסם

ה1400 סמ"ק אוטומטית לא חורכת אספלט אבל מתנהלת בקצב סביר בתוך העיר. אם אתם מחפשים ריגושים ותאוצות זה ממש לא הרכב עבורכם. ה1400 ידנית טובה יותר מהבחינה הזאת, וה1600 סמ"ק הם עולם אחר.

מכיוון שאתם עושים נסיעות ארוכות בחודש הייתי ממליץ לכם ללכת על ה1600 סמ"ק. ההבדל בתצרוכת הדלק לא גדול במיוחד, במיוחד בנסיעות בין עירוניות, והאמינות שלו טובה למעט כמה מחלות נקודתיות מאוד שאפשר ורצוי לבדוק לפני הקנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ה1400 סמ"ק אוטומטית לא חורכת אספלט אבל מתנהלת בקצב סביר בתוך העיר. אם אתם מחפשים ריגושים ותאוצות זה ממש לא הרכב עבורכם. ה1400 ידנית טובה יותר מהבחינה הזאת, וה1600 סמ"ק הם עולם אחר.

מכיוון שאתם עושים נסיעות ארוכות בחודש הייתי ממליץ לכם ללכת על ה1600 סמ"ק. ההבדל בתצרוכת הדלק לא גדול במיוחד, במיוחד בנסיעות בין עירוניות, והאמינות שלו טובה למעט כמה מחלות נקודתיות מאוד שאפשר ורצוי לבדוק לפני הקנייה.

תודה על התגובה.על איזה מחלות נכודתיות אתה מדבר?

פורסם

במנועים האלו במודלים המוקדמים יש נטייה לדליפה של נוזל קירור מאטם הראש המקורי. החלפה שלו לא יקרה במיוחד ופותרת את הבעיה לזמן ארוך.

חוץ מזה כדאי לבדוק בלאי במשולשים המקוריים שנוטים להתבלות במהירות בתנאי נסיעה קשים (דרכים משובשות, כבישי עפר וכו') ויקרים יחסית להחלפה, אבל זה כבר לא ממש במנוע עצמו.

המנוע הזה בשימוש בלא מעט רכבים של פיג'ו וסיטרואן. גם הוא וגם מנוע ה1400 סמ"ק הם פיתוחים של אותה סדרת מנועים מסוף שנות ה-80, אמינותם הוכחה לאורך זמן ובמספר גדול יחסית של דגמים, אין סיבה לחשוש מהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתה לנו כזאת שנת 2005.

אוטו בסדר גמור לעיר ואפילו מרחקים ארוכים.

מגי שבוע הייתי נוסע איתה מתל-אביב לחדרה בלי להרגיש בנפח חוסר כוח.

לא יודע להגיד לגבי הרים.

הגיר דווקא היה יותר טוב מזה ברנו למרות שמדובר באותו הגיר.

• תוכן חדש...