Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת ראשונה:

Pioneer DEHP7150UB

HP1D MONO 1000RMS

HP4X 100RMSX4

HERTZ IE ENERJY 125RMSX2

ENERGY IX690

ROKPORD P3 500RMSX2

מערכת השניה:

HU ALPINE 9886

COMP HERTZ HI ENERGY

SUB-IDMAX

AMP IMAGE DYNAMICS Q450

AMP2 MONO 1000RMS CRUNCH 1000PZ

REAR -ALPINE 600

פורסם

הדגמים לא ברורים.

תסדר את הדגמים.

לפי שם החברה. ואחרי זה הדגם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שאלי אמר, תעשה סדר, קשה לעזור לך כשזה לא ברור.

אתה סגור על ההרץ היי אנרג'י ? שמעת ואהבת ?

ר"ד- במחיר הזה הר"ד החדש הכי טוב שתוכל להביא זה הקלריון מסדרה 7 (775 או 785 לפי תקציבך), מאוד איכותי ופונקציונלי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבנתי פחות או יותר מה אתה רוצה, רכיבים נחמדים מאוד,אבל לדעתי מיותר מאוד ואני מאמין שרוב החבר'ה פה יסכימו איתי האחוריים 6X9 שהכנסת בלי קשר.

זהו סכום יפה מאוד להוציא על מערכת וחבל להוציא אותו על דברים מיותרים כמו הנ"ל ובנוסף שאת הכסף של האחוריים תוכל להוסיף להתקנה\רכיבים טובים יותר.

חשוב טוב טוב לפני שאתה קונה ואפילו תשתדל לשמוע את מה שאתה מתכנן לקנות כמו שאמרתי סכום רציני כדי להוציא אותו מבלי לדעת על מה...!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לבנות מערכת טובה הרבה יותר מאלה שהבאת כאן.

תכוון אותנו למה בדיוק אתה רוצה שיהיה במערכת, ונציע לך רכיבים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
הבנתי פחות או יותר מה אתה רוצה, רכיבים נחמדים מאוד,אבל לדעתי מיותר מאוד ואני מאמין שרוב החבר'ה פה יסכימו איתי האחוריים 6X9 שהכנסת בלי קשר.

זהו סכום יפה מאוד להוציא על מערכת וחבל להוציא אותו על דברים מיותרים כמו הנ"ל ובנוסף שאת הכסף של האחוריים תוכל להוסיף להתקנה\רכיבים טובים יותר.

חשוב טוב טוב לפני שאתה קונה ואפילו תשתדל לשמוע את מה שאתה מתכנן לקנות כמו שאמרתי סכום רציני כדי להוציא אותו מבלי לדעת על מה...!

1+ לאודי

פורסם

עם לא אכפת לך מיד שנייה אתה יכול להעמיד מערכת של 15 אלף שנשמעת מעולה.

תלוי לאיזה כיוון אתה שואף spl או sq נראה לי יותר לכיוון הass q

אם אין לך בעייה עם יד שנייה אתה יכול להביא מערכת ברמות גבוהות מאוד.

10 אלף שקל זה סכום לא קטן בכלל גם חדשה אפשר להביא משו טוב.

ממליץ לך להגיע למפגש ולשמוע ולרשום רשמים ומשמה כבר יהיה לך יותר קל.

פורסם

תנו לי סאב שירעיד את האוטו משהו רצחני 2000RMS אני לא צריך יותר מי זה כלום, הדרישות שלי הם שאני יעבור ליד שכונה וירעיד לאנשים את החלונות בבית.

פורסם

אני מבין שאתה לא בעניין של איכות אלה בעניין של לעשות רעש..

אם כך מלא את תא המטען באסים וסגרנו. וזה לא היה בציניות

אם אתה רוצה מערכת עם הדגש על המערכת היא אמורה להיות מורכבת מעוד כמה דברים חוץ מסאב שירעיד לך את השכונה.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

אם יש לך תקציב תקנה btl, סאנדאון 1500.

לא רק שתרעיד את השכונה גם תרעיד את השכונה ליד, אבל לא לזה אתה צריך לשאוף, אתה צריך לשאוף לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה ושתהיה איכותית.

אם תשמע כל היום בום בום וחוץ מזה כלום מהר מאוד ימאס לך וגם אם תמכור הכל לא תקבל את מה שהשקעת, אז תעשה חושבים תחילה.

פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה שתי זוגות של היי אנרגי? עדיף לקנות את הסדרה הכי גבוה של הרץ בכסף הזה .

ואם הקומפוננט האלו ישמעו אותך ללא בעיה.

אם אתה רוצה סאב מטורף באמת אני רק לא סגור עליו כמה הוא עולה אבל ה"הווק" 15 אינץ בין הסאבים המפציצים ששמעתי והמומלצים.

• תוכן חדש...