Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

את התוכן של הסרט אני בערך זוכר - את השם אני לא מצליח למצוא :

הסרט מתחיל בזה שקבוצה של פועלים קופצת למותה

יש גם קטע של מישהי שתוקעת בצוואר שלה עט ומישהו שדורס את עצמו עם מכסחת דשא

והרעיון הוא שהצמחים משחררים סוג של רעל שגורם לאנשים לפגוע בעצמם

אני חושב שהסרט הוא מלפני 2 ~ 3 שנים

תודה לעוזרים, תובל.

פורסם

כן זה הסרט ! תודה ..

ולדעתי הוא אחד הסרטים הטובים - קשה מאוד ליצור מתח במצבים פשוטים מאוד

כמו לעמוד בשדה יפה וירוק באור יום - והסרט הזה הצליח ליצור גם ממצבים שנראים מאוד בטוחים סצנות מותחות ומפחידות

פורסם

אוי, סרט גרוע.

קטע אחד אהבתי בו : הקטע בו יש רכב שעוצר אחרי שאוויר מזוהם ברעל הזה נכנס מתוך הגג, ואז פתאום הנהג לוחץ על הגז ונכנס בתוך עץ. אז הנהג יוצא ומתחיל לגרד את גופו בזכוכית. זה היה קטע טוב בגלל שזה הכל בלי עצירה, בטייק אחד. רק חבל שהוא לא הצליח להפחיד אותי \ למתוח אותי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה היה סרט מעפן ביותר. ממש לא נהניתי ממנו. כולו היה יחצנות ואוויר חם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכן סרט לא משהו אבל אחל'ה רעיון להעביר את המסר. הסרט ברובו דפוק האמת גם אבל אם משעמם אז אח'לה דרך להעביר ת'שעה וחצי-שעתיים לא יודע כמה שהסרט הזה הולך.

פורסם

מנצל את הת'רד כדי לבקש את עזרת חברי הפורום במציאת מידע (שם וכו') על 2 סדרות ששודרו בטלוויזיה החינוכית כשהייתי ילד, לפני כ-15 שנים (אני בן 25). הנה מה שזכור לי משניהן:

• הסדרה הראשונה הופקה וצולמה באחת ממדינות סקנדינביה ודובבה לאנגלית (היו כתוביות תירגום לעברית). הסדרה הייתה על חיי היום-יום של קבוצת חברים באזור כפרי כלשהו. למיטב זכרוני, לסדרה צולמו פרקים מעטים. מה שמשך אותי לצפות בה- ואחד הדברים היחידים שאני זוכר ממנה- זה שלכל אחד מהילדים (בגיל בי"ס-חט"ב) היה אופנוע שטח משלו (מיני-בייק) עליו הם היו רוכבים לכל מקום. כל פעם שצפיתי בפרק, כל כך רציתי אופנוע כזה.
  • הסדרה השנייה עסקה בחייהם של 7 (?) אחים (אחים אמיתיים) ובניהול חוות הסוסים רחבת הידיים שהייתה בבעלותם. הסדרה היתה סדרה אמריקאית וצולמה בשנות ה-70 או ה-80. עוד אני זוכר, שלאחד האחים קראו בריאן. לתשומת לבכם: לא מדובר בבוננזה!

למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ראיתי סרט שנקרא 1408 לא אימה אלא יותר פסיכולוגי, וזה סרט היחיד שגרם לי לחשוב שאני, הצופה בסרט יוצא מדעתי.

במיוחד הסוף שעושה צמרמורת ולכל מי ראה את הסרט איתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בתור חובב סרטי אימה, אני יכול להמליץ על כמה סרטי אימה טריים:

"קחי אותי לגהינום"- מצליח להקפיץ עם כניסת דמויות בפתאומיות, מעולה למי שאוהב את כל הקטע של המיסטיקה.

"התאום"- עלילה מעולה אין הרבה סצינות מפחידות יחסית, אבל שהן מגיעות הן מצליחות להלחיץ.

"splinter"- למי שאוהב את הקטע של מחלות/נגיפים, סרט דווקא דל תקציב אבל מפתיע לטובה, רוב הסרט מתרחש בתחנת דלק מבודדת.

"mom and dad"- סרט חולני משהו שהצליח אותי להגעיל, האדם שעשה אותו כנראה לא יציב בנפשו.

"the farmhouse"-מתחיל שליו ויבש, ואז תופס תאוצה רצינית, הסוף מעולה.

זהו לבינתיים.

פורסם
הסרט ברובו דפוק האמת

איך אתה יכול להגיד את זה? במיוחד עם הסצנה של

"I'm talking to a plastic plant. I'm still doing it."

פורסם

השם של הסרט הוא KILLING ARIEL

Scared the hell out of me!, 20 February 2008

100.gif

Author: Thimmy Lindwall from Norway

In the start i didn't know if this was a good movie, i was like "what the hell, ill take a peek" And oh my god, this scared the hell out of me!

I loved this movie, it beat "1408" with miles, its not the same "kind" but it is frightening from the start to the end. I say this, Best Horror movie this year, and gonna be hard beating this. And i would love if they do more of these psychological thrillers/horror movies comes, smarter and scarier.

The movie starts when the main character is a boy, sitting in his dark childhood room, and the parents screaming outside in the livingroom. He hears a shotgun go off. He lights a candle and opens the door, there stand his mom with the dead father, she turns to the boy and shots herself with the shotgun. then the demon reveals himself for the first time, after the both parents are dead.

Years later, he is older, and its his time to encounter this demon. The fright in this is the continuing hell that the demon in this movie creates for him, how the demon never lets go off his mind, and really mind rape him from the start to the end.

Watch this! you will love it!

פורסם
בתור חובב סרטי אימה, אני יכול להמליץ על כמה סרטי אימה טריים:

"קחי אותי לגהינום"- מצליח להקפיץ עם כניסת דמויות בפתאומיות, מעולה למי שאוהב את כל הקטע של המיסטיקה.

"התאום"- עלילה מעולה אין הרבה סצינות מפחידות יחסית, אבל שהן מגיעות הן מצליחות להלחיץ.

"splinter"- למי שאוהב את הקטע של מחלות/נגיפים, סרט דווקא דל תקציב אבל מפתיע לטובה, רוב הסרט מתרחש בתחנת דלק מבודדת.

"mom and dad"- סרט חולני משהו שהצליח אותי להגעיל, האדם שעשה אותו כנראה לא יציב בנפשו.

"the farmhouse"-מתחיל שליו ויבש, ואז תופס תאוצה רצינית, הסוף מעולה.

זהו לבינתיים.

ראיתי היום את MUM AND DAD - פשוט מעולה !

פורסם
מנצל את הת'רד כדי לבקש את עזרת חברי הפורום במציאת מידע (שם וכו') על 2 סדרות ששודרו בטלוויזיה החינוכית כשהייתי ילד, לפני כ-15 שנים (אני בן 25). הנה מה שזכור לי משניהן:

• הסדרה הראשונה הופקה וצולמה באחת ממדינות סקנדינביה ודובבה לאנגלית (היו כתוביות תירגום לעברית). הסדרה הייתה על חיי היום-יום של קבוצת חברים באזור כפרי כלשהו. למיטב זכרוני, לסדרה צולמו פרקים מעטים. מה שמשך אותי לצפות בה- ואחד הדברים היחידים שאני זוכר ממנה- זה שלכל אחד מהילדים (בגיל בי"ס-חט"ב) היה אופנוע שטח משלו (מיני-בייק) עליו הם היו רוכבים לכל מקום. כל פעם שצפיתי בפרק, כל כך רציתי אופנוע כזה.
  • הסדרה השנייה עסקה בחייהם של 7 (?) אחים (אחים אמיתיים) ובניהול חוות הסוסים רחבת הידיים שהייתה בבעלותם. הסדרה היתה סדרה אמריקאית וצולמה בשנות ה-70 או ה-80. עוד אני זוכר, שלאחד האחים קראו בריאן. לתשומת לבכם: לא מדובר בבוננזה!

למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

תודה מראש,

יגאל.

seven brides for seven brothers זו השנייה. כיכב בה ריצ'רד דין אנדרסן (מק'גייוור)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...