Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לתכנן מערכת מאפס, התקציב 5K ש"ח, לא משנה לי כ"כ שהכל לא יהיה המילה האחרונה, לא שומע בסאונד גבוה, לא מחפש דולפינים וגרפיקות, מחפש יותר איכות.

הרכב כרגע בגריז מערכות, הרכבנו מערכת מעניינת בשילוב של ר"ד פיוניר (במקור היה אלפיין אבל נפסל בגלל מחסור ב-USB) + קומפוננט אינפיניטי 5 ורבע אינץ + רמקול 6X9 אינפיניטי + מגבר 4 ערוצים של אינפיניטי.

בערב יהיו לי פרטים מדויקים ומחירים של החלקים. האם זו נראת לכם מערכת סבירה לתקציב? האם לא עדיף לוותר על ה-6X9 וללכת על סאב? בחנות הם טוענים שעדיף 6X9 מאשר סאב כי סאב תמיד אפשר להוסיף יותר מאוחר (וה-6X9 נותן טווח של באסים שהקומפוננטים לא מסוגלים לתת)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
האם לא עדיף לוותר על ה-6X9 וללכת על סאב? בחנות הם טוענים שעדיף 6X9 מאשר סאב כי סאב תמיד אפשר להוסיף יותר מאוחר (וה-6X9 נותן טווח של באסים שהקומפוננטים לא מסוגלים לתת)?

לפי דעתי נכון יהיה להיפך-לקחת סאב ו6*9 אפשר יהיה לחבר בעתיד,אם תרגיש צורך בהשלמת צליל.

שום 6*9 לא יתן לך באס כמו שסאב נותן,אבל יש קומפוננטים שיודעים לנגן תדרים נמוכים,ועושים זאת טוב מאוד.

תן לנו דגמים מדויקים של מגבר,קומפוננט,וHU,אז נוכל לעזור לך יותר

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לא עדיף ללכת על מגבר של אינפיניטי? יש לי ניסיון מצויין אתם מהקליאו שהייתה לי (הריץ זוג קומפוננטים וסאב בצורה מושלמת).

האם פיוניר הכי מומלץ עד תקציב של 1500 ש"ח? אין HU אחרים טיפה פחות מוחצנים אבל יותר איכותיים?

האם באמת כדאי להשקיע פי 2 על קומפוננט לעומת מה שתכננתי (קונפוננט של JBL עולה באיזור אלפייה וקומפוננט של אינפיניטי 1500 ש"ח)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם יש לך מקום ל6 אינץ ואתה מוכן להשקיע באמת פי 2 בקומפוננט, יש לך את הסט קלארוס C61-2 שדובר לא מעט עליו בפורום. מומלץ (על פי רוב)

• תוכן חדש...