Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי אימפרזה GT שנת 2000 ולאחרונה והאוטו התחיל לקרטע בסרק באופן מוזר. שמניעים את האוטו בבוקר הכול בסדר, האוטו מתחמם מגיע לטמפרטורת עבודה יורד ל900 סלד בערך, ואחריי דקה מקרטע חזק כמעט עומד להיכבות. ובנסיעה נוסעים הכול רגיל מגיעים לרמזור הטורים יורדים ל900 סל"ד ואחריי דקה מקרטע ממש חזק יורד לאזור ה500 סל"ד ומקרטע אם מדליקים מזגן האוטו עובד עגול לא מקרטע ולא כלום. מישהו יודע ממה זה יכול להיות?שמתי אירפלומטר חדש לבדיקה ולא עזר.

מישהו יודע מה עוד יכול להיות?

פורסם

חיברתי סקנר לבדיקה והוא מראה שהכול תקין חלק אומרים לי יכול להיות מנוע צעדים אבל עדיין לא יודע מה זה כי בלחיצה הכול עובד מצויין

פורסם

הסקנר בודק רק שגיאות רשומות או שיש אפשרות לעבור על כל חיישן ולראות את הנתונים שהוא שולח למחשב?

אם מדובר בבדיקת שגיאות בלבד אז לצערך הסקנר הזה לא שווה במיוחד ואני ממליץ לך להחבר לסקנר רציני יותר.

אם מדובר בסקנר שבודק גם נתוניי חיישנים, אז תעבור על החיישנים הרלוונטים ותשווה את הנתונים שלהם לנתונים התקינים ותראה מי מהם מזייף.

בלחיצה המנוע צעדים הופך ללא רלוונטי כי הוא עובד רק במצב שהמצערת סגורה לגמרי ובלחיצה היא פתוחה ככה שהמחשב לא מתיחס אליו בגדול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התחברתי עם מחשב במוסך סובארו הרצליה מחשב של היצרן ולפי מה שהוא ראה הכול תקין. השאלה שלי זה עובד כמה דקות תקין ואחריי דקה הוא מתחיל להשתגע ממש יורד לטורים נמוכים 300 מרגישים שהוא עומד להכבות. לחץ דלק בדקתי תקין האם כוהל או חוטים גם יכולים לגרום לדבר כזה?

פורסם

הוא ביצע את הבדיקה בזמן שהיו נפילות של הטורים? אם כן קשה לי להאמין שהוא לא מצא תקלה בחיישנים אלא אם זאת תקלה של חלק שלא מקושר למחשב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מאמין שAir Flow Meter הוא חיישן כמות אוויר, וזה לדעתי הבעיה.

כשאתה מדליק מזגן האוטו נותן עוד דלק אוטומטית ובגלל זה הסרק מתייצב. בנסיעה כנראה החישן לא מזייף כמו בסרק.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

החלפתי אירפלומטר לחדש ולא השתנה הבעיה. מה שכן היום נגעתי בצינורות ואקום שהכול במקום ובטעות נגעתי עם מברג בחיבור בין החוט הצתה לכוהל ממש בגומי השחור של החוט וקיבלתי זרם חזק האם זה סימן שהחוטים גמורים?והאם זה יכול לגרום לבעיה שלי?

פורסם
החלפתי אירפלומטר לחדש ולא השתנה הבעיה.

קנית חדש או שלקחת "משומש" מחבר ?

SORRY על הציניות אבל יש הבדל בין השניים.

אם החלפת לחדש וזה לא פתר את הבעיה אני שוב ממליץ - תעבור לקפה......

ולגבי חוטי ההצתה, כן אם אחד מהם קרוע ייתכן שמידי פעם אין ניצוץ ולכן הסל"ד נופל (צילינדר אחד לא מקבל ניצוץ).

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

כן החלפתי לחדש הוציאו לי אותו מהקרטון. החלפתי מנוע צעדים ולא עזר. שיש קירטועים הסתכלתי בשעון לחץ דלק והלחץ דלק תקין צמוד על 3.2 ולא זז אז אני מניח שזה לא מהמשאבת דלק. מהחוטים התחשמלתי כמה פעמים ממש בחיבור של הכוהל. היו אחריי שלא הנעתי את האוטו הרבה זמן הנעתי אותו שהוא קר הכול עובד עגול שהוא מתחמם מתחיל קצת לקרטע, אז היום נסעתי והתחילה לי תועה מוזרה גדשתי גדשתי אחריי הרבה זמן אני מגיע ל3 וחצי 4 טור האוטו נבלם כאילו ניכבה ואז חוזר לעצמו ממש כאילו האוטו מנתק ואז מגיע לרמזור וניכבה מישהו יודע למה?

• ספונסר פורום
פורסם

תיתכן בעיה בקוייל,כמו כן בחוט,אני לא ממליץ לך לנסוע ככה עם הרכב ובטח שלא לגדוש,חייב לבדוק את הרכב בעל מקצוע שמכיר את הדגם.

בברכה,אורן

• תוכן חדש...