Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליש לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פוליש מוריד את השכבה של הג'יפה שהצטברה על הצבע ואז יש לך צבע "חשוף" לכן אתה עושה וואקס כדי להוסיף שכבת מגן לבצע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בגדול הפוליש מוריד את השכבה השרופה, הדהויה של הצבע ומחדש אותו.

הוא גם מעלים שריטות קלות וליכלוך.

מעבר לזה אם תבצע חיפוש תקבל את כל התשובות :wink:

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם
ועוד שאלה

זה טוב לעשות לרכב וקס בתדירות גבוה

לדוגמא כל חודש

יענו זה לא מזיק? :twisted:

לילה טוב :roll:

לא מזיק אבל לא ממש יעיל.

וקס מחזיק מעמד מס' חודשים.

על גבי האריזות כתוב בדרך כלל שיש לעשות וקס כל 3 או 4 חודשים אבל גם פעם בעונה זה בסדר.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

אחי לנו היה אוטו שהוצאנו מהחברה בזמנו-שברולט מונטה קרלו והיא תמיד נשטפה כל יום שישי בצהריים ופעם בחודש עברה ווקס של ראלי, היא הייתה אצלנו 5 שנים והצבע היה פשוט מבריק תמיד! אבל תמיד תמיד! הווקס גם שומר לך על האוטו שג'יפה לא תשאר על האוטו!

מומלץ לפי דעתי ווקס כל חודש! אמנם הווקס יעיל לתקופה של 3-5 חודשים אבל פעם בחודש והאוטו נקי תמיד!!!! :lol:

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

הצבע של האוטו שלי הוא ירוק מאטלי ובקיץ אני עושה אחרי כול חודש וחצי ווקס לאוטו.

האוטו בן2 וחצי והצבע שמור ביותר ..

לפעמיים בחורף אין לי כוח לישטוף עם שני דליים אז אני עובר עם גילדה ודלי מים על האוטו והוא ניראה שיגעון.

בחורף אני שם כול חודשיים ווקס

לדעתי הווקס הכי טוב זה של טורטל :twisted:

פורסם

תגידו אם כבר מדברים על חומרי ניקוי אז אני עשיתי לפני החורף ווקס של טורטל.

ואני מעוניין עוד מעט לעשות ציפוי טפלון במקום ווקס מישהו יודע מה עדיף לעשות :?:

ומה בעצם ההבדלים בין ווקס לציפוי טפלון :roll:

פורסם

במלה אחת? הטפלון. כפי שאולי ניחשת, זה אותו חומר ששמים על המחבתות כדי ששום דבר לא ידבק אליהם.

ציפוי טפלון הוא בעצם paint sealant. זה מוצר שמיועד לאטום ולהגן על שכבת צבע כמו וקס או לכה. הנה קישור לעמוד המוצרים של חברה שהרבה בארץ משתמשים במוצריה:

http://www.qminet.com/PRODUCTS.HTML

המוצר הוא QMI Paint Sealant with Teflon. יש שם עוד אינפורמציה בשבילך. החומר עצמו מאוד יקר, אבל אפשר לרכוש אותו ולעשות לבד.

אחלה דבר.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

במלה אחת? הטפלון. כפי שאולי ניחשת, זה אותו חומר ששמים על המחבתות כדי ששום דבר לא ידבק אליהם.

ציפוי טפלון הוא בעצם paint sealant. זה מוצר שמיועד לאטום ולהגן על שכבת צבע כמו וקס או לכה. הנה קישור לעמוד המוצרים של חברה שהרבה בארץ משתמשים במוצריה:

http://www.qminet.com/PRODUCTS.HTML

המוצר הוא QMI Paint Sealant with Teflon. יש שם עוד אינפורמציה בשבילך. החומר עצמו מאוד יקר, אבל אפשר לרכוש אותו ולעשות לבד.

אחלה דבר.

גבר תודה רבה לך על הקישור של QMI אני מחפש את הטפלון הזה המון זמן ולא מוצא אותו בשום חנות

אולי אתה יודע מאיפה אפשר להשיג את זה אני ממש ישמח לדעת,תודה רבה :p

אהה ולא מעניין אותי כמה זה עולה אני חייב להשיג את הטפלון הזה :lol:

פורסם

מצטרף לשאלה, גם אני מחפש את החומר הזה רבות.

לאחרונה נתקלתי באיזה סיבוב שעשיתי באיזור המוסכים בבני ברק במקום של רחיצה עם שלטים של QMI אך לא נכנסתי לשאול אם הם גם מוכרים את החומר.

למישהו יש מידע נוסף איך ניתן לקנות?

פורסם
אולי אתה יודע מאיפה אפשר להשיג את זה אני ממש ישמח לדעת,תודה רבה :p

קבל קישור:

http://www.ecar.co.il/index.php?cat=5&sub=2

פעם הבאה שאני אהיה אצל מי שעשיתי אצלו טפלון אני אשאל מי היבואן. אבל זה עלול לקחת זמן. בטח יש מישהו אחר שיודע או יכול לשאול.

בהצלחה!

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

הקישור המדוייק:

http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=07451

אין קשר בין התמונה לחומר (בתמונה מופיע התוסף שלהם לשמן לתיבת הילוכים אוטומטית), שלחתי להם אימייל עם שאלה בנושא, אני מקווה שגם אקבל תשובה.

האם גם אתה קנית את החומר מהאתר הזה?

• תוכן חדש...