Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליל שרוף ב V-MAX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם!

היום כמתנה קיבלתי מבורא עולם סליל שרוף בסרווין ווגה וי מקס שלי.

הייתי מאוד מרוצה מהסאב במשך השלוש שנים שהוא אצלי.

הסאב הוא שתי סלילים וכרגע אני עובד רק על סליל אחד.

האם ניתן לתקן דבר כזה? מה העלות פחות או יותר?

במידה והתשובה הראשונה היא שלילית איזה סאב מומלץ שיהיה באותו סגנון?(המהלך של הסאב מאוד זריז וזה חשוב הסאונד נורא פאנצ'י.) יניע אותו מונובלוק של מאגנט פאנטרה 300 RMS

פורסם

ברוב המקרים כן - אפשר לתקן.

עסקים כמו דואק יום-טוב בחולון יודעים לעשות עבודה שכזו - תריץ חיפוש כאן בפורום על תיקון רמקול.

השאלה שיותר מטרידה היא - אם הסאב הזה עבד שלוש שנים ברציפות, האם הבעיה היא בלאי של הסאב או בלאי של המגבר.

סליל שרוף זו התופעה - לא הגורם...

נ.ב - איך אתה יודע שזה סליל שרוף ולא ערוץ הגברה במגבר או גשר יציאות יותר נכון... ? (אלא אם כן למגבר יש רק זוג יציאות אחד לסאב)

ניסית להחליף בין החוטים?

ניסית לחבר למגבר אחר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המגבר מחובר בגישור לשתי הסלילים ב 2 אוהם.

חיברתי את המגבר ישירות לסלילים.

סליל אחד עבד והשני לא תיפקד.

קשה לי להאמין שהבעיה היא במגבר למה שסתם ככה פתאום תהיה בעיה במגבר שתשרוף דווקא סליל אחד בסאב.

פחות או יותר מה עלות התיקון במקומות האלה?

אם אפשר טלפונים?

כבר עדיף לקנות יד שניה או משהו לפי מה שאני רואה יש JL טובים או דברים כאלה במחירים שאני מאמין שתיקון יעלה לא?

פורסם

לא כל כך... זה סאב טוב סה"כ.

יש הרבה חלופות זה נכון, אבל תיקון במקרה הזה יכול להיות גישה טובה.

תנסה להריץ חיפוש כאן בפורום,

הוא ברחוב חנקין בחולון - הוא נמצא מהצד של הבניין, חנקין 97.

טלפון אין לי אבל תנסה בדפי זהב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...