Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות מסוחרים ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד דרך קלה לדעת שהמוכר הוא סוחר, פתח את השיחה במשפט: "זה בקשר לאוטו". אם המוכר מעוניין לדעת באיזה רכב מדובר אז תדעו שיש לכם עסק עם סוחר מכייון שמרבית הסוחרים מוכרים יותר מרכב אחד.

לא כל כך נכון. יש כאלה שמוכרים יותר ממכונית אחת בו זמנית. גם אני לפעמים מוכר יותר מרכב אחד בו זמנית, ואינני סוחר. אם מישהו יתקשר אליי ויגיד "זה בקשר לאוטו", השאלה שלי תהיה "איזה אוטו?".

אז לוותר אוטומטית?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכמה כאלה יש (שמוכרים יותר מרכב אחד, למרות שהם לא סוחרים)?

צר לי להגיד לך, אבל אם לשאלה "זה בקשר לאוטו" אתה עונה "איזה אוטו?" - אתה מבחינתו של המתעניין סוחר.

ויהיה לך קשה מאוד (אולי בלתי אפשרי) לשכנע את הבן אדם שאתה לא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
צר לי להגיד לך, אבל אם לשאלה "זה בקשר לאוטו" אתה עונה "איזה אוטו?" - אתה מבחינתו של המתעניין סוחר.

כיצד אדם שמוכר יותר מפריט אחד כל שהוא נהיה סוחר?

סליחה, אבל אתם מתבלבלים לגמרי. הגזמתם מעל ומעבר.

אני מבין שזאת הדרך של המתענין ברכב להמנע ממגע עם סוחר רכב, אבל השיטה של "איזה אוטו?" כבר לא עובדת. זה פאסה, עכשיו הכל יותר משוכלל. מירסים, טלפונים שונים, התחזויות.

כמו כן ישנם סוחרים שמתקשרים ורוצים לקנות את הרכב, כיצד תמנעו מהם?

פורסם

מה הבעיה עם סוחר שרוצה לקנות את הרכב?

צ'ק בנקאי מול העברת בעלות באותו היום, ושלום על ישראל.

כל עוד הוא משלם את הסכום שאני דורש על הרכב, לא אכפת לי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני חושב שזה די פשוט לזהות את הסוחרים בימינו.

מספיק שאלות פשוטות כמו "כמה זמן אתה מחזיק את האוטו", "איפה הוא מטופל" וכך הלאה.

הרי אם המוכר אומר שהרכב טופל במוסך מורשה, יהיו לו קבלות על הטיפולים ותיעוד במוסך - במידה ואין כאלה ונאמר שיש, אז אפשר בכיף לוותר.

כנ"ל אם התאריכים של הבעלות לא חופפים למה שנאמר בטלפון.

נכון שזה בזבוז זמן להיפגש עם אדם כזה, אבל לפחות לא קניתם רכב מסוחר מזויף.

פורסם
צ'ק בנקאי מול העברת בעלות באותו היום, ושלום על ישראל.

דרך אגב, יש עכשיו מכה של צ'קים בנקאים מזויפים. לפחות זה מה שנאמר לי בבנק. עד שהכסף לא נכנס לחשבון לא תוכל לדעת האם הצ'ק מזויף או לא. להפקיד זה לא מספיק.

במכירת רכב אני מוצא רק 3 שיטות אמינות:

- הפקדה של מזומן דרך סניף הדואר לחשבון הבנק

- הפקדה של מזומן לחשבון הבנק בסניף הבנק

- הדפסת צ'ק בנקאי בסניף הבנק והעברתו אל המוכר מול עיניו של המוכר

פורסם

[

נכון שזה בזבוז זמן להיפגש עם אדם כזה, אבל לפחות לא קניתם רכב מסוחר מזויף.

לא הסוחר מזוייף אלא העובדה שהציג עצמו כלא כזה. לכן הוא אזרח פשוט מזוייף וסוחר אותנטי

פורסם

חוץ מכל העצות הטובות כאן , פשוט לפתוח עיניים ואזניים.

לי הם נראים ונשמעים, כולם , כאילו עשו אותם בשטאנץ אחד. גם אם ישימו ליפסטיק . (על העניבה והנעלים האיטלקיות).

פורסם

BURZUM כתב:

הדפסת צ'ק בנקאי בסניף הבנק והעברתו אל המוכר מול עיניו של המוכר

האמת היא, שהפתעת אותי עם מכת הצ'קים המזוייפים, אבל בכל מקרה, ההגיון אומר שברגע שנסגר מחיר, רק אז מוצא הצ'ק,שכן אין טעם להוציאו לפני שהעסקה באה לכדי מימוש. מה שכן, אם באמת יש מכה של צ'קים שכאלו, לא נראה לי שלרמאי מפריע להוסיף עוד אפס לצ'ק, בכל מקרה אף אחד לא ייפרע אותו.

מעכשיו - לפני המכירה נכנסים עם הקונה לכספת של הבנק :wink:

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כמו שנכתב פה רבות, פראירים רק מתחלפים, על זה חיים הסוחרים. אם בעצות פה עזרנו לחלק מהפראירים הפוטנציאלים להינצל מהגורל המר שהסוחר מכין להם - מה טוב.

לצערי, עוד מספר ימים יפתח פה שרשור נוסף של מישהו שנפגע כי הוא נכנס לפורום וקרא את העצות רק אחרי שהוא קנה את הרכב.

פורסם

הדרך הכי נוחה והכי מהירה לזיהוי של סוכן היא פשוט להתקשר לאותו אדם והדבר הראשון שאומרים הוא , "אני מתקשר בקשר לרכב "

ככה לא יהיה מצב שהוא לא יוכל להתוודות שהוא לא סוכן . אם הוא לא סוכן , לא תהיה בעיה הוא ישר יתחיל לדבר , ואם הוא אכן סוכן הוא כמובן יצטרך לשאול בנוגע לאיזה רכב אתה מדבר וכן הלאה

פשוט וקל לא צריך לרדוף אחרי מספרים או שמות או כל מיני שטויות שכאלו ...

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
אז מה זה אומר עלי? שאני אוטומטית סוחר? כשאני אפרסם את האוטו שלי למכירה, אף אחד לא יתקשר?

זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בחודשים האחרונים.

כנ"ל.

איזה בולשיט ועוד הוא כתב את זה בראש המדריך שלו.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

ואחרי הכל...............

אם בכל זאת ,אני רוצה לקנות רכב ממגרש, (ששם יש היצע גדול לבחירה)האם מישהו מכיר מגרש שהוא כן אמין ......

פורסם

אל תצעק, זה בסדר

אפשר לקרוא את ההודעה שלך גם אם היא בפונט נורמלי ולא כזה צעקני

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...