Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדרישות שלכם גם מצלמה כזאת תעשה את העבודה מצויין.

הנה גם Review למצלמה.

איציק

זאת היתה ההמלצה המקורית שלי, אבל אם הוא מוכן לעלות לכיוון של הפוג'י, הפאנסוניק היום נותנת תמורה יוצאת דופן (קטנה עם הרבה זום ומצלמת טוב באוטומט, העדשה הרחבה עוזרת מאוד בצילומי אדריכלות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לי בעיה לעלות לפוג'י אם יש לה חיישן כמו שיש בקנון לצורך העניין שמונע בעיות בתמונה בגלל רעידות ביד.

אגב במחיר של הפנסוניק יש את הקנון SX110 שנראה לי עם עדשה רחבה יותר.

האמת גם A1000 היתה כאופציה עד שעלתה הסוגיה של עדשה רחבה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אגב במחיר של הפנסוניק יש את הקנון SX110 שנראה לי עם עדשה רחבה יותר.

פחות רחבה (מתחילה ב-36 לעומת 28 ב-TZ5)

אין לי בעיה לעלות לפוג'י אם יש לה חיישן כמו שיש בקנון לצורך העניין שמונע בעיות בתמונה בגלל רעידות ביד.

ייצוב תמונה יש בכל המצלמות שהוזכרו כאן (אבל לא בהכרח בחיישן).

פורסם

1. המאמר שהבאת הוא מ-2003. במונחים של צילום דיגיטאלי זה ימי הביניים...

2. זה תוכן פרסומי של פוג'י ולכן...

3. לפוג'י אין יתרון של פי-4 בטווח דינמי על פני המתחרים, אם בכלל.

4. ל-200EXR החדשה פיצ'ר מעניין להגדלת טווח דינמי (מין HDR אוטומטי). אם מעניין, שווה לקרא.

פורסם

הגיאומטריה האוקלידית נצחית , בהנחה שכל הפרמטרים האחרים קבועים גם ב 2009 היתרון נשמר.

תוכן פרסומי של פוג'י ב- DP לא הופך אותו בהכרח לשקרי .

פורסם

מעולם לא היה לפוג'י יתרון של פי-4 בטווח דינמי על פני המתחרות. יש לה יתרון כזה ב-DSLR, אבל לא של פי-4. ב-P&S (חיישן קטן) אין בכלל. אלו דברים מדידים.

פורסם
כמובן אל תחפש את המגה פיקסלים! רק חובבנים שלא מבינים בצילום מתלהבים מזה. בתאכלס, אתה לא צריך יותר מ5 אבל ככה השוק הזה עובד.

לי יש 10 ומסתבר שזה לאט מספיק.

מסתבר שאני צריך משהו כמו 30 \:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...