Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.mako.co.il/news-military/politics/Article-29b18b2fbd95121004.htm

במילה אחת בזיון.

אולי פורמלית הנוהל תקין ובלה בלה ,אבל כנראה שהגברת הנכבדה לוקה בליקוי מוסרי חריף.

אם היו"ר הכנסת מרשה לעצמה לעשות מעשים כאלה, שלא יתפלאו "הנבחרים" שהעם מאס בהם.

ורק שתידעו ,שבאנגליה על מעשים הרבה פחות מכך שרים וחברי פרלממנט עפו לכל הרוחות.

הכי מכעיס איך אלו שאמורים לשמור על הקופה , יוע"מש של הכנסת וחשב הכנסת, אישרו את כל הפארסה הזאת.

נקווה שבעקבות התחקיר הגברת תתעורר ותחזיר את הכסף(ועל הדרך את הכבוד האבוד של הכנסת).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

כאשר העניין הופך לנורמה, רובם המוחלט של חה"כ הופכים לאטומים ולאדישים לניצול הקופה הציבורית. זה חוצה את כל נציגי הקשת הפוליטית (למעט בודדים, בד"כ בלי קשר לשיוך מפלגתי) ואפילו ח"כים טריים לומדים לנצל מהר מאוד את הקופה הציבורית במקסימום (ע"ע מפלגת הגימלאים, אשר נכנסה לכנסת כמחוללת מהפכה והתנהגה בסוף כמו כל מפלגה אחרת).

כל עוד הציבור ממשיך ובוחר באותם אנשים לקדנציות נוספות - מה יש לנו להתלונן עליהם? אם אפשר, אז למה לא לקחת?

פורסם

בושו לכם!

בטוחני שאלמלא הייתה חברת הכנסת איציק אשה מצליחה ואינטליגנטית (וגם די נאה, לטעמי), לא היו חברי התשקורת וחברי הפורום נטפלים אליה. משערת אני שגברים העושים בשירות הציבורי חוטאים לא מעט בעבירה על הכללים ואין איש פוצה פה אלא אם מי מהם שייך חו"ח למחנה פוליטי שאינו מקובל על הקונגלומרטים התקשורתיים השולטים בשיח הציבורי.

איני טוענת לרגע שהמעשה שלכאורה נעשה הוא נאות, נושא שכזה ראוי שייבדק על ידי הרשויות המופקדות על כך (וועדת האתיקה של כנסת ישראל, משרד מבקר המדינה וכיו"ב) ולא שתזכה חברת הכנסת איציק למשפט שדה ולינץ' ציבורי רק בשל היותה אשה! :evil:

בושו לכם!

אל תתביישו להתחבר לעצמכם!

http://www.veset.co.il

פורסם

הבעיה היא לא עם דליה איציק שכן נראה שהיא לא עברה על החוק (טוב נו גם איתה),

הבעיה עם האנשים שחוקקו את החוק ועם החוק עצמו.

פורסם

אני חושב שהמעשה שהיא עשתה אינו נוראי כמו שמציגים אותו כי:

1. מדובר על הוצאה קטנה יחסית, ולא לשכוח שיו"ר הכנסת מארח/ת נציגים פורמליים ממקומות שונים.

2. התקציב לדירת שרד בירושלים עומד על חצי מליון ש"ח - והיא הוציאה פחות

3. זה לא שהיא בנתה לעצמה וילה בתקציב הזה, היא שיפצה את דירתה בהתאם לנהלים ולהנחיות.

ולמרות זאת רק בשביל העקרון של "מראית עין" אני חושב שהיה ראוי יותר שהיא הייתה עוברת עם משפחתה לדירת שרד שאינה בבעלותה. (למרות שזה יוצא לנו בתור משלמי המיסים יקר יותר).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מצחיק. אלה שהיא מינתה "מכשירים" את פעולותיה. פיקוח במיטבו.

אתם לא גאים שהצבעתם "קדימה"? (וקיבלתם בתודה גם מנשק חיילות?)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

כאשר העניין הופך לנורמה, רובם המוחלט של חה"כ הופכים לאטומים ולאדישים לניצול הקופה הציבורית. זה חוצה את כל נציגי הקשת הפוליטית (למעט בודדים, בד"כ בלי קשר לשיוך מפלגתי) ואפילו ח"כים טריים לומדים לנצל מהר מאוד את הקופה הציבורית במקסימום (ע"ע מפלגת הגימלאים, אשר נכנסה לכנסת כמחוללת מהפכה והתנהגה בסוף כמו כל מפלגה אחרת).

כל עוד הציבור ממשיך ובוחר באותם אנשים לקדנציות נוספות - מה יש לנו להתלונן עליהם? אם אפשר, אז למה לא לקחת?

אתה כל כך צודק, ציבור דפוק מקבל נבחרים דפוקים. אין לנו למי להתלונן חוץ מלעצמנו..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חברים העניין ממש איננו כל כך פשוט כפי שנראה לכם:

- לפי המידע שפורסם, הגב' הנכבדה (???) קיבלה חשבונית בעבור שיפוץ הבית כאשר בחשבונית נרשם שהשיפוץ היה בכנסת (אותה חברה שיפצה גם את הבית וגם במשכן).

מה זה אם לא רישום כוזב במסמכי תאגיד?

- אלה ששינו בדיעבד את הנוהל, הם הכפיפים של זו שכיפפה את הנוהל.

על פחות מזה חקרו את ביבי, על הרבה פחות מזה אנשים טסו הביתה.

פורסם
בושו לכם!

... חברת הכנסת איציק למשפט שדה ולינץ' ציבורי רק בשל היותה אשה! :evil:

בושו לכם!

מה את רוצה?

את מי זה מעניין שהיא אישה?

למה היא משפצת את הבית על חשבונינו?

אם היא הייתה עובדת בחברה וקונה דברים לבית על חשבון העסק היו מכניסים אותה לכלא.

אייל

פורסם
מצחיק. אלה שהיא מינתה "מכשירים" את פעולותיה. פיקוח במיטבו.

אתם לא גאים שהצבעתם "קדימה"? (וקיבלתם בתודה גם מנשק חיילות?)

:mm_yeah:

ונסיים בבדיחה לעוסה: איך מסיעים 5 חברי כנסת ברכב אחד לחקירה במשטרה?

2 מקדימה ועוד 3 מקדימה.

אני חושב שקדימה צריכים לבדוק את עצמם לפני שהם מטיפים לגבי שחיתות וטוהר המידות , כי אחוז המושחתים שם הוא הגבוה ביותר. (ראש ממשלה לשעבר, שר אוצר לשעבר, יושבת ראש כנסת לשעבר ועוד לא עברתי לשרים פחות בכירים - מי אמר חיים רמון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בושו לכם!

בטוחני שאלמלא הייתה חברת הכנסת איציק אשה מצליחה ואינטליגנטית (וגם די נאה, לטעמי), לא היו חברי התשקורת וחברי הפורום נטפלים אליה. משערת אני שגברים העושים בשירות הציבורי חוטאים לא מעט בעבירה על הכללים ואין איש פוצה פה אלא אם מי מהם שייך חו"ח למחנה פוליטי שאינו מקובל על הקונגלומרטים התקשורתיים השולטים בשיח הציבורי.

איני טוענת לרגע שהמעשה שלכאורה נעשה הוא נאות, נושא שכזה ראוי שייבדק על ידי הרשויות המופקדות על כך (וועדת האתיקה של כנסת ישראל, משרד מבקר המדינה וכיו"ב) ולא שתזכה חברת הכנסת איציק למשפט שדה ולינץ' ציבורי רק בשל היותה אשה! :evil:

בושו לכם!

מי זאת ? :shock:

פורסם
אני חושב שהמעשה שהיא עשתה אינו נוראי כמו שמציגים אותו כי:

1. מדובר על הוצאה קטנה יחסית, ולא לשכוח שיו"ר הכנסת מארח/ת נציגים פורמליים ממקומות שונים.

2. התקציב לדירת שרד בירושלים עומד על חצי מליון ש"ח - והיא הוציאה פחות

3. זה לא שהיא בנתה לעצמה וילה בתקציב הזה, היא שיפצה את דירתה בהתאם לנהלים ולהנחיות.

ולמרות זאת רק בשביל העקרון של "מראית עין" אני חושב שהיה ראוי יותר שהיא הייתה עוברת עם משפחתה לדירת שרד שאינה בבעלותה. (למרות שזה יוצא לנו בתור משלמי המיסים יקר יותר).

1. כמה נציגים פורמלים התארחו בדירתה של היו"ר לדעתך? אני מוכן להתערב שאירוח שלהם במסעדה יוקרתית + אולם עסקים בבית מלון מפואר היה עולה הרבה הרבה פחות.

2. זה שמראש התקציב מופרך לא אומר שמה שהיא עשתה בסדר - היא שיפצה את הבית שלה בכספי הממשלה - בכספי המיסים שלנו.

3. אולי צריך להאשים את מי שקבע את הנהלים. זה ממש בבחינת היד מושטת והרשות נתונה. אף אחד לא קבע בכמה כסף מותר לשפץ, אז יאללה, בואו נתפרע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...