Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם אציין שאני לא אוהב את הרשת הזאת כי אתה נחשף לכל העולם ומאוד קל לבדוק עליך מידע שימושי. יש חברות שעושות את זה דרך אגב!

בגלל שאני חושב שזאת חדירה לפרטיות הקפאתי את החשבון שלי ואם אני רוצה להחזיר אותו למצב פעיל אני חייב להרשם, לקבל מייל, לאשר וחזרתי.

היום קיבלתי מייל מפייסבוק "תודה, חשבונך הופעל" וקישור לפייסבוק. בדקתי שזה לא סתם מייל שמחפש ססמאות ונכנסתי לפייסבוק לראות אם אני באמת קיים שם. אכן, היוזר שלי כבר פעיל שם ללא אישורי. כנראה מישהו פרץ כי אני לא רואה דרך אחרת. בכל מקרה, הפעם סגרתי את החשבון סופית. זהו, לא קיים.

לתשומך לבכם! :|

פורסם

גם לי פרצו השבוע, גנבו לי מליוני זוטונים של הפוקר, ששילמתי עליהם בכסף. פניתי לפייסבוק מספר פעמים אך אין מענה.

הבנתי שלהרבה זה קורה, ואת הנהלת פייסבוק זה לא ממש מעניין.

פורסם

זה קורה הרבה לשחקני הפוקר שיש להם מיליונים.

שימו לב שחקני הפוקר בפייסבוק שבינינו - אל תאשרו את אלה ששולחים לכם בקשות "חברות" לפוקר, לרוב הם אלו שאחראים על הפריצות שהם רואים שיש לכם מיליונים.

Toyota Yaris TS

פורסם

גם לי פרצו השבוע :(

גנבו לי בפוקר 1.7M.

פניתי לזינגה הרשת שמנהלת את המשחקים בפייסבוק, אמרו שרק בעוד שבועיים יחזירו תשובה!!

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

האם גם אתה קיבלת הודעות על הפרת הכללים של פייסבוק ?

כי הבנתי מעוד כמה אנשים שפרצו להם שקיבלו הודעות מפייסבוק על הפרת כללים, כמו שאני קיבלתי.

משהו מוזר.

פורסם

הפרת כללים? לא, לא קיבלתי שום מכתב מפייסבוק.

פנית לזינגה על הכסף שנגנב?

פורסם

לי פרצו לפייסבוק, וכתבו דברים בשמי בצאט של הפייסבוק.. ממש הרסו לי את כל הקטע החברתי..

עד ששיניתי אימייל לגמרי והחלפתי סיסמאות כמו משוגע. פעם אחת תפסתי אפילו את ההאקר כותב בצאט שלי, מול העיינים שלי...

Stay Dirty

פורסם
הפרת כללים? לא, לא קיבלתי שום מכתב מפייסבוק.

פנית לזינגה על הכסף שנגנב?

לא פניתי אליהם,

איך פונים אליהם?

פורסם

תיכנס לאתר של זינגה, ואז יש שמה תמיכה, ואתה שולח להם מכתב בנושא פריצה ואז הם יחזירו לך תשובה בתקווה אחרי שבועיים.

פורסם

לפייסבוק שלי אי אפשר לפרוץ.

כי הפייסבוק שלי הוא שולחן ו-7 כיסאות, יושבים בשבת כל החבר'ה (והכלב הדביל של אחד מהם) וצוחקים. הפייסבוק שלכם גם לא נותן לך בורקס ולימונענע :lol:

פורסם

יש לי קצת נסיון עם כל האלה שמנסים לפרוץ שם(בכל זאת אני מיליארדר בפוקר שם חח די הרבה ניסו לפרוץ).

כמעט כל אחד עם כמה מיליונים בפוקר מקבל הודעות פרטיות על זה שהוא צריך להכנס לאיזה קישור אחרת הוא יחסם. קיצר זה חרטא זה שולח להם את הסיסמא.

הדרך השניה שלהם זה לפרוץ לאימייל שלכם. אז פשוט תסתירו אותו בפרטים שלכם בפייסבוק(בPRIVACY SETTING)

זהו בגדול זה אמור לעזור..

• תוכן חדש...