Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי שנפתח כאן אשכול המלצות לרכב עד 50K, שזה גם התקציב שלי.

אבל הדרישות שלי מהרכב שונות מאלו שהוצגו באשכול השני.

קודם כל הרכב חייב מבחינתי להיות אוטומטי.

הדבר הכי חשוב זה האמינות.

במקום השני - תחזוקה זולה (חלפים).

במקום השלישי - חסכון בדלק.

במקום הרביעי- בטיחות.

נוחות וביצועים נמצאים אצלי רק במקום האחרון...

אשמח לקבל המלצות.

תודה.

פורסם

ראשית,גם המודל האמין ביתר יאכזב בסופו של דבר ללא תחזוקה נכונה ומקצועית,לכן חשוב מאד ממי אתה קונה ומה באמת עבר על הרכב ואיך אתה תטפל בו,כל מה שנרשם בהמשך הוא בכפוף לכך ואל תזלזל בחשיבות "עברו" של הרכב.

לגופו של עניין:

ניסאן אלמרה,אין אמינה ממנה! הרץ חיפוש גם כאן ותמצא עשרות חיזוקים לקביעה הנ"ל. גם הטיפולים סבירים והביטוח זול.

כל יפנית אחרת בטווח המחירים הנ"ל תגלה גם היא אמינות טובה.

ככלל,הקוריאניות עברו "מהפך" לטובה בשנים האחרונות אך מבחינת אמינות גם הדגמים הקודמים מגלים אמינות טובה אך סה"כ החבילה בדגמים הקודמים לא נעימה ובחלק מהדגמים,איכות הנסיעה,החומרים וההרכבה נמוכות.

אשר לאירופאיות,היות ואתה מדגיש שאתה צריך אוטומט ואמין בפחות מ-50K ש"ח המבחר מדולדל יותר וסיכוייך ליפול גדולים יותר, לאירופאיות יתרונות רבים אך מה לעשות,סטטיסטית הסיכוי להיכנס איתן למוסך גבוה יותר (ואני מקווה שלא יפתח פה שוב שרשור "יפני נגד צרפתי" שנטחן עד דק פעמים רבות).

פורד פוקוס עם קלומטרז נמוך ושמורה יכולה להיות אופציה טובה, סקודה אוקטביה שמורה יכולה גם היא להסב לך הנאה ונוחות מול אמינות מעוררת התפעלות.

גם פונטו ספייס אוטומטית,אם תמצא שמורה באמת ועם קלומטרז נמוך יכולה להיות אופציה מענינת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...