Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

צרפתי 2 תמונות על מנת שיהיה קל להסביר.

בתמונה הראשונה רואים את המיכל עם הכיתוב מינימום ומקסימום, אך המיכל אטום או שהשמן כהה מידיי ולא רואים מה מפלס השמן.

כשפותחים את הפקק רואים בתחתית 2 שיניים ואני מניח שזה אומר שהגעתי למינימום ואני לא אמור לראותן?

P270409_18.51.jpg

P270409_18.52.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

חסר שמן הגה מה שאתה רואה זו מסננת שגם היא נשלפת בכול מקרה תמלא שמן דקסטרון שלוש עד למקסימום .

תניע את הרכב סובב הגה ימינה עד סוף מהלך סובב הגה שמאלה עד סוף מהלך החזר הגה למרכז ובדוק שוב מפלס שמן.

בדוק גם נזילות ממערכת ההגה.

פורסם

איך אדע מה המקסימום?

אני לא חושב שיש לי נזילה שכן המפלס הנ"ל כבר הרבה זמן עומד בגובה זה.

מותר לערבב שמנים מסוגים שונים? אני מניח שמה שיש שם זה השמן המקורי, אם אוסיף דקסון 3 של חברה אחרת זה לא ישנה?

פורסם

תודה רבה. אך שוב, ממבט צידי לא ניתן לראות את מפלס השמן. המיכל אטום ולא רואים דרכו.

אני אנסה להאיר עם פנס חזק ולנסות לראות

פורסם

קבלת יעוץ מאיש מספר 1 בדרום בענייני רנו/ניסאן. תאיר עם פנס על גוף המיכל מבחוץ ואז תראה את מפלס השמן.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי באוטודיפו וחיפשתי נוזל דקסרון 3 של פז אבל לא היה שם.

היה של אמריקן איגל, עוד חברה שמחיר השמן היה אף זול יותר משל אמריקן, ושמן דקסרון 3 של SHELL.

אני מבין שזה אותו שמן לתיבת הילוכים ולהגה כוח, אם כי לא כתוב כלום באף אחת מהאריזות שבדקתי שהשמן מתאים להגה כוח, כתוב רק תיבת הילוכים אוטומטית.

האם השמן הנ"ל יתאים לי?

P040609_13.13.jpg

P040609_13.14.jpg

P040609_13.14[01].jpg

פורסם

נוזל הידראולי - דקסרון 3 DEXRON - מתאים הן לממסרה אוטומטית , ולהגה ( כוח ) הידראולי .

הנוזל של SHELL בסדר ועומד בתקן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתה חסרה לי כמות ממש מזערית ונשאר לי כמעט כל הליטר שמן ואין לי מה לעשות איתו, חבל שישכב בתא מטען.

אפשר לרוקן שמן ישן ולהכניס את החדש או שזה יגרום לבעיות?

פורסם

כאשר הרכב כבוי והנוזל קר - שאב עם מזרק גדול את הנוזל מהמיכל בלבד :idea: ( לא לפרק צינורות )

מלא נוזל חדש במיכל כך תרענן את הנוזל ההידראולי - לא להחליף את כל הנוזל במערכת .

אפשר לחזור על הפעולה עוד כ חודשיים וזהו .. ההחלפה החלקית והרענון יספיקו ל 2-3 שנים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...