Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אנשי הפורום שלום רב ,

אז ככה לא מזמן מכרתי את היפייפיה שלי לנצ'יה קאפה משנת 96 מטופלת ממורקת ובכלל מדהימה ,

ואני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רכב חדש , כמובן שרכבים כמו מאזדה 3 או כל הקופסאות היפניות לא באות בחשבון בכלל

אני חושב ככה א' או לחזור ללנצ'יה שאותה אני מכיר , אוהב, מעריך, ומעריץ בעיקר

או ללכת על אלפא 156 משנתון 99-2001

אני לא סגור על זה , כמובן שיש את הMX5 שזה רכב שמאז ומעולם עשה משהו בפנים

בעקרון הגג הפתוח ואלגנטיות היפה שלה

אבל הבעיה היחידית שיש לי איתה זה שאני לא אדם של פוזה וזה רכב עם המון פוזה , מעניין אותי רכב שיגרום לי הנאה ולא ימשוך מבטים(שריטות והתנכלויות מצד כל מי שמסתכל)

אז בגלל זה המיאטה היא האחרונה (וגם בגלל התקציב )

אם יש מישהו שמכיר את האלפא 156 בצורה קצת יותר יסודית או בכלל כל מי שיש לו איזו שהיא דעה על העניין אני אשמח לשמוע

יש לקחת בחשבון שרכב מעצם היותו איטלקי הוא כבר נמצא בפור דיי רציני מבחינתי על האחרות

ותודה!

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

בגדול 156 מהשנתונים האלו תהיה יקרה לאחזקה מלנצ'יה קאפה בשנים האלו (יש עד 01'), גם לגבי החלקים היקרים יותר ב156.

אם היתה לך קאפה אטמוספרית, ממליץ לך בחום לעלות לטורבו :twisted:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

המיאטה היא עם פוזה, אבל אם אתה באזור המרכז אז ניתן למצוא הרבה מהן על הכביש ולדעתי הן לא מושכות יותר מדי תשומת לב (גם - אין שום דבר רע בזה שמישהו מגלגל את החלון וזורק לך מילה טובה על האוטו :) ). היא בעלת הנעה אחורית, כך שתוכל להתפתח איתה יותר כנהג.

בצד השלילי - היא מושכת ונדלים, אם אתה אדם גבוה או גדול היא עלולה להיות צפופה לך מדי והיא יקרה לאחזקה יחסית.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני לא חושב שהמיאטה מושכת אש עד כדי כך. כלומר - אנשים מסתכלים, כל הזמן, במיוחד כשאתה עם גג פתוח, אבל לא שלי עדיין לא קיבלה שריטות מכוערות או התנכלויות כאלו ואחרות (טפו טפו טפו?).

בכל מקרה מדובר ברכבים שונים לחלוטין. אם האלפא יותר מדברת אליך ואתה מחפש משהו יותר פרקטי אז כן - 156 תהיה אופציה מעולה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
המיאטה לא מושכת אש?

אני יודע על טויוטה קאמרי שכתבו לה "חרא" עם מפתח על הדלת של הנהג...

הכל תלוי איפה אתה חונה ואיך אתה מתנהג עם הרכב. זה עניין ידוע שהרבה מההתנכלויות לרכבים הם מצד השכנים, אז אני למשל סוגר את הגג לפני שאני נכנס לרחוב ומחליש את המוזיקה. לא צריך לעצבן אף קנאי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא אתייחס להבטים שחוזרים בכל שרשור לגבי אלפא 156, אני מניח שכבר קראת הכל על איכויותיה, עלויות תחזוקה, הנאה, יתרונות וחסרונות.

רק לגבי עניין הפוזה - אני לא חושב שהמילה "פוזה" מתאימה כאן, אבל ה-156 מושכת לא פחות תשומת לב ממיאטה. יעידו על כך הסריטות שיש לי על הרכב, אם כי רוב תשומת הלב היא חיובית. הרבה מסתכלים, שואלים שאלות, מתחילים להזכר באלפא שהיתה להם לפני 30 שנה, חלק מתלהבים, חלק שואלים על מוסכים... גם מבוגרים, גם צעירים, מתדלקים, אנשים ברמזור, אנשים שמטיילים עם הכלב... באמת הרבה מאוד תשומת לב.

בכל מקרה באלפא זה "בא עם הטריטוריה" ואין מה להתלונן, זה מוסיף עניין לחיים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
המיאטה לא מושכת אש?

אני יודע על טויוטה קאמרי שכתבו לה "חרא" עם מפתח על הדלת של הנהג...

וואו כמה שזה מרגיז קרה פעם לבן דוד שלי ככה הוא רק קנה רכב חדש וכבר איזה קנאי אחד החליט שהוא עושה גרפיטי על הרכב עד היום הוא לא יודע מי זה.

לפותח השירשור עבורך על פי מה שאמרת ה156 תהיה האופציה הטובה ביותר.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

האמת שאני לא ממש מכיר את האלפא בצורה טובה מבחינה מכאנית , מחלות (חוץ מהעניין של החשמל , אבל אם אני לא טועה זה נפתר מתישהו בשנות ה 90 המאוחרות בגלל החלפה של ספק של רכיבי החשמל )

ובכלל מבחינת אחזקה , ועליות , כמו שאמרתי אני איש של לנ'ציה ולא של אלפא :)

אודה אם מישהו יוכל לפרט לי על העלויות האלו , וכן אני לא חושב שאלו יהיו עלויות אחזקה של סובארו די אל

אני מודה לעלויות הכלליות של הרכבים האלו , אבל גם לכמויות ההנאה שהרכבים האלו מעניקים אז זה משתלב דיי טוב

תודה מראש

peach'es, i can eat

peach'es all day long

• תוכן חדש...