Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי שאני רוצה לקנות רדיו דיסק איכותי (יחסית למחיר)

המחירים נעים בין 1400-1800 גג,עכשיו הלכתי לחנות שאלתי אותו מה הכי משתלם מבין שני הדגמים שאני רוצה זה או קלריון או אלפיין,הוא אמר לי שהוא לא יודע דגמים שאני יביא לו דגם שאני מחפש והוא יביא לי.

הבעיה שאני לא מתעסק עם בתחום כבר יחסית הרבה זמן ולא ממש יודע מה חדש\יישן, טוב\לא טוב.

השאלה שלי זה איזה דגמים באמת שווים את הסכום שלהם מבין במחירים שציינתי מקודם,אני מחפש ברדיו איכות צליל.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

תודה.

Scan Speak

פורסם

אתה מגביר אקטיבי או פסיבי?

אקטיבי - מכשיר 3WAY אלפיין 9855\9887 , קלריון 775 פיוניר P880PRS , כמובן שיש עוד דגמים רבים וטובים

פסיבי - פיונירים למיניהם יתנו לך תתמורה הטובה ביותר למחיר, יש לך P6050 ב1000-1100 חדש , מכשיר מעולה.

התקציב שלך הוא גבוהה יחסית לכן הייתי ממליץ לך לרכוש מכשיר 3WAY שאם בעתיד תרצה לעבור להגברה אקטיבית.

שגיא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש לי בעיה קטנה עם יד 2 כי אני לא מכיר את הבנאדם לא יודע מה הרדיו עבר וכו'...

אם יש איזה מישהו אישית לפנות אליו שמוכר אין לי ממש בעיה עם זה,אשמח לשמוע מה יש..

Scan Speak

פורסם

חברה מצטער על ההקפצה.

עכשיו הציעו לי אלפיין 9881 במחיר של 1300 ש"ח..מה אתם אומרים?

והציעו לי גם 785 של קלריון..שלפ מה שהבנתי אין לו תדרים לארץ ברדיו,שזה לא טוב לי.

Scan Speak

• תוכן חדש...