Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פידבק באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת להשאיר למישהו פידבק גרוע אחרי שהוא החליט שמכר את המוצר במעט מדי כסף והעסקה לא מתאימה לו.

אבל הוא אומר שהוא מחכה לראות מה אני משאיר לו ורק אחכ הוא משאיר.

הוא יכול לראות מה השארתי לו לפני שהוא משאיר לי?

אני הקונה , הוא המוכר.

מדובר באיביי גרמניה\אוסטריה.

תודה.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

זה לא חדש, רוב המוכרים באיביי מחכים שתשאיר להם פידבק, ואז משאירים אחד בהתאם. העניין היא שבטור מוכר אין לו אפשרות להשאיר לך פידבק שלילי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
זה לא חדש, רוב המוכרים באיביי מחכים שתשאיר להם פידבק, ואז משאירים אחד בהתאם. העניין היא שבטור מוכר אין לו אפשרות להשאיר לך פידבק שלילי.

אני לא חושב שזה נכון. לאחר שהקונה משאיר למוכר פידבק, נפתחת למוכר אפשרות להגיב גם כן ואז הוא יכול לכתוב "תקשורת טובה", תקשורת גרועה", וכן הלאה והלאה כיד הדמיון הטובה.

המלצתי, כפי שלמדתי מהפורום כאן, היא לעזוב אותו במנוחה. אל תתחיל לחנך אותו. לא יצא לך מזה כלום ואתה רק עלול לקבל תגובה רעה.

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

יש לך אפשרות לפתוח despute על כאלה דברים

האם העברת לו כבר את הכסף? אם כן, אתה צריך לקבל אותו בחזרה.

או לא, עזוב - תמצא עיסקה אחרת.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

הוא יוכל לראות את הפידבק שהשארת לו לפני שהוא משאיר ולהשאיר לך בהתאםת

אבל פידבק שלילי שתשאיר למוכר הוא הרבה יותר גרוע מפידבק שיושאר לך! מה שגם אפשר לראות שהמוכר ביטל את העסקה (לפי מה שתיארת)!

ד"א יש למוכר הזה עוד פידבקים שליליים?

פורסם

כרגע, בניגוד לעבר, אי אפשר להשאיר לקונה פידבק שלילי בכלל

הכי גרוע שהוא יכול לעשות זה לא להשאיר לך פידבק בכלל.

תאמין לי, ניסיתי להשאיר פידבק שלילי למישהו שקנה ממני ונתן לי שלילי למרות שהוא היה אשם לחלוטין.

לאחר כ20 התכתבויות שבהם אף הראיתי להם שהוא שלח לי הודעות שזאת אשמתו גם לא הסכימו לעשות כלום.

קיצר, אתה מוגן לחלוטין, כנס בו.

פורסם

אין למוכר אפשרות להשאיר פידבק שלילי לקונה!

זה נוהל חדש שיצא בעקבות המצב האבסורדי שמוכרים שקיבלו פידבק שלילי מקונה ובצדק, השאירו לקונה פידבק שלילי כנקמה.

פורסם

כמו כן, למרות שאנחנו לרוב רק מסתכלים על הציון של המוכר.

רוב האנשים ת'כלס קוראים את הפידבקים הנייטרלים והשליליים. כך שאין מה לחשוש, וצדקתך תראה ברבים.

משכנתא זה קל

פורסם

ממש הרגיז אותי האוסטרי המלוכלך הזה , טוב אני אחשוב על זה עוד קצת..:evil:

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
ממש הרגיז אותי האוסטרי המלוכלך הזה , טוב אני אחשוב על זה עוד קצת..:evil:

תפסיק לחשוב יותר מדי עליו, וחשוב על שאר הקונים בebay שעלולים גם הם בכל רגע להפגע ממנו כמוך רק בגלל שאתה מתמהמה!!

תכניס לו באימאמא שלו ל^^ הזה!!!:x

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לך ביצים :-D

אני מפחד לתת שלילי, יש לי משלוח שלא הגיע, הספק שלח צילומים של הקבלות של השילוח, אבל אני לא קיבלתי את הסחורה. הערך הוא כ-200 ש"ח ואני ממתין (עברו כבר חודשיים). באחת הרכישות הראשונות שלי, לא קיבלתי סחורה, זוכיתי ע"י המוכר, וכעבור שנה !!! זה הגיע הרוס לחלוטין מהדואר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...