Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי הפורום המכובדים,

ברשותי ג'סטי 1000 סמ"ק מודל 1992. הרכב משרת אותי נאמנה וכנראה יישאר עמי לפחות במשך השנתיים הקרובות. התרגלתי למגרעותיו באופן המניח את הדעת, אך כדי לשרוד עמו את השנתיים הנוספות מחוייך מתמיד, הייתי שמח במידה והייתי יכול להתקין בו, כפי שניתן להבין מהכותרת:

1. נעילה מרכזית (עם שלט).

2. מרימי שמשות חשמליים ל-2 החלונות הקדמיים.

מחיפוש בפורום הבנתי שנושא הנעילה המרכזית איננו בעייתי. ובכן, מה בדבר מרימי השמשות?

אשמח לקבל הפנייה/המלצה למוסך/מתקין אשר מטפל בנושאים אלו. רצוי שימוקם באור יהודה או בסביבה הקרובה :)

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

שלום שי

לגבי מרימי החלונות , ישנו אחד שהוא מומחה מס' 1 בארץ לכל העניין (מניסיון אישי אני אומר את זה),

קוראים לו חיים הזגג והוא נמצא באיזור התעשיה של בני ברק.

הוא הוציא אותי מקללה של חלונות חשמל בגולף שלי ,מאז שתיקנתי אצלו (לפני כשנתיים בערך) אף חלון לא נפל יותר.

ורגע....אפילו מצאתי את האתר עם הפרסומת שלו - חיים הזגג

• תוכן חדש...