Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מדובר ברנו 5 שנת 89 ידני 1400

נורת לחץ השמן הפסיקה לעבוד - הכוונה מסובבים סוויץ ואין ממנה אור .

נבדקה הנורה עצמה והיא בסדר - גם כל הפיוזים תקינים .

היכן בדיוק ממוקם הסנסור לחץ שמן ברנו ?

שאלה נוספת - קיים גם מחוג שקשור לשמן שבסוויץ פחות הוא למעלה ובהנעה יורד - מה בדיוק המדידה דרכו ?

גם הוא לא עובד - לאיזה סנסור הוא מחובר ?

תודה , תובל .

פורסם

המחוג שאתה מדבר מדבר עליו הוא מד מפלס שמן.

הוא מראה את גובה השמן רק בהתנעה, ואחר כך יורד ל 0.

פורסם

והשאלות הנוספות מישהו יודע ?

או יש סיכוי שמישהו יכול להפנות אותי ללינק להורדה חינמית של ספר הרכב ?

פורסם

אתה יודע, מה דגם מנוע ?

אם זה מנוע כמו של רנו אקספרס, אולי אוכל לעזור לך, יש לי קצת חומר טכני לאקספרס.

פורסם

דגם המנוע הוא C1J

חיפשתי היום במשך שעות את הסנסור ולא מצאתי אותו , מצאתי את כל השאר (חום מנוע , גובה שמן , מאוורר , הצתה)

רק את סנסור הלחץ שמן לא

מישהו יודע מיקום מדויק שלו , הבנתי שהוא אמר להיות בחזית המנוע בבלוק - אבל אני צריך מיקום ספציפי ומדויק

פורסם

לכל הפחות היית מצרף תמונה או הסבר היכן החלק ממוקם כדי לסייע לאחרים שיתקלו בבעיות דומות.

ועוד דבר, יותר נכון להגדיר את הרכיב הזה כמתג ולא חיישן, מפני שהוא מדווח על שני מצבים והם יש לחץ שמן או אין לחץ שמן, וכל מתג לחץ שמן מתוכנן לפי היצרן לנקודת הסף של הלחץ, לרוב קצת פחות מחצי בר.

כמובן שיש רכבים שמורכב למנוע חיישן (מבוסס גביש פיאזורזיסטי) שמתרגם לחץ להתנגדות חשמלית ולוח השעונים מתרגם את שינויי הוולאטז' לקריאת שעון אנלוגי.

• תוכן חדש...