Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לחבר את הגנסיס 4 ערצים לשני ערוצים למיד באס שלי, השאלה היא עד כמה אני יפגע באיכות/ יכולת של המגבר לשלוט לי באלמנטים?

מצד אחד זה גנסיס ומצד שני זה גישור אז מה אתם אומרים?

פורסם

אל תזרוק מושגים מפוצצים סתם באויר. תחבר, תשמע - אהבת? תשאיר , לא אהבת? תחזיר למה שהיה. זה לא יפגע בכלום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה לא יפגע בכלום , אין שום בעיה לגשר מגבר ברמה הזו והוא ישלוט בצורה מושלמת בכל מידבאס שרק תרצה .

רק תיזהר בטירוף שאתה מכוון כזה דבר , 300 RMS למידבאסים זה לא צחוק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תנסה רועי ותדע, גם לדעתי אין שום סיבה לבעייה, זה לא מגבר של Vסיני או משהו, הדאמפינג יחתך בחצי והTHD יוכפל ב2, לא אמור להיות מורגש במגבר איכותי כמו ג'נסיס.

פורסם

זה לא יורגש, (מניסיון של יותר מסט אפ אחד שהגביר מידבאסים בגישור של ה 4 ערוצים של גנסיס).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רועי,

אין קשר בין מגבר שמתוכנן כ-DM לבין גישורים.

לא בונים מגברים בתצורה של DM רק בשביל הספק\כוח, יש פה עניין של הפרדת ערוצים, רעשים, ספק נפרד לכל ערוץ וכו', בשורה התחתונה התוצאה המתקבלת טובה בהרבה, בין היתר גם בהספק.

דני.

פורסם

עניין הגישור בסה"כ נותן גמישות כערך מוסף בדמות היכולת לעבוד כמונו.

היעוד המקורי של הדואל מונו הוא במה קדמית איכותית.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אני מגשר את דואל מונו בשביל סאב וזה עובד פשוט נהדר.אם תגשר את המגבר שלך תקבל תוצאה מספקת מאד

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לא רק שהגישור לא מורגש - הוא מבורך ומוסיף במידה ואתה צריך להרים אלמנט שזקוק ליותר הספק מזה שערוץ בודד מסוגל לספק.

כשהסט אפ הנוכחי שלי היה מוגבר על ה600.4KX ולא על הZX, הKX התקלקל לי פעם אחת ובזמן שהוא התקלקל חיפשתי חלופה בשביל להרים את הסט שלושה חלקים.

אז הרמתי את המידבאסים שלי בגישור על הJBL GTQ200 שבצורה כזאת הוא הוציא תוצאה יוצאת מן הכלל מהמידבאסים - אל תשכח שמדובר באיליית - מאוד זללניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אגשר את ה4 ערוצים שלי.

הבעייה שלי היא אם היום אני לא יכול להרים את הווליום ליותר מ20 (שהמקסימום הוא 35) אם אני אגשר את המגבר אז בכלל אני לא אוכל להרים את הוליום לא?

ההורנים היום עובדים על גיין סגור לגמרי.

מה אני עושה כדי לסדר את העניין?

פורסם
אני אגשר את ה4 ערוצים שלי.

הבעייה שלי היא אם היום אני לא יכול להרים את הווליום ליותר מ20 (שהמקסימום הוא 35) אם אני אגשר את המגבר אז בכלל אני לא אוכל להרים את הוליום לא?

ההורנים היום עובדים על גיין סגור לגמרי.

מה אני עושה כדי לסדר את העניין?

מתקין את המערכת באוטובוס? :lol:

אז לא נורא אם הווליום יהיה לא יותר מ 15. אני לא מעלה את שלי גם יותר מ 14-15. כל עוד זה נותן לך גמישות גם בווליום נמוך,זה בסדר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...