Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DYNAMIC 16V SPICE אוט' 1.3

Vipassana
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין הדגם הזה שהוא של מודל 2005, לבין מודל 2004? ומה ההבדלים בין אקטיב, דינמיק וקלאב?

אני רוצה לרכוש רכב בתקציב של 40 אלף שקלים, וניסיתי ללכת על כמה רכבים שהם סופרמיני ונתקלתי בבלבול ובעיה.

לא העלתי בדעתי באמת את הפיאט פונטו ספייס דינמיק למודל 2004-2005 שזה בערך המחירון של התקציב שלי לקנייה.

אני אשמח גם לקבל תשובות על הרכב הזה, מה ההבדל בין מודל 2004 לבין 2005 חוץ מהמחיר.

איך הרכב מבחינת אמינות? הטיפולים יקרים? יש לו בעיות גיר או בעיות אחרות שאני צריך לדעת עליהם? איך היציבות על הכביש? לומר את האמת, הרכב שאני מחפש זה רכב טוב, שאני אהיה מרוצה ממנו, הנסיעות שלי קצרות ועירוניות, מידי פעם אולי אני אצטרך אותו לנסיעות ארוכות וכו'.

צריכת הדלק פחות חשובה לי כרגע, אבל אשמח לדעת איך הוא בשתיית דלק.

הדגם האוטומט כמובן.

ועוד משהו, חשבתי על שלל מכוניות, מהסופרמיני העלתי את הגטס, אבל הבנתי שהוא בעייתי ורק מודל 2006 ומעלה אוטומט יותר טוב מהשאר.

פיג'ו 206 בעיות גיר וחשמל ומה לא מהמון סיפורים. ולא בעייה למצוא בשוק לקנות.

חשבתי על פולו מודל 2002-2003 דגם קומפורטליין 1.4 שקצת קשה למצוא.

על פוקוס שזה רכב מצויין אבל יש לי בעיה עם הגודל שלו. אני מעדיף סופרמיני איכותי.

התקציב שלי הוא סטנדרטי וטוב, אפילו חשבתי על להוריד את המחיר בכ-עד 10,000 ש"ח פחות, אומנם זה אוטו לנהג חדש וצעיר שלא הולך לקרוע את הכביש ולנסוע נונסטופ, אבל חשוב לו רכב אמין ולא בעייתי שיראה מוסך ללא הפסקה.

בכל אופן, צר לי על החפירה, ואני יודע שיש מלא נושאים על הרכב הזה, אבל אשמח שוב כדי להיות שלם עם עצמי לדעת מהמבינים פה, יותר לעומק את הסיפור מאחורי הדגם הזה של הפונטו.

פתאום נורה קפצה לי אחרי שאני שובר את ראשי מה לקנות, ובודק אופציות לא מעניינות.

אז אחרי הכל שוב מצטער, ותודה לכם.

ואני כמובן אריץ חיפוש על זה, ואשמח לעזרה מהמוחים באתר.

• תוכן חדש...