Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי באופן סופי לוותר על הסאב שמותקן לי מאחור..

בעקבות הוויתור על הסאב נשארו לי 2 ערוצים פנויים במגבר והחלטתי שאני אחבר את הפיוניר 9*6 330 וואט שיש לי על המגש האחורי והיו מחוברים ל-HU עד עכשיו..

הלכתי למתקין והוא אמר לי שזה מצריך חיבור חדש של החוטים (חיווט) ושצריך לשנות את החיבורי RCA שרצים למגבר.. הנה לינק מצורף:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=224801&highlight=#224801

בקיצור.. היום (בפעם הראשונה בחיים שלי שאני נוגע במערכת לרכב) חיווטתי את החוטים שרצו ל-HU.. הבאתי אותם למגבר בצורה יפה ומושקעת..

את החוטים של הרמקולים חתכתי בסמוך לחיבור ל-HU ובידדתי היטב את החוטים שעדיין מחוברים ל-HU? (לא היה לי מושג איך אני מוציא אותם מהפלג הזה שכולל את כל החוטים)

את הקצה השני הרצתי כמובן למגבר..

העבודה לקחה לי כשעה נטו (בכל זאת פעם ראשונה), נהניתי מאוד לעבוד לבד על הרכב.. והחיבור לא הצריך שום פלג rca כמו שהמתקין אמר.. (וגם לא נגעתי בשום חוט שהולך למגבר)..

על זה דרשו ממני 150 ש"ח.. :roll: (וזה אחרי ששילמתי לו 400 ש"ח על ההתקנה הקודמת)

לא יאמן כמה נוכלים יש במדינה הזאת!!!

פורסם

אל תגיד עליו שהוא קמצן אתה לא ההיית בתרד הראשון שהוא פתח.....ביקשו ממנו 150 שקל בשביל לנתק את הסאב מהמגבר ולחבר את הרמקולים אליו

זהו!

פורסם

אפשר לראות את זה בשני דרכים:

1. זה הרבה כסף לבחור צעיר + זה עבודה פשוטה.

2. צריך לשלם על שעת עבודה של המתקין(כמו בכל מקום)+מע"מ, ואל תשכחו שאתם משלמים על ידע.

כמה משלמים לרופא (לא דרך קופ"ח) על זה שהוא סה"כ רושם מרשם???

התשלום הוא על ידע!!!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אפשר לראות את זה בשני דרכים:

1. זה הרבה כסף לבחור צעיר + זה עבודה פשוטה.

2. צריך לשלם על שעת עבודה של המתקין(כמו בכל מקום)+מע"מ, ואל תשכחו שאתם משלמים על ידע.

כמה משלמים לרופא (לא דרך קופ"ח) על זה שהוא סה"כ רושם מרשם???

התשלום הוא על ידע!!!

רגע..אתה משווה רופא למתקין מערכות??? :puzzled::screwy:

8)
פורסם

לא אבל אני רק מנסה להבהיר משהו, ברגע שבאת לבעל מקצוע אתה משלם על הידע שלו, אחרת תעשה לבד!!!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לכל דבר אבל יש ערך,,עוד מעט יתחילו לקחת 1000 שקל על התקנת מגבר(בקצב הזה....אנחנו לא רחוקים).....צריך לקחת דברים בפרופורציה,,על התקנת מערכת שלמה לוקחים 200-250

פורסם

יש גבול...

כמו שאני הלכתי לרופא לשאול אותו על תופעת לוואי שיש לי מכדורים למשל... על זה הוא לא לקח לי 300 ש"ח של פגישה עם רופא פרטי... למרות שמדובר בידע.

סה"כ מדובר כאן על מתקין שעשה לבחור עבודה (וקיבל עליה תשלום מלא) ועל שלוש שניות (טוב אולי 6) של עבודה הוא רצה לקחת 150 ש"ח.

בנוסף, המתקין גם ניסה להשחיל אותו ולהגיד לו שאי אפשר ככה סתם לנתק את הסאב ולחבר את הרמקולים וצריך לשנות את ה RCA (מה שלא היה נכון)

ז"א הוא גם התבסס על הנחה שלבחור אין ידע, וניסה להלביש לו סיפור שצריך ככה וככה כדי לשנות את המצב הקיים.

מבחינתי בתור צרכו/לקוח, זה כאילו היה בא אלי אותו מתקין ואומר לי תשמע, צריך להחליף את המנוע, את הצמיגים הקדמיים ואת המנגנונים של החלונות חשמל כדי לנתק את הסאב ולחבר את הרמקולים.

המתקין התבסס על ההנחה ש BMW לא יודע מה צריך לעשות, וניסה לתרץ את ה 150 ש"ח בכך שצריך להחליף את כל ה RCA וכל מיני סיפורים כאלה.

פשוט מתקין שקרן. אם היה רוצה על השינוי 50 ש"ח ולא משקר שיש לעשות ככה וככה אז סבבה. אני אשלם לו על ידע ועבודה למרות שהעבודה מגוכחת. אבל ברגע שמתקין בא ומנסה בשקר לסחוט עוד כסף.... זה כבר עובר את הגבול.

חיים הכט בהחלט לא היה מוצא אותו כצדיק!!!

מקצועיות - לא ידוע, כי העבודה לא בוצעה בסופו של דבר

אמינות X

מחיר X

המתקין הזה לא צדיק.

פורסם

אני לא יודע על המערכת הנ"ל אבל אולי הקבל rca היה לשליטה על הסאב ולכן היה צריך להעביר קבל חדש בשביל שיהיה לאחוריים?

ולכן המתקין אמר שצריך חיווט מחדש

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני אצטט את עצמי מת'רד אחר (http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=28398&start=15)

א. יש לשים דגש על קריאה לעומק של הודעה לפני מסירת תגובה

ב. לפני לחיצה על שלח - יש לעבור על מה שכתבת מספר פעמים ולבדוק ניסוח, כמו כן לבדוק שהתשובה מתאימה לשאלה ולא גולשת לכיוונים שלא שייכים

ועכשיו אני אצטט את BMW מראש הת'רד הזה:

העבודה לקחה לי כשעה נטו (בכל זאת פעם ראשונה), נהניתי מאוד לעבוד לבד על הרכב.. והחיבור לא הצריך שום פלג rca כמו שהמתקין אמר.. (וגם לא נגעתי בשום חוט שהולך למגבר)..

מקווה שהבהרתי את עצמי.

פורסם
ולא יאומן כמה קמצנים יכולים להיות הלקוחות.

עצוב לי לקרוא הודעות כאלה!! פשוט עצוב :cry:

גונן הסביר בצורה המדוייקת ביותר מה קרה לי..

זה לא שיש לי ידע או אין לי ידע..

אני מאמין שבן-אדם שקיבל 400 ש"ח על עבודה שהוא עשה (וזה הרבה כסף.. הממוצע להתקנת מערכת מהסוג הזה עולה כ-250 ש"ח) לא צריך לרמאות את אותו לקוח ששילם לו וסומך עליו.. אחרי הכול, מוכר צריך לרצות את לקוחותיו כדי שיחזרו לעבוד איתו בעתיד..

העניין הוא שכן יש לי הבנה, ולכן החלטתי לעבוד לבד למרות הסכום הנאה שהשקעתי על ההתקנה..

ול-basss:

"אני לא יודע על המערכת הנ"ל אבל אולי הקבל rca היה לשליטה על הסאב ולכן היה צריך להעביר קבל חדש בשביל שיהיה לאחוריים?

ולכן המתקין אמר שצריך חיווט מחדש "

איזה כבל בדיוק?? ל-hu יש שני יציאות (זוג אחד) של rca שהולכים למגבר.. מה יש בדיוק לשנות?? הפיצול לעוד זוג נעשה בסמוך למגבר ולמגבר 4 כניסות סך-הכל!!!

אין פה מה לחשוב יותר מדי..

פורסם

לא מכיר שום התקנה מקצועית בסכומים הזעומים שאתם מדברים עליהם (250-400)מי שהולך למתקינים כאלה שלא יתפלא אחר כך על שעובדים עליו .מתקין שהוא באמת מקצועי לא גובה סכומים כאלה.

פורסם
עומד מאחורי אלפיין בכל מילה, ולא בגלל שאני מתקין!

מה קשור לקמצנות???

אולי הוא לא ניסח את עצמו בצורה נכונה אבל בכל זאת...

אם תוכח להסביר את עצמך אולי, רק אולי אני אבין את העמדה שלך.

אבל אני חושב שמאה וחמישים ש"ח זה די הרבה כסף לפעולה כזו,אחרי שהתקין התקין לך את כל המע'.

ואל תגיד לי שלעבוד עם לקוחות זה מעצבן כי גם אני עובד עם ציבור.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...