Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה 05, 2000 סמק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והרכב הקודם שלי יצא לפנסיה, הגיע הזמן לרכוש רכב שיחליף את הפנסיונר.

הדברים החשובים לי ברכב הם תא מטען גדול ואמינות - לא מעוניין לבזבז זמן במוסכים - לכן שללתי אפשרות של סופר-מיני.

ביקרתי במספר סוכניות רכב \ טרייד-אין \ מגרשים של ליסינג והרכב שמשך את עיניי היה יונדאי אלנטרה - שאף מצאתי

אקזמפלרים עם קילומטראז נמוך - כ60K לרכב משנת 2005.

יש לי מספר שאלות לבעלי ניסיון :

1. האם הרכב אכן אמין כפי שכולם מספרים ? עלויות אחזקה סבירות ?

2. בעיות מיוחדות שיש לשים לב אליהן ? אני בכל מקרה אקח לבדיקה.

3. צריכת דלק משוערת - עירוני \ בין עירוני (מנוע 2000!) - על מנוע ה1.6 קראתי זוועות בהרבה מקומות, בנוגע למנוע 2000 לא מצאתי דעה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם קצת מספרים מנסיונו האישי.

4. טרם נסעתי ברכב - כמובן שאנהג בו לפני הרכישה. האם המזגן סביר לאקלים הישראלי ?

אשמח לכל מידע שתוכלו לשפוך על הרכב.

המון תודה.

דרור.

פורסם

יש לי מספר שאלות לבעלי ניסיון :

1. האם הרכב אכן אמין כפי שכולם מספרים ? עלויות אחזקה סבירות ?

2. בעיות מיוחדות שיש לשים לב אליהן ? אני בכל מקרה אקח לבדיקה.

3. צריכת דלק משוערת - עירוני \ בין עירוני (מנוע 2000!) - על מנוע ה1.6 קראתי זוועות בהרבה מקומות, בנוגע למנוע 2000 לא מצאתי דעה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם קצת מספרים מנסיונו האישי.

4. טרם נסעתי ברכב - כמובן שאנהג בו לפני הרכישה. האם המזגן סביר לאקלים הישראלי ?

אשמח לכל מידע שתוכלו לשפוך על הרכב.

המון תודה.

דרור.

1. היונדאי אלנטרה מכונית אמינה מאד ועלויות התחזוקה שלה סבירות מאד.

2. האלנטרה 2.0 מאובזרת למדי, בדוק שכל האיבזור החשמלי תקין ופועל - גג שמש ובקרת אקלים, לדוגמא.

3. האלנטרה 2.0 אינה מכונית חסכונית, אך צריכת הדלק שלה הינה בגבולות הסביר.

4. כושר הקירור של המזגן מצויין, ובדגם הנ"ל יש בקרת אקלים.

ההבדל היחיד בין האלנטרה 1.6 ל 2.0 הוא בביצועים, ובשום מקרה המנוע הגדול יותר לא הופך אותה למה שהיא לא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

1. אם אני לא טועה לפני כמה שנים קראתי שהמנוע 2000 יותר מתקדם מה1600 ולכן יותר חסכוני, השאלה גם כמה אתה נוסע בשנה, מקסימום יעלה לך עוד כמה שקלים, אבל כמו שאמרתי בהתחלה שמעתי שהוא יותר חסכוני,

2. תכנס לאתר של אוטודיל לפני שבועיים פורסמה שם אחת מנוע 2000 שנת 05 עם 91,000 ק"מ ב40,000 במקום ב52,000

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ברשותי יונדאי אלנטרה 2000 סמ"ק שנת 2004 3 שנים אצלי רכב אמין לא ראה מוסך מאובזר רכב עם ביצועים טובים ביחס למתחרים מי שאומר לך שהוא לא רכב טוב לא מבין כלום!!!!!!!!!!

:wink::lol::arrow:
פורסם

טוב ששמת את כל סימני הקריאה האלה, אחרת אף אחד לא היה לוקח אותך ברצינות.

הבנאדם שאל שאלות ספציפיות. לא נראה לי ש"לא ראה מוסך 3 שנים" עונה על כל השאלות האלה בצורה הטובה ביותר

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...