Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן מצערת לפג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי פג'ו 306 1600 קורה דבר מוזר .

אחרי נסעה ארוכה כשהאוטו חם הטורים משתגעים : בנסיע כשאני מעלה הילוך הרכב מגמגם ובעמידה הטורים צונחים וישר חוזרים ל1000 סל"ד במקרה הטוב במקרה הרע הרכב נכבה.

שמתי מנוע צעדי חדש לבדיקה והבעיה לא עברה ככה שכל קופצי "מנוע צעדים דפוק" יכולים להיות רגועים.

הסורק אומר שחיישן מצערת מזייף.

כשבדתי את החיישן המצערת לא יצא מתח כלל מהפין האמצעי, כל הזמן סיפק 0.2V גם בלחיצה על המצערת.

קודם כל חתחתי את החוטים ושמתי מעריך, פירקתי את החיישן ,שחקתי איתו ,שמתי לו ספרי לניקוי מגעים ועכשיו כשאני מנסה להחזיר את החיישן למקומו אני מקבל 1V מהפין האמצעי כשמצערת סגורה וכשהאוטו עובד הטורים עולים ל2000 סל"ד ויותר

כשאני מוצאי את החיישן ומסובב אותו באצבע כמה מיקרונים אחורה ל0.6V הרכב עובד יחסית בסדר בסרק (לא מחובר למצערת)

מה קורה פה? איך הכיוון שונה ככה פיתאום? האם יכול להיות שהמתח שאני מקבל ממחשב הרכב משתנה?

פורסם

1) האם אתה בטוח שהפין אמצעי הוא האות למחשב? האם יש שינוי באות המוצא כאשר פותחים מצערת?

2) ברור שכל תזוזה של החיישן תשנה את מתח המוצא שלו. 0.5 וולט אמור להיות הערך התקין.

3) יתכן כי שיחקו עם בורג כוון ראשוני של המצערת, בו אסור לגעת ולכן החישן מוציא אות גבוה מידי.

פורסם
1) האם אתה בטוח שהפין אמצעי הוא האות למחשב? האם יש שינוי באות המוצא כאשר פותחים מצערת?

2) ברור שכל תזוזה של החיישן תשנה את מתח המוצא שלו. 0.5 וולט אמור להיות הערך התקין.

3) יתכן כי שיחקו עם בורג כוון ראשוני של המצערת, בו אסור לגעת ולכן החישן מוציא אות גבוה מידי.

דניאל תודה

צדקת והיתה טעות שלי בפינים.

הפכתי את הפין ה-2 והשלישי, עכשיו הבעיה המקורית חזרה.

בנקודת המוצא כרגע אני מקבל 0.59V ובנקודה המקסימלית יש 4.59V (ניראה תקין)

הבעיה שכאשר מתניעים את הרכב ונותנים גז הרכב מגמגם בסיבוב הראשון של המנוע וכאשר עוזבים במכה את הדבשת הגז הטורים צונחים והרכב נכבה

פורסם

ניקוי מנוע צעדים ובית מצערת עשית? חפש שרשור של שמר על בעיות דימום מנוע בסרק ברכב דומה, שם התקלה הייתה של משיכות אויר לסעפת היניקה.

• תוכן חדש...