Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

יש לי בעיה וממה שנראה לי,זה קורה ויקרה רק ברכבי סובארו.

ביום שישי קניתי מדבקה שאוכל להדביק על החלונות האחוריים ברכב שיהיו יותר כהים. הדבקתי,הכל טוב ויפה אבל משום מה בקצוות של החלון זה לא ממש נדבק וחשבתי שזה יסתדר אוטוטו עם הזמן כי אולי שזה בגלל שנכנס אויר משם.לא משנה כרגע.

הבעיה נוצרה כשסגרתי את הדלת.אז,החלון (שאין לו מסגרת כמו לרוב המכוניות) נלחץ על גבי הגומי של החלון שצמוד לאוטו,ובגלל שהוא נלחץ,הוא גם כן כמו "דוחף" את ההדבקה כלפי פנים וכך לא נותן לה להידבק.תמיד יש שם אוויר.

אני מאמין שברכבים רגילים עם מסגרת מסביב לחלון,זו לא תהיה בעיה בגלל שאין שום לחץ על החלון/המדבקה.

השאלה שלי מה אפשר לעשות והאם מישהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון?

זה ממש מבעס לראות שהמדבקה מתחילה להתקלף לך אחרי שעבדת עליה כ"כ הרבה זמן...

* ד"א,חבר הציע לי לעשות כמו חבר שלו-להסיר עם סכין יפני בערך חצי סנט' מקצוות החלון את המדבקה וכך היא לא "תתנגש" עם הגומי.הוא גם אמר שבכל מקרה כשיסגרו את החלון אז לא יראו שחתכנו כי הגומי בין כה וכה שחור גם כן.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

תנסה לעבור על זה שוב עם מים וקצת סבון שיגרום למדבקה להידבק שוב

זאת בעיה מוכרת

תיקח את המים הכחוילם האלה של החלונות תתיז כמות נכבדת על קצת החלון איפה שהתקלף לך, תדביק את המדבקה ותעבור עם חתכית הפלסטיק הזאת שקיבלת בערכה כדי להצמיד את קצה המדבקה חזרה לחלון

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

מתוך נסיון.

אני עשיתי עבודה כזו בסובאו גרנד לאונה וגם ב dl שהיתה לי, אבל פרקתי חלונות ונתתי לזה להתיבש ובסוף עוד עם פן

ייבוש של 4 שעות בערך!

לא מקצועי אולי אבל עבד:-P

פורסם

תשמע.. גם אני עשיתי לאוטו שלי (גולף) חלונות שחורים אחי ואין מה לעשות עם זה.. אם אתה רוצה שיצא לך פיקס.. תפרק ת'חלונות.

פורסם

אם אתה רוצה שזה ייצא נורמלי תלך למקצוען.

שילמתי 100 ש"ח לחלון בליאונה שלי, עם חלון גדול פי 1.5 משלך (ליאונה קופה) ושום דבר לא זז במשך שנתיים וגם לא דהה כלום.

מה לעשות חבר - כשרוצים לקנות בגדים לאירוע לא קונים אותם בשוק רמלה לוד, כנ"ל גם עם דברים לאוטו. פילם מאוטו דיפו שמדביק אותו חובבן, זה לא חומר איכותי שמודבק ע"י מקצוען.

פורסם

אוקי,אז אני לא ממש פירקתי את החלון עד כדי שיצא לחלוטין מהרכב,אבל מה שעשיתי זה לפרק את כל הפלסטיק והריפוד שמתחת לחלון ורק אז הדבקתי. ולגבי הייבוש של 4 שעות... הגיוני?! עם פן? יעני אתה מצפה שאשב 4 שעות עם פן או מה? לא מבין אחי.

ד"א משום מה שאר המדבקה נדבקה לחלון אבל בקצוות הייתה הבעיה. כאילו נכנס אוויר משם וזה לא נותן לו להידבק או משהו כזה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...