Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מחשבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת פסח החלטתי לנקות את המחשב מבפנים.

הכול נוקה ואת המאוורר הגדול של המעבד אני חושב החלטתי להוציא עם הגוף קירור ולנקות.

לאחר הניקוי הוספתי משחה טרמית כי מהישנה כבר לא נשאר כלום.

מדליק את המחשב אך הוא לא מראה כלום על אף אחד מהמסכים(יש 2 שמשום מה כול עליית המחשב מוצגת על המשני),

האור העכבר אינו דולק,אך המפצל USB כן דולק וכך גם המודם,וכך גם המשדר של המקלדת.

חשבתי אולי יש בעיה ב-USB הספציפי שבו מחובר העכבר אך גם בכול שאר הכניסות הוא לא עובד.גם שהוא שבק חיים לא ממש נראה לי.

בבקשה עזרה.:cry:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא נזל כלום בטוח כי הדלקתי כמה פעמיים גם לפני שהוספתי משחה טרמית.

ניתקתי רק את המאוורר,אבל הוא עובד כשאני מדליק את המחשב.כול המאווררים עובדים וגם כול הכוננים.

המעבד יושב טוב במקום,אחרת לא הייתה נסגרת המסגרת הזאת שיש לו.

:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

את המאווררים עם סמרטוט לח ואת שאר החלקים עם מברשת שמיועדת לניקוי אבק ממסכים.

פורסם

אין צפצופים מהרמקול הפנימי עם הדלקת המחשב?

נשמע כאילו המעבד/זכרונות/כרטיס מסך לא פועלים. נסה לפרק אותם אחד אחד, נקה את המגעים שלהם והחזר חזרה למקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין שום צפצופים,,ניסיתי כבר להוציא ולהחזיר חלקים אך זה לא עוזר.

פורסם

תוציא שוב את המעבד ותסתכל על הרגליים שלו, יתכן ואחת התעקמה כאשר ניקית אותו והחזרת למקום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הוצאתי שוב פעם את הזיכרון והכרטיס מסך אך לשווא,עדיין לא עובד.

המעבד נראה שלם,על הלוח עצמו במקום שהבוא אמור לשבת נראה גם שלם.

בבקשה אני מיואש.:cry:

פורסם
תוציא שוב את המעבד ותסתכל על הרגליים שלו, יתכן ואחת התעקמה כאשר ניקית אותו והחזרת למקום.

לא מעניין איך נראה מבחוץ ואיך הוא יושב, תוציא ותראה שהרגליים כולם נמצאות וישרות.

לוח שלא מגיב ולא מצפצף מעבר לבעיה בספק מה שלא נראה שהמקרה אצלך, יכולה להיות בעיה בלוח עצמו ובמעבד.

בקשת עצה לא?

פורסם

קצת קשה להבחין במקום כזה קטן,אך מדביקה נוספת אני רואה שיש כמה רגליים שלא יושבות במקום\עקומות.

פורסם

תיישר אותם בעדינות רבה בעזרת סרגל מתכת או חפץ דק וקשיח דומה, תבדוק שלא חסרה אף רגל (כבר נתקלתי בזה) ותחזיר למקום אחרי ששמת משחה טרמית. בצע זאת בעדינות רבה.

פורסם

אני רואה שהרגליים הולכות במין פס כזה קשורות אחת לשנייה.למצב הזה בטח אי אפשר להחזיר אותם,אז פשוט ליישר אותן כלפי מעלה?

פורסם

לפני שיגרם נזק בלתי הפיך, מה המצב שאתה מעלה תמונה באיכות גבוהה של המעבד מלמעלה ומהצדדים? (של הרגליים כמובן)

• תוכן חדש...