Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מחשבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין דבר מהתמונה הזו, היא לא בפוקוס, אבל קלטתי בצד ימין באמצע 4 רגליים בערך עקומות, יכול להיות?

בכל אופן, הרגליים צריכות להיות ישרות ומקבילות פלס לסביבתם, תיישר ותסתכל עליהם משני כיוונים לראות שהם מקבילות.

שוב אדגיש, בעדינות רבה מאוד, הם מחוברות כל אחת בנפרד באמצעות סוג של דבק חזק לבסיסם.

דרך אגב, איזה מעבד זה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קלטתה נכון.

אין לי שמץ איזה מעבד אך הוא בן 5 שנים בערך.

עריכה:

יישרתי עד כמה שאפשר,לא נראה לי אפשרי להגיע לפלס כמו שהיה.

בכול אופן החזרתי למקום,הדלקתי,והמחשב נכבה אחרי כמה שניות בעצמו(עדיין לא החזרתי את הגוף קירור למקום)

יכול להיות שבגלל זה הבעיה?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בטוח שבגלל זה. תחבר חזרה את הצלע הקירור ואל תפעיל את המחשב שלך ללא הצלע קירור, זה יכול לגרום נזק.

מעבר לזה, תסתכל שישרת את כל הרגלים ושהמעבד יושב בצורה מושלמת ומאופסת. (ע"י 2 סכיני חיתוך אפשר להגיע לתוצאות טובות, אחת בגב תומכת ואחת לוחצת ליישור)

בהצלחה.

פורסם
קלטתה נכון.

אין לי שמץ איזה מעבד אך הוא בן 5 שנים בערך.

עריכה:

יישרתי עד כמה שאפשר,לא נראה לי אפשרי להגיע לפלס כמו שהיה.

בכול אופן החזרתי למקום,הדלקתי,והמחשב נכבה אחרי כמה שניות בעצמו(עדיין לא החזרתי את הגוף קירור למקום)

יכול להיות שבגלל זה הבעיה?

כמובן שבגלל שלא היה גוף קירור המעבד נכנס לפרוטקשיין בשפת פורום האודיו כאן וכיבה את עצמו לפני שהוא נשרף!

שים משחה טרמית, חבר את המאוורר ותהנה מהמחשב.

(את הצ'ק שלח בדואר רשום :twisted:)

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ניסיתי אין סוף פעמיים לישר את הרגליים עם זכוכית מגדלת ופינצט ולא הצלחתי אז היום נרש לוח חדש שכבר הורכב אך אינו רוצה לעבוד.

המחשב נדלק אך לא מצליח לעלות ומבקש דיסק של ווינדוס שאין לי,לכן אצטרך עכשיו למצוא אחד כזה.

תודה לכולם בכול אופן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...