Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן ידני 5 עד 10 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטויות רבות בין קטנוע לרכב החלטתי מכמה סיבות ללכת על רכב קטן.

אז ככה אני חייל - אין לי נהג חדש ואני מחפש רכב קטן ידני, אמין בלי פוזות והכי חשוב חסכוני בדלק ככל הניתן.

אני לא מחפש מהירויות ולא שום דבר. העיקר שיגיע ל 100 בכביש מהיר ואני מסודר.

יש לי נסיעה של 60 קילומטר (עד הבסיס וחזרה כל יום). מסלול די שטוח בלי יותר מדי עליות וירידות..

חשבתי על פונטו ...

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

אני חושב שכדאי לבחור ממכוניות הבאות (לפי סדר עדיפויות מגדול לקטן):

1. סויפט/שרייד/ג'אסטי

2. פונטו

3. אונו

4. קליאו.

איזה רכב לקחת? זה שנימצא הכי שמור (סה"כ לרוב מדובר על רכבים שני 10+).

בעיקרון בקשר לכל אחת ממכוניות האלו שברשימה היו כבר דיונים ואני ממליץ לעשות חיפוש כדי לקבל יותר פרטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה הפונטו במקום השני/רביעי?

במה הוא נופל מהן?

אני שואל כי תמיד הייתה לי חיבה לא מוסברת לרכב וגם כיוון שיש לו שוק טוב.

פורסם

פ-י-א-ס-ט-ה

ידנית, אמינה, חסכונית ברמות.

ואני ממליץ על הדגמים הקודמים יותר (עד תחילת שנות ה90).

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

פונטו 97-99 זאת הבחירה שלי ובגלל הסיבות שכתבת אני קניתי לפני כחודש פונטו 98 xtz 1250 (הדגם המפואר)

באמינות היא לא מקום ראשון יחד עם זאת חלקים בגרושים ואחזקה קלה, חסכונית בדלק, סחירה ביותר ונראית לא רע.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

ההבדלים הם בעיקר באבזור.

הפונטו מתאימה לדרישות שלך אבל אם אתה מחפש מקסימום פשטות אז הפיאסטה או הסוויפט יתאימו לך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...