Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות] Subaru 2010 Legacy בעברית B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אי אפשר לדעת אם היא באמת מכוערת או יפה עד שנראה אחת במציאות. כמו שהרבה טענו שהאקורד החדשה אגרסיבי\גדולה\מכוערת יחסית לישנה (ואני ביניהם), ואז הופתעו לגלות כמה היא נראת טוב במציאות (ושוב, אני אחד מהם). דרך אגב, לגבי ה-B3, הסדאן הרבה יותר יפה מה-5 דלתות (לטעמי).

האקורד היא דוגמה ? האיביזה כל כך מכוערת באינטרנט שבכביש היא נראית כמו בר רפאלי של סיאט. ככה לפחות כל מי שאני מכיר אמר :shock:.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
קטסטרופה...

טוב, נסתכל על הצד החיובי.. בזכות הכיעור שלה יהייה דגש למכוניות שהם לא סובארו.

ובעזרת השם יפוטר הפושע שמכתיב את העיצובים שם + האדם שמאשר את הסקיצות + המנכ"ל שאחראי לדבר הזה!

בקיצור אתה מאחל לסובארו תעשיות כבדות ובעלה טויוטה תעשיות מעפנות בע"מ קריסה מוצלחת ופשיטת רגל שתשמש אחרי זה לרגל קרושה מוגשת עם געפילטיפש לשולחן של הונדה וסוזוקי ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האקורד היא דוגמא, כי 90%+ מאלו שטענו שהיא מכוערת חזרו בהם לאחר שראו אותה במציאות (כולל אותי). בקשר לאיביזה, אני לא כלכך בטוח (אולי חצי אמרו שבמציאות היא יותר יפה, אבל עדיין לא יפה). בקיצור, הבנת את העניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מקווה רק שהם ישמרו על האיכות של הפנים כמו שהיא הייתה עד עכשיו.

זה אחד הצדדים החזקים שיש לסובארו, יהיה חבל שידפקו את זה.

:shock: איזו תיבת פנדורה פתחת עכשיו :? (אחרי קריאת ההגדה בליל הסדר אני בספק שאשרוד את זה, אז אני מרים ידיים כבר עכשיו ולא נכנס לזה :lol:).

נ.ב.

לעניין האקורד, אני לא יודע אם היא מכוערת, אך לטעמי היא אינה יפה (חיצונית) ובהחלט מהווה נפילה ביחס לדגם שהחליפה.

פורסם
אני מקווה רק שהם ישמרו על האיכות של הפנים כמו שהיא הייתה עד עכשיו.

זה אחד הצדדים החזקים שיש לסובארו, יהיה חבל שידפקו את זה.

:shock: איזו תיבת פנדורה פתחת עכשיו :? (אחרי קריאת ההגדה בליל הסדר אני בספק שאשרוד את זה, אז אני מרים ידיים כבר עכשיו ולא נכנס לזה :lol:).

אני מדבר מניסיון עם הלגאסי משני דורות אחורה. אם השתנה משהו והאיכות הפכה לגרועה, אני לא ידעתי.

מה הבעיה עם מה שאמרתי?

פורסם
אני מדבר מניסיון עם הלגאסי משני דורות אחורה. אם השתנה משהו והאיכות הפכה לגרועה, אני לא ידעתי.

מה הבעיה עם מה שאמרתי?

"איכות" זו מילה רחבה אשר נתפסת במקומות שונים באופן שונה (ראה לדוגמא ההבדל בתפיסה של "איכות" ע"י היפנים והאירופאים) ושאיכות תא הנוסעים של סובארו נתונה לויכוח.

פורסם

יוסי, אחרי הרבה סובארו שעברתי, אין שמה איכות.

יש עמידות.

הייתה לי סובארו בת 20, יד 7, במקור מהשכרה.

כל הכפתורים עדיין עבדו והיו במקום.

כל האורות בדש-בורד עבדו.

הכל עבד. מדהים פשוט.

זה לא היה איכותי או מפואר.

אבל זה היה עמיד. ועבד.

פורסם

גם בנושא של האקורד וגם פה בB4 החדשה, זה קצת מוזר לכולנו כי כל הרכבים החדשים גודלים, מתנפחים וזה משהו שבהתחלה לא נראה כל כך טוב וצריך להתרגל. גם אני בהתחלה לא אהבתי את המראה של האקורד, וחשבתי שהוא פחות שמן ופחות חד מהדגם הקודם, אבל עכשיו כשאני רואה את האקורד החדשה היא נראית בהרבה יותר טוב מהדגם הקודם ומשדרת יותר יוקרה.

בנושא של הסובארו, צריך להחליט כשנראה את הרכב במציאות. עד אז, הוא ממש מכוער ומוגזם.

פורסם

יש עמידות.

כל האורות בדש-בורד עבדו.

הכל עבד. מדהים פשוט.

אבל זה היה עמיד. ועבד.

מוזר, אני חשבתי שככול שמוצר עמיד יותר ולא מתקלקל ואחרי 20 שנה הוא מתפקד בדיוק באותה יעילות, הוא זכאי להחשב כמוצר איכותי. אגב, כשאתה אומר איכות לאמריקאים הם יחשיבו מוצר איכותי בדיוק לפי הפרמטרים הללו.

בזכותך למדתי להבין, מוצר שאחרי 20 שנה שעבר 7 ידים ובמקורו היה שייך לחברת השכרה ועדיין מחזיק מעמד הוא לא מוצר איכותי.

אם לא לפי פרמטרים אלו אתה בודק איכות, אזי מה בדיוק המדדים שלך?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

יש עמידות.

כל האורות בדש-בורד עבדו.

הכל עבד. מדהים פשוט.

אבל זה היה עמיד. ועבד.

לא כל כך ידוע לי אילו בדיוק רכבים של סובארו עברת, אבל ידוע שהתא נוסעים של הB4 הנוכחית הוא לא רע בכלל מבחינת איכות.

אם זה איכות הרכבה שטובה לאורך כל דורות הסובארו הקיימים, ואם זה איכות חומרים שהיא לא רעה. (כמובן זהו לא פאסאט, אבל האיכות בB4 לא רעה בכלל, כנראה הטובה ביותר שהייתה קיימת ברכבי סובארו מעולם, עד בוא הטרייבקה.)

פורסם
מוזר, אני חשבתי שככול שמוצר עמיד יותר ולא מתקלקל ואחרי 20 שנה הוא מתפקד בדיוק באותה יעילות, הוא זכאי להחשב כמוצר איכותי. אגב, כשאתה אומר איכות לאמריקאים הם יחשיבו מוצר איכותי בדיוק לפי הפרמטרים הללו.

בזכותך למדתי להבין, מוצר שאחרי 20 שנה שעבר 7 ידים ובמקורו היה שייך לחברת השכרה ועדיין מחזיק מעמד הוא לא מוצר איכותי.

אם לא לפי פרמטרים אלו אתה בודק איכות, אזי מה בדיוק המדדים שלך?

זה נורא בעייתי להסביר.

קל להדגים.

שב בגולף דור 4 ושב באימפרזה.

הגולף מרגישה הרבה יותר איכותית.

היום כמה שנים אחרי זה נכון שכל הפלסטיקים מתקלפים ויש סיכוי של 90% שהכפתור של המשענת בין המושבים שבורה.

אבל הכל מרגיש הרבה יותר נעים ויוקרתי כחדש, וגם היום למרות הקילופים וכו'.

שב באימפרזה, התחושה היא זולה.

זה כמו בג'יפ צבאי ישן.

אין דש בורד, יש חתיכת מתכת עם כמה שעונים בתוכה.

זה יחזיק לנצח.

להגיד שזה מרגיש לי איכותי? לא.

אלון -

ה-B4 החדשה (כבר לא כזאת חדשה) היא אולי עדיפה מלאונה 92, אבל בהחלט לא יותר ממתחרותיה.

• תוכן חדש...