Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצל"ש על הספריי הזה שהביאו למעלה.

מאחר שאני כבר חצי שנה עם SS 5.5 שממתינים להתקנה, מעניין אם מישהו כבר התנסה עם התרכובת הזו ויכול לשפוך קצת אור וידע על הנושא, כי יש לי לא מעט חששות בעניין העמידות וכו'

תודה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד ששמע את 3 הסטים, לצערי עם הגברות שונות אבל עדיין יצא לי לשמוע את הסטים הנ"ל. אם עכשיו הייתי צריך לבחור רמקולים לרכב בהתחשב במחיר, תמורה, הגברה ובלה בלה בלה הייתי לוקח את הסקאן ספיק.

האבסולוט זה מחיר הזוי לרמקולים(אני נהנה מכל רגע אבל עדיין)והאלפיין היה נשמע לי פחות טוב משניהם.

לכן ניראה לי שהסקאן ספיק היא הבחירה המועדפת.

כמובן שאם כסף זה לא האישו אז תמיד מגניב שיש לך על הקורות טויטרים שמסנברים את הרכב שממול. :-)

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

איזה בלגאן !!

במילים פשוטות .. F#1

כל פעם ששמעתי את הסטים אבסלוט וסקאןספיק התנחמתי מאוד על ההתקנה הגרועה שמלווה את ה- F#1 .. כי עם כל הפאזות והכיוונים הלא נכונים שיש לי במערכת עדיין ה- F#1 היה המנצח אצלי.

יש לך לא מעט סטים אבסלוטים מותקנים וגם סקאןספיק תעשה סבב תשמע. אפילו תבוא אלי ותשמע את ה- F#1 עם המקנטוש. לפני פירוק

פורסם
לפני פירוק

מה לפני פירוק ?

אתה מחסל את המערכת ? :cry:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

או שהוא משדרג לאיזה סט של בוויט' או של בראקס או מי יודע מה זה כבר יכול להיות.

אני מקווה שזה רק מסיבות טובות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בואו לא נשכח שבמקור חברת Vifa היא חברת SEAS עד 1981.

כי חלק השני שהוקם ב-NORWAY של חברת Scandinavian Electro Acoustic Systems הוא התאגד מאז לחברה שהיום מתחרה לה.

פורסם

סטס אני חושב שאתה לא תתאכזב בכלל עם כל סט מאלה שהצעת , העניין הוא טעם. אתה מוזמן להשמעה

ברור ששלושת הסטים מעולים ונשמעים מצוין. עדיין אפשר להתאכזב ביחס לציפיות . ברמה הזו אני מוכן לקבל מעט מאוד פשרות הרי.

אני אישית במחיר שעולה להביא רוולוטור הייתי הולך על ה F1. מותאם לרכב מבחינה אקוסטית , מבחינת עמידות ומספק קרוס פאסיבי שמקל על החיים. בניה של מערכת שלושה חלקים אקטיבית ברמה הזו היא משהו שמצריך ציוד נוסף יקר , התקנה מורכבת וכיוונים שדורשים אוזן מקצועית וים זמן פנוי. לכן ברוב המקרים שימוש בקרוס פאסיבי ברמה של ה F1 תניב תוצאות יותר טובות.

לגבי האבסולוט - מדובר בחיה אחרת ברמת מחיר שונה. לא נראה לי שהוא רלוונטי במקרה הזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
תמורה לכסף:

1. Scan speak Revelator
  2. Alpine F#1 Status
  3. Genesis Absolute

אני תמה על כך שאתה חוזר ומודד את הנ"ל במדד תמורה לכסף.

התמורה לכסף איננה פונקציה בנידוננו.

סטס, היית רוכש את ה RFX-8250 של Rockford Fosgate באותה התלהבות של רכישת ה A1?

Rockford_RFX8250_2.jpg

204-0457_IMG.jpg

פורסם
מאחר שאני כבר חצי שנה עם SS 5.5 שממתינים להתקנה, מעניין אם מישהו כבר התנסה עם התרכובת הזו ויכול לשפוך קצת אור וידע על הנושא, כי יש לי לא מעט חששות בעניין העמידות וכו'
דרור,

כפי שאתה בטח יודע האלמנטים של SS עשויים מ-Paper Cone, האלמנט עצמו מאוד מאוד רגיש ללחות ועל אחת כמה וכמה למים, אלפיין טוענים שבמבחנים שהם ביצעו לאלמנטים של SS הבעיה הקשה ביותר הייתה הלחות, עד כדי כך שאפילו אחוז קטן מאוד של לחות ברכב שינה את התוצאות המתקבלות מהאלמנטים האלה בצורה דרסטית, לכן בוצע הציפוי.

האם זה פשוט\אפשרי לביצוע לבד? לא, אל תשכח שכל ציפוי כזה או אחר משליך על משקל הממברנה ולמעשה משנה את התנהגנות האלמנט, בלי המון המון המון בדיקות של כמות ציפוי ביחס לתוצאה המתקבלת רחוק לא תגיע.

אני מצטרף פה לדעתם של עופר וצביקה, מי שקונה את כל אחד ואחד מהסטים האלה לא בהכרח מחפש יחס של תמורה מול כסף, העובדה שבמחיר הסט של Genesis אפשר לקנות F1+DMX+DM קצת קשה לעיכול, אבל מצד שני, שאתה מחפש אבסולט אתה לא מחפש זול מראש, הרי כמו שכולנו יודעים אין למוצרי High End תג מחיר.

אבל אם כבר הועלה פה הנושא הזה, אז אכן הסט הכי משתלם הוא דווקא הסט של Alpine, בעיקר בגלל הקרוס, מי שמבין כמה זמן הושקע בתכנון שלו ועל איזה רמת רכיבים אנחנו מדברים ידע להעריך קרוס שכזה.

דני.

פורסם
אני תמה על כך שאתה חוזר ומודד את הנ"ל במדד תמורה לכסף.

התמורה לכסף איננה פונקציה בנידוננו.

בזמן המיתון היא כן.

לסטודנטים היא כן.

לך אולי היא לא.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
דרור,

כפי שאתה בטח יודע האלמנטים של SS עשויים מ-Paper Cone, האלמנט עצמו מאוד מאוד רגיש ללחות ועל אחת כמה וכמה למים, אלפיין טוענים שבמבחנים שהם ביצעו לאלמנטים של SS הבעיה הקשה ביותר הייתה הלחות, עד כדי כך שאפילו אחוז קטן מאוד של לחות ברכב שינה את התוצאות המתקבלות מהאלמנטים האלה בצורה דרסטית, לכן בוצע הציפוי.

האם זה פשוט\אפשרי לביצוע לבד? לא, אל תשכח שכל ציפוי כזה או אחר משליך על משקל הממברנה ולמעשה משנה את התנהגנות האלמנט, בלי המון המון המון בדיקות של כמות ציפוי ביחס לתוצאה המתקבלת רחוק לא תגיע.

דני.

תודה, כך חשבתי באמת.. כנראה שלא יהיה מנוס מתיבות :)

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

גם ב-ss וגם באלפיין יש צורך בבניה לכן לא מובנת לי ההוצאה על ההתאמה לרכב.

ההוצאה על הגברה אקטיבית כן מובנת לי. וכן הקרוס של אלפיין הוא חיסכון של כסף וכאב ראש(יש אומרים שכמות המרכיבים שיש בקרוס רק פוגעת בצליל)

אבל עדיין לפי מה שאני שמעתי ה-ss הוציא צליל יותר לטעמי ולכן הייתי הולך עליו.

בואו נזכור שאם החלטנו לקנות את אחד מהסטים הנ"ל אנחנו די מודעים לאיזה תקציב והשקעה אנחנו נכנסים.גם אם זה זמן לכיוונים וגם אם זה עוד 3 או 4 K העיקר שנהיה מרוצים.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

• תוכן חדש...