Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. רעש מערכת תזמון ושסתומים

2. לתקן זויות היגוי, חופש ונקישות במתלה.

3. בולמי זעזועים חלשים

4. ליקויים בעלי משמעות גבוהה- תיקוני תאונה בחזית

ליקויים בעלי משמעות נמוכה- פגיעות פח, תיקונים במרכב \סביב, תיקוני פח וצבע, כיפופים בתא מנוע+ הפרדה בפח פנימי, הוחלף מכסה מנוע, הוחלפה כנף קדמית ימנית + שמאלית, פגמים בצבע, הוחלף פגוש קדמי, פגיעה\תיקון בקצה קורה אורכית קדמית עד לנקודת ריתום המתלה, הוחלף פח חזית ברגים.

5 צמיג קדמי שמאלי פגום, צמיגים לא זהים

6. פנס חזית פגום

7 רעש וחופש ממערכת ההנעה.

הרכב הוא יד 1 מפרטי, עבר 78 אלף קילומטר

המחירון המשוקלל ביד 2 הוא 30,500 ורוצים עליו 22

כולל תיקונים שהמוכר לוקח על עצמו (החלפת גלגלים, פנס, ניקויי מערכת קירור)

האם זו עיסקה כדאית?

ליקויים בעלי משמעות גבוהה- תיקוני תאונה בחזית = פגיעה בשאסי?

פורסם

זהו?! זה כל מה שכתוב בטופס הבדיקה תחת הסעיף ליקויים בעלי משמעות גבוהה?

העובדה שהסעיף הזה מופיע וכן העובדה שהמוכר צנח איתך בצורה דרסטית במחיר רומזת שכן, מדובר ברכב שעבר תאונה רצינית מלפנים. כמה רצינית? עם טופס בדיקה כזה קשה לקבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שאם לא היה שאסי אז לא היו שמים את זה תחת "גבוהה". במידה וזה רק קצה, אז העסקה כדאית כי שאר הבדיקה נראית כמו כיסוי תחת.

פורסם

היי,

כן זה כל מה שרשום, צרפתי את תוצאות הבדיקה שנערכה בקומפיוטסט מזרח ראשון, ואת הפירוט של הטיפול האחרון שהרכב עבר (אפילו עבר טיימינג לא מזמן)

משיחה עם הבוחן מקומפיוטסט הוא אמר שלממצאים יש משמעות כלכלית בלבד, ומבחינה בטיחותית הרכב תקין.

עליי לציין שפרט לאותה תאונה הרכב במצב שמור מאוד לעומת פונטואים אחרים שראיתי (שכולם היו עם קילומטראז' גבוה בהרבה ועברו 2-3 ידיים)

האם הרכב שווה 22? והאם הוא אכן בטוח כמו שהבוחן אומר.

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

פורסם

יש פגיעה בשילדה , אך היא לא רצינית .

תבדוק אצלו בביטוח אם יש לו הורדה של ערך האוטו.

20 K נשמע עיסקה טובה .

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם

נראה כמו עיסקה סבירה בהחלט

המכון באופן שלא מכבד את עצמו, צריך לשאול את עצמו למה הוא רושם משמעות גבוהה ולא מפרט תחת אותו סעיף את עניין התאונה.

מי שמכיר טפסי בדיקה מבין על מה אני מדבר.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני לא מבין בפיענוח תוצאות בדיקה אבל תמיד אני קורא פה שאנשים כותבים, בעל משמעות נמוכה אז כולם אומרים שזה תאונה קטנה וזה שטויות. פעם ראשונה (לפחות אני) רואה סעיף תחת משמעות גבוהה של תאונה בחזית ובמשמעות הנמוכה אני רואה ריתוכים בכל מיני מקומות אבל עדין אומרים שזה בסדר גמור.

מתי בדיוק צריך להמליץ לקונה להתרחק מהאוטו כי עד היום חשבתי שמשמעות גבוהה: תאונה חזיתית- אומר את זה.:roll:??

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

4. ליקויים בעלי משמעות גבוהה- תיקוני תאונה בחזית

ליקויים בעלי משמעות נמוכה- פגיעות פח, תיקונים במרכב \סביב, תיקוני פח וצבע, כיפופים בתא מנוע+ הפרדה בפח פנימי,

מסכים עם ירון זד

מה זאת אומרת משמעות גבוהה- תיקוני תאונה בחזית- לי זה נראה מאוד תמוהה, זה לא אמור להיות משמעות גבוהה, אם זה היה משמעות גבוהה, הייתי שמח לדעת מה המשמעות- קורות האורך של השלדה נמחצו/התעקמו, יש הבדל מפח חזית וגשר שהוחלפו שזה סתם שטויות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם זה משנה משהו- העיסקה היא דרך טריידמוביל.

לפי מה שרשום הנזק לשילדה הוא לא רציני, נכון?

האם תהיה לי בעייה למכור את הרכב בעתיד?

פורסם

למה אין מסמכים מקוריים?היכן הם? אמרת שהרכב יד ראשונה. בנוסף השקיעו מעל 5000 ש"ח ברכב ועכשיו מוכרים ב-8000 מתחת? מה המחירים שדורשים אחרים?

פורסם

ראיתי את הרכב בטריידמוביל, ולבדיקה הם שלחו אותי עם צילום של הרישיון

לגבי מחיר בין 25-28 לרכבים עם ק"מ יותר גבוה ובדרך כלל לא יד 1

פורסם

אני מציע לך לוותר!

אני מבין שכנירא האוטו במצב טוב חיצוני ופנימי ואתה נידלקת עליו, אבל עם כל הנתונים הטובים אני חושב שבמקרה שלך זה לא רלוונטי לאוטו יש תאונה חזיתית בעלת משמעות גבוהה. בוא לא ננסה לרכך את הדבר הזה עדיף אוטו יד שניה עם 90K מאשר אוטו עם תאונה חזיתית יד 1. וגם אל תשכח במקרה שתרצה למכור את האוטו אנשים יתקשרו וישאלו אותך האם האוטו עבר תאונה? מה תגיד?

בקיצור, אני חושב שאתה צריך להמשיך לחפש ובסופו של דבר תמצא אוטו שמור שלא עבר תאונות אולי במחיר גבוהה, אבל בכל זאת אני חושב שזה שווה. תעשה את השיקולים שלך טוב טוב לפני שאתה מחליט לקנות. בהצלחה

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הרכב עבר תאונת חזית קשה עד כדי היפרדות דופן בית הבולם מקיר האש (בסמוך לדוושות הרכב)

הרכב בעל שחיקת צמיגים גבוהה בצד אחד המעיד על תיקון לקוי (וזה לא מעניין אם הצמיגים אינם תואמים או הותקנו שעה קודם לכן)

ראדיטור החימום הפנימי נרקב ,סימן למערכת קירור המלאה בקורוזייה (התיקון שלעצמו מצריך הוצאת לוח השעונים ,יקר)

רכב זה צריך היה לפנות את מקומו למגרש הגרוטאות ,ובמקום זאת מצא את דרכו לכביש

מצא לך רכב אחר !

• תוכן חדש...