Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בירור בכמה מוסכים ובתי עסק

הזהיר אותי בעל עסק אחד שיש שני סוגי גז : אחד סיני ואחד מקורי. האם יש אמת בדבריו ?

מישהו שמע על הגז הסיני ? אם כן איך אני יכול לדעת איזה גז מכניסים לי ?

האם טבעי שרכב ש 5 שנים על הכביש יצטרך מילוי גז מחדש או שיכולה להיות בעייה אחרת ?

התסמינים :

בהפעלת המיזוג נשמע תססססססססס ארוך ואין קירור (מקריאת שירשורים הבנתי שהבעייה היא חוסר גז)

יש לציין שבחודשים האחרונים (לפני החורף) המזגן כן קירר אמנם בעוצמה לא גבוהה במיוחד

ומדי פעם היה נשמע אותו תססססססססס רק קצר יותר ואחריו המיזוג היה ממשיך לקרר

כעת התסססססססס נשמע לאורך כל פעולת המזגן ואויר קר ממאן לצאת.

תודה לעונים

שבת שלום

שחר

פורסם

גז מזגנים מגיע לארץ ממספר ספקים ויש גם בלוני גז שמגיעים מסין עם גז מזוהם. הגז גורם לבעיות תיקפוד קשות למערכת המיזוג לעיתים גם לנזקים. אנשי מיזוג מכירים ויודעים לזהות סחורה פגומה ונמנעים לרכוש אותה, למרות שהיא זולה משמעותית, כי גם הנזק נגרם לציוד מיזוג שלהם.

לך כנראה שיש דליפת גז קטנה, המנע מלהפעיל את המזגן כאשר רמת הגז במערכת נמוכה ופנה לבעל מקצוע לאבחון ואיתור דליפות במערכת, בתרם ימלאו לך גז חדש.

• תוכן חדש...