Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה ראיתי היום TS כחולה מהממת עם פנסים שקופים מאחורה, ורציתי לדעת כמה בערך עולים פנסים כאלו?

מישהו מכיר את הבעלים של הרכב ??

הנה כמה תמונות 8)

DSCN713411.jpg

DSCN71341 (2)1.JPG

DSCN71341 (1).jpg

DSCN7137.jpg

DSCN7136.jpg

פורסם

1)מה דעתכם לפי התמונות זה מתאים לאוטו בכלל??

2)זה יושב טוב כמו הפנסים המקוריים או שיש רוחים כי ראיתי ביאריס שזה לא יושב כל כך טוב יש רווח בין הפנס לפח....??

תודה מראש :wink:

פורסם

2)זה יושב טוב כמו הפנסים המקוריים או שיש רוחים כי ראיתי ביאריס שזה לא יושב כל כך טוב יש רווח בין הפנס לפח....??

1. זה נראה לא רע בכלל, אבל אני אישית לא הייתי שם את זה.

2. אין לי מושג.

רק קח בחשבון שאם אתה גר בנתניה אז הם לא יישארו על הרכב יותר מדי זמן (לפחות לא בצורה שלמה)

אגב, יש בנתניה עוד TS כמו שלך... ראיתי אותה השבוע עם גלגל ימני אחורי מחכה להחלפה :)

:-)

פורסם

2. אין לי מושג.

רק קח בחשבון שאם אתה גר בנתניה אז הם לא יישארו על הרכב יותר מדי זמן (לפחות לא בצורה שלמה)

אגב, יש בנתניה עוד TS כמו שלך... ראיתי אותה השבוע עם גלגל ימני אחורי מחכה להחלפה :)

וואלה?? עם גלגל רזרבי?? זה הייתי אני (ראית את הדיון שכתבתי שחתכו לי 4 צמיגים?)

איפה ראית אותי?

אגב צילמתי את היאריס עם הבקליות בנתניה..

פורסם

ראיתי את היאריס המדוברת בהוד השרון (אלה עם כן יש שני יאריס TS כחולה עם בקליות שקופות)

דווקא לפי דעתי זה מאוד יפה לאוטו , אפילו כל כך התלהבתי מהאוטו שעקבתי אחריו עם האוטו שלי ולא נראה לי שיש רווחים בין הבקליות לפח ... לפחות לא ששמתי לב ...

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

2. אין לי מושג.

איפה ראית אותי?

לגבי היאריס המדוברת - גם אני ראיתי אותה בנתניה כמה פעמים, אבל שוב - לא התלהבתי מהבקליות כל כך...

לגביך - אם אני לא טועה, ביום ראשון בבוקר עקפתי אותך בכביש של בית גולדמינץ-פולג. אתה נסעת לכיוון אזה"ת החדש ונראית לי ישן לחלוטין - בפעם הבאה תתעורר לפני שאתה מתחיל לנהוג! :lol:

:-)

פורסם

2. אין לי מושג.

איפה ראית אותי?

לגבי היאריס המדוברת - גם אני ראיתי אותה בנתניה כמה פעמים, אבל שוב - לא התלהבתי מהבקליות כל כך...

לגביך - אם אני לא טועה, ביום ראשון בבוקר עקפתי אותך בכביש של בית גולדמינץ-פולג. אתה נסעת לכיוון אזה"ת החדש ונראית לי ישן לחלוטין - בפעם הבאה תתעורר לפני שאתה מתחיל לנהוג! :lol:

על איזה אוטו היית?

פורסם
הית על היאריס כי הוא נתן לך תיאור של היאריס שלך עם הגלגל!

שאלתי אותו אל איזה אוטו הוא היה :lol:

:screwy::puzzled:

רמז :

f11cad5b0425719fa74a589547035ef2.jpg

לדעתי אגב הבקליות הספציפיות האלה לא יפות לרכב, אבל בקליות מעוצבות קצת אחרת, אולי עם לדים , יהיו יותר יפות.

כ"כ הרבה יאריס TS בנתניה, כ"כ הרבה בחירה כשאני אחליף אוטו עוד שנתיים שלוש.... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...