Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומחה מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך המלצה על מוסך שמתמחה בטיפול במיני, באיזור המרכז (לחילופין, אפשרי גם רק בעל מקצוע ללא מוסך).

ראיתי מוסך אחד באיזור המסגר (רחוב מקביל אחד פנימה) שבחוף עמדו כמה מיני וקלאבמן משנים שונות. מישהו מכיר? זה רלוונטי?

המון תודה!

פורסם

היא היתה מאוכסנת בתנאים טובים הרבה שנים, ולמרות מצבה הטוב היא כרגע לא במצב נסיעה ואני רוצה להחזיר אותה לכשירות בסיסית / טסט.

מעבר לזה שאני לא סומך במאה אחוז על הכישורים שלי באיתור בעיות, אני תכננתי לגרור אותה לחנייה שלי, אבל הגרר לא נכנס לשם ואני חושש שאם אני אעשה את זה אני לא אוכל להוציא אותה במקרה ואני לא אצליח לסדר אותה לבד.

עצה? :shock:

פורסם

יש מוסך שמתמחה במיני ברח' שונצינו בת"א. אני לא זוכר את שם המוסך, אבל הכניסה אליו היא דרך מוסך אופנועים בשם גולן (לא תוכל לפספס את הקטנועים שעומדים בחוץ למכירה, וגם תראה כמה מיני שעומדות שם) כנס פנימה ותמצא אותו.:wink:

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

נסה ליצור קשר עם חבר הפורום בני ל. הוא מומחה במכוניות ישנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מוסך רם בחולון

או מוסך גלאפו באור עקיבא

ממש מומחים למינים =)

רם בת"א לא רוצה להתעסק איתם יותר. יש לך מס' לגלאפו?

בנוסף - מישהו מכיר/יש נסיון עם מוסך "אוטו מיני", או מוסך "בר יוחאי" ?

פורסם

חבל שאתה לא אומר מה הבעיה - כי אולי נוכל לעזור לך בעצמנו.

גלאפו אינו מוסך - הוא אחד "מאיתנו".

אני נכוותי מספיק ממוסכניקים והחלטתי לטפל בעצמי ברכב - דבר שהוא לא כל-כך מסובך אם פותחים ספרים ולא מפחדים יותר מדי.

מוסך רם יוכל אולי לעזור לך אם תגיע במו גלגליך אליו.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

היי

אני ממש לא מוסך ולא מתקרב לזה יש לי פשות ידע קצת מפירוק מיני שהיו זרוקות ולא ברות שיקום מכאן נובע הידע שלי לרכב וככה הוא נרכש רק בעזרת הידים והאי עצלנות לעשות דברים

אשמח לעזור לך במאט הזמן שיש לי וממש מאט כי אני לי זמן אפילו עכשיו לגעת בסטיישן שלי .

אתה כמובן מוזמן למפגש שיתקיים ביום שישי הקרוב באיצטדיון רמת גן מול שער 3 משעה 13:30 ועד שימאס לאנשים לי כמובן לא נימאס אף פעם .

נכיר נשמע וניעץ לך הכי קל והכי פשוט

כנס לאתר שלי שחתימה ותיראה את התמונות מהעבודות שלי .

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אוטו מיני זה לא מוסך אלה חנות, והוא כבר לא מחזיק כמעט חלפים למיני.

לגבי "בר יוחאי" טיפלתי שם מדי פעם והוא בסדר, אבל מתוך נסיון בני ל הוא אופציה יותר טובה.

אני טיפלתי אצלו והייתי מרוצה מאוד.

פורסם
אבל מתוך נסיון בני ל הוא אופציה יותר טובה.

אני טיפלתי אצלו והייתי מרוצה מאוד.

איך אני מגיע אליו/יוצר קשר?

אתה כמובן מוזמן למפגש שיתקיים ביום שישי הקרוב באיצטדיון רמת גן מול שער 3 משעה 13:30 ועד שימאס לאנשים לי כמובן לא נימאס אף פעם .

אני אגיע ללא ספק, אני בונה על העזרה שלכם כי כרגע אני די חסר נסיון :)

אם הייתה לי בעיה ספציפית הייתי מעלה אותה כאן. המצב שלי בכללי הוא שהרכב עמד תקופה ארוכה בנתאים טובים מאד. לפני שהועמד הוא היה במצב נסיעה. אני כרגע רוצה להביא אותו למוסך כדי להביא אותו למצב שהוא עובר טסט ואז יהיה לי יותר נוח לטפל בו. זה פרויקט ראשון ואין לי מספיק ידע טכני או כלים כדי להביא אותו למצב כזה בכוחות עצמי לכן אני רוצה להעזר במוסך.

נשמע לכם הגיוני ?

פורסם

מהניסיון שלי כל מה שתלמד במוסך זה שמשלמים שם הרבה כסף ולא מעניקים את מקסימום תשומת הלב לרכב שלך :cry:

יש נטיה במוסכים רבים לקשר רכב אספנות לבעלים עשירים - אז אם אתה אכן עשיר, לך למוסך ובסופו של דבר הוא יתקן לך את הרכב - אבל זה בטוח לא יחזיק מעמד לטווח זמן ארוך.

אם אתה באמת רוצה להכשיר את הרכב ולדעת מה נקודות התורפה שלו - פתח ספר ותתחיל ללמוד ולקרוא ותלמד לטפל ברכב לבד. רוב הבעיות של המיני אינן בפחחות ושלד אלא בחשמל ונוזלים (שמן/מים/דלק) וזאת מעבר לבלאי רגיל של גומיות, מיסבים וצירים.

ניסיוני עלה לי בכמה אלפי שקלים שיכלו להיות מושקעים במקום בתיקון חובבני בהחלפת החלקים התקולים למקוריים חדשים (!) - אבל אני רואה בזה שכר לימוד שדירבן אותי להתמודד לבד עם הבעיות שנוצרות.

אכן, ישנם בעלי מוסכים שיש להם סבלנות להיות יסודיים ולטפל ברכבים מיושנים - אבל הם גובים יותר כסף כי הרכב שלך תופס מקום של איזה מאזדה/מיצובישי/סובארו של לקוח שהבעיות אצל באוטו אינן דורשות יותר מדי משאבים בתמורה לגמול שיכול להיות לו.

זו עמדתי. שוב - אני לא מתכוון להוציא את שמם של המוסכים לרע, הם סה"כ רוצים להתפרנס באופן המיטבי.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

מסכים לחלוטין עם אופי המחשבה הזה.

לכן, הכוונה במוסך אינה שיפוץ הרכב, אלא רק הכשרה לטסט ומצב נסיעה בסיסי, כדיייי שאני אוכל להתחיל לעבוד.

את תהליך השיפוץ אני מתכוון לבצע לבד, כואב ומהנה ככל שיהיה :)

• תוכן חדש...