Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SIM FREE לנוקיה 6600 FOLD כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי נוקיה 6600 FOLD שאני רוצה לפתוח אותו לכל הרשתות. אפשר לעשות את זה דרך המחשב בבית? או שצריך ללכת לחנות?

אם אי אפשר בבית, איפה אפשר לעשות במרכזית ת"א או באיזור ירושלים?

פורסם

לצערי אתה יכול לשכוח מהשיטה שהוזכרה ע"י WRX. היא נכונה למכשירים ישנים בלבד.

היום נוקיה מגיעים עם "הגנה" מסוג BB5 שנפרצת רק ע"י שימוש בציוד מקצועי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בעלות של 30-90 ש"ח, ספק הסלולרי שלך יעשה זאת, הדבר חוקי והוא לא אמור להתנגד, במידה וכן מתנגד תתעקש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לצערי אתה יכול לשכוח מהשיטה שהוזכרה ע"י WRX. היא נכונה למכשירים ישנים בלבד.

היום נוקיה מגיעים עם "הגנה" מסוג BB5 שנפרצת רק ע"י שימוש בציוד מקצועי.

הוא יכול לנסות, המכשיר שלי - 6120C דור 3.5 נפתח לכל הרשתות ע"י שימוש באחת ממחשבוני הקודים באינטרנט.

שווה בדיקה, אם ינעל, בכל אופן יצטרך לגשת לספק כדי לפתוח את החסימה לרשתות.

ולא שהמכשיר ננעל לשימוש, אלא לא ניתנת לך אפשרות יותר להזין את הקודים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

סיכוי נמוך מאוד שהמחשבונים ברשת יפתחו את זה.

כמו שאמר Benj, חברות הסלולר אמורות לאפשר פתיחת כל מכשיר בעלות לא גבוהה (באורנג' למשל זה 99 ש"ח) שיכולה גם היא להתבטל אם תגיד את מה שצריך (תגיד שאתה נוסע לחודש לחו"ל במסגרת העבודה, ואתה רוצה להשתמש בקו מקומי לחיסכון).

בעבר לקוח היה צריך לשלם הרבה כסף ולפדות למעשה את ההטבה שחברת הסלולר נתנה לו על המכשיר בזמן הרכישה, בד"כ היה מדובר במאות ש"ח. היום זה אחרת, יכול להיות שללקוח העסקי העניין שונה ועדיין עובד לפי השיטה הישנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני רוצה לפרוץ אותו ל-SIM של חברת פלאפון (כרגע הוא מתאים רק לאורנג') ומצאתי קודים רק לחברת סלקום...

וגם בדגמים של הפלאפונים היה רק 6600 או 6600E ואני צריך 6600 FOLD.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

פורסם
אני רוצה לפרוץ אותו ל-SIM של חברת פלאפון (כרגע הוא מתאים רק לאורנג') ומצאתי קודים רק לחברת סלקום...

וגם בדגמים של הפלאפונים היה רק 6600 או 6600E ואני צריך 6600 FOLD.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

פריצה מכשיר ל- Sim Free כשמה כן היא...פריצה לכל המפעילים בכל העולם.

6600 לא רלבנטי, מכשיר ישן מאוד ובכלל סימביאני.

פנה לאורנג' וסגור עניין, לא תמצא קודים באיטנרנט ומה שתמצא הוא בתשלום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
פריצה מכשיר ל- Sim Free כשמה כן היא...פריצה לכל המפעילים בכל העולם.

6600 לא רלבנטי, מכשיר ישן מאוד ובכלל סימביאני.

פנה לאורנג' וסגור עניין, לא תמצא קודים באיטנרנט ומה שתמצא הוא בתשלום.

המכשיר חדש. זה לא 6600 אלא 6600 FOLD.

http://www.nokia.co.il/link?cid=PLAIN_TEXT_1139940

ולדעתי זה בהחלט שווה לפרוץ אותו במקום לזרוק אותו סתם בבית.

פורסם
המכשיר חדש. זה לא 6600 אלא 6600 FOLD.

http://www.nokia.co.il/link?cid=PLAIN_TEXT_1139940

ולדעתי זה בהחלט שווה לפרוץ אותו במקום לזרוק אותו סתם בבית.

סמוך עלי שהבנתי אותך.

ציינת שיש באינטרנט קודים ל-6600 ולכן כתבתי לך שהם לא רלבנטים כי 6600 זה מכשיר ישן וסימביאני, כך שהקודים שלו לא רלבנטים למכשיר שלך (אל תנסה אפילו).

המכשיר שלך הוא עם מערכת הפעלה S40 של נוקיה מסוג BB5, לא ניתן לפרוץ אותה ללא תשלום.

פורסם

מתעלק על השרשור

אלמוג גם אצלך במכשיר אם אתה ממניח אותו על השולחן

ולא הכי עדין בעולם הוא ישר נפתח??

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
יש לי גם את המכשיר, תדע שיש עידכון תוכנה חדש, תעדכן זה משפר את זמני התגובה.

איך מעדכנים אותו?

• תוכן חדש...