Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר lightning audio b300.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כרגע חזרתי הביתה ולהפתעתי חיכה לי מגבר על השולחן (כנראה הפתעה..)lightning audio b300.4

כיום המערכת שלי היא זאת שנמצאת בחתימה כך שהסאב מחובר בגישור והקומפוננט על שאר הערוצים.

מה ניתן לעשות בעזרתו על מנת לשפר את המערכת?(צדקתם כאשר אמרתם שברגע שמתחילים אי אפשר להפסיק ותמיד מחפשים מה לשפר)

המגבר כרגע הוא Phoenix Gold Octane R8.0:4- נאמר לי כי המגבר הוא אנרייטד וכי הוא מוציא 125RMS ו400RMS בגישור

האם זה נכון?

ומדוע חברות מצהירות על הספקים נמוכים ממה שהמגבר מספק?

תודה לעוזרים,ולילה טוב.

DSC00061.jpg

DSC00062.jpg

DSC00063.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מצד אחד אין לך מה לעשות עם המגבר החדש ,מצד שני אתה יכול להוריד טיפה מהעומס שיש עכשיו על הפיניקס ,לחבר בגישור את הלייטנינג ואותו לחבר לקומפוננט.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ממש לא רוני. חבל לוותר על האיכות היותר גבוהה שיש לפינקס גולד להציע לקומפוננטים. אם כבר אז חבר אותו לסאב. אולי אם יש לך עוד אוטו בבית, תתחיל להרכיב גם שם מערכת :)

פורסם

עידן אני לא מסכים איתך,אני לא רואה בפיניקס כמגבר שהוא ברמה יותר טובה מהלייטנינג.

אתה בכלל אמור להיות בעד הלייטנינג,חברת בת של רוקפורד.:-)

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

יש לציין כי מאחורה נמצאים אצלי הרמקולים המקוריים שנמצאים על הר"ד.

עדיף למכור אותו ולהשקיע את הכסף במשהו אחר כמו איטום?

כמה אחוז מורידים על המגבר במכירה ביד שניה?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

זה תלוי במגבר במצב וכו'.

אם זה מגבר יחסית מוכר ומבוקש פה, והוא חדש עם אחריות וקבלות ההורדה לא תהיה גבוה מדיי.

ב-ZAP הוא עולה 1000 ש"ח בסאונדר, שהם לא תמיד הכי זולים.

בכל מקרה, לדעתי 800 בערך זה מחיר הוגן בשבילו אם הוא חדש לחלוטין ויש קבלות ואחריות.

פורסם

את האמת לא יצא לי לשמוע הרבה סאבים נוספים,כך שאיני יכול לעמוד על החסרונות שלו.

מבחינת עוצמה אני לא זקוק ליותר

מבחינת דיוק ושאר קריטריונים שוב אני לא יודע איך הוא לעומת אחרים כך שאין לי לאן לשאוף,מקווה לחזור חכם יותר אחרי המפגש הבא.

• תוכן חדש...