Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי שוב בעיה(נראה לי אני ימכור את האוטו)

בוכ הרכב הוא דיהו ריסר ידני שנת 94

הטורים נופלים בזמן העברת הילוך ל500-400 סל"ד ואחרי זה ישר קופצים למצב נורמלי (700-800 סל"ד )

מה יכול לגרום לבעיה זו ??

האם זו בכלל בעיה??

או אם יש צורך בכלל לנסות ולטפל בזה או שפשוט להשאיר את זה ככה הכוונה אם זה יכול לגרום לפגיעה באוטו?

האם יכולה להיות הבעיה במעברים של הדלק ?

התופעה קוראת בעיקר שמיכל הדלק נמצא בחצי\רבע מיכל ..

אני אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי ניסיתי היום במוסך ואני פשוט עובד עצות.

תודה מראש לכולם..

פורסם

חסר קצת מידע, זה קורה בנסיעה? איזה מהירות? איזה הילוך? מנוע קר/חם? קבוע או לסרוגין? וכו'? וכו וכו? מה אמר המוסך שבדק?

פורסם

לשום מוסך אין מושג מה הבעיה ....

זה קורה בעיקר אחרי נסיעה עירונית והטורים נופלים למשל שאני מתקרב לרמזור אני מוריד הילוך לסרק אז הטורים במקום להתייצב נופלים והאוטו מתכבה..זה קורה בכל ההילוכים.

זה קורה לסירוגין..יכול להיות יום יומיים שקטים ואז יום שזה קורה פעמיים באוטו היום.

חשבתי על כיוון חשמלי שיש אולי איזה נפילת מתח או שהאלטרנטור לא מעביר זרם מספיק לרכב..

יכול להיות משאבת דלק סתומה חלקית?

או איזו שהיא בעיה בטנק דלק אבל את זה אני לא יודע אפילו איך לבדוק?..

פורסם

אם המנוע תקין, שלב ראשון שיש לעשות הוא לאבחן נכון את התקלה, באם אין אפשרות כזו, יש להתחיל בניקוי מנוע צעדים, בניקוי מעברי האוויר (התעלה בבית המצערת) וניקוי בית המצערת עצמה.

בבקשה קרא את הכללים הנמצאים בקישור שמופיע בחתימתי. בנוסף, להבא, המנע בשימוש מיותר בנקודות האלה: ....

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סור דניי קראתי את הכללים,

את מעבר האויר של המצערת ניקו עם ספרי קרבורטורים, את מנוע הצעדים גם אני ניקיתי,

ואת בית המצערת אני לא יודע איך אני מנקה?

האם הבעיה יכולה להיות במערכת הדלק?

אולי מעבר סתום, או צינור דלק סתום חלקית?

פורסם

סתימה במע' הזרקת הדלק, תביא לירידה בביצועים, ודווקא לכשלים תחת עומס, לא בלחיצת דוושת המצמד.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עקרונית הוחלף אלטרנטור לפני חודשיים יכול להיות שהוא תקול חשבתי על זה...

ניסיתי כיוון חדש תגידו לי מה דעתכם..

ישנו בורג ליד המנוע צעדים על המצערת

הבנת שהוא קובע את רמת הסל"ד,

וראיתי שהחשמלאי שיחק לי איתו אז בדקתי היום והוא היה מוברג אחורה עד הסוף (כאילו פתחו אותו)

אז ניתקתי את המנוע צעדים והיות טיפה הברגתי אותו חזרה כמה סיבובים עד שהבורג משך טיפב את החוט של הטורים.

נראה עכשיו אם זה יעזור.

האם זו יכולה להיות הבעיה ?

האם ישנה דרך לסדר את זה \לאפס את זה למצב מקורי?

פורסם

בעיקרון זו לא פעולת שחרור המצמד שגורמת לתופעה זה העברת ההילוך לסרק כאילו האוטו לא מצליח לשמור על הטורים יציבים וזה לא קורה תמיד .

יכול להיות שהבורג גרם לבעיה?

פורסם

ראשית, יש להחזיר הכל למצב בסיסי לפי הוראות היצרן. רק אחכ לחפש תקלה, ככל שתישאר. לא בטוח שניתן לעשות זאת בתנאים ביתיים.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חברה איפה אני מחזיר את להגדרות יצרן (את הבורג שעל המצערת)

והאם ידוע למישהו על צינורות ואקום ברכב זה שקשה לראותם ואולי פספסתי אותם?

• תוכן חדש...