Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי כבל OBD2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חבר חדש בפורום אבל קורא ומעריץ ותיק מאד בפורום

ברצוני לרכוש כבל OBD2 עבור VW PASSAT 2003 1.8T האם למישהוא יש ניסיון עם אחד מהכבלים שבקישור?

או שאני חייב כבל תואם ל-VAG 704/607/805

בבקשה תסבירו לי האם כבל חייב להיות מותאם לתוכנה מסויימת או שכבל שתומך CAN-BUS עובד עם רוב התוכנות?

:shock::shock::shock::shock:

פסאט.jpg

פורסם

לכל סורק דרוש לו כבל המתאים לו , תתקשר לויקטור מ-KVO ברחובות , כרגע אין לי את הטלפון , כנס לגוגל ומצא את כל הפרטים .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מתעלק על הקישור

אני גם רוצה לקנות כבלOBD2 ואמרו לי שיש כבל CAN BUS שתומך בהרבה רכבים וגם ב VAG

אולי משהו יודע איזה כבל יכול לתמוך ב VAG ובעוד רכבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...