Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה שהכי מוזר זה שאפילו בכתבה מדברים שם עם איזה שלמה ששם את השטות הזאת בצי המשאיות שלו בקנדה לפני שנים (או משהו כזה)... תמוה, מאוד תמוה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלק שמו Z 5 וזה לא המצאה של הבחור זה חלק שמיוצר בחו"ל, וניתן להזמינו לארץ .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

הנה החלק מ-EBAY מוכרים אותו באתר שנים, רשום שלא משנה לאיזה רכב תתקין את זה יוסיף 31% להספק הרכב.

!BOZPtvQCGk~$(KGrHgoH-DkEjlLly9hRBJu,p,Hlmw~~_1.JPG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עד שלא יבדק כ"ס בגלגל לפני ואחרי אין מה לדבר.

לא בדיקה של איזו תוכנית תמוהה בערוץ 1 עם שלמה מקנדה אלה חבר פורום אמין. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ממתי חברי פורום הם אמינים ?

הם בעיקר לא אמינים אם הם גם חברי מועדון

וגם אם בבעלותם רכב צרפתי זה גם פוגע באמינות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה אומר שאנחנו צריכים אורח עם טויוטה, יש מתנדבים?

פורסם

אני אל צריך את זה גם ככה יש לי יותר מדי כוחות סוס בקורולה שאני לא יודע מה לעשות איתם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
עד שלא יבדק כ"ס בגלגל לפני ואחרי אין מה לדבר.

לא בדיקה של איזו תוכנית תמוהה בערוץ 1 עם שלמה מקנדה אלה חבר פורום אמין. :)

The engineer who was interviewed at the end of the article studied with me at TA University, and he's not the bullshitting type.

I'll try and see if I can look him up, and ask him if/how he scientifically proved that it works.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה נשמע לי יותר מדי כמו לתקן דפיקות עם קרח יבש. אני מקווה לאכול את הכובע.

פורסם

אתה לא תאכל את הכובע, זה לא חדש ולא מוכח, קשקוש ענק שכל שנה צץ לו מחדש. עכשיו זה ממציא ישראלי בן 16...אז כנראה זה עובד.

בחייכם, רוצים לחסוך בדלק? סעו פחות ולאט.

פורסם

לפני מספר שנים רכשתי דרך האינטרנט משהו דומה: טבעת מפח נירוסטה עם כנפיים סטטיות פנימיות.

ה"המצאה" נקראה HYCLONE והיתה אמורה לסחרר את התערובת בכניסה למנוע ולהפוך אותה לאחידה יותר, מה שאמור היה לגרום לתוספת כוח ולחסכון של עשרות אחוזים בצריכת הדלק (ממש כמו בסרטון שהוצג כאן).

כל העסק היה קפיצי והוכנס לצינור המעבר שבין פילטר האויר לסעפת היניקה.

ולא תוספת כוח ולא חסכון בדלק. העובדה הנכונה היחידה היתה קלות ההרכבה...

נראה שכדי לקבל יותר כוח בפחות דלק יש צורך בפיתוח טכנולוגי רציני, כמו אותו מנוע 1.4 עם טורבו ומגדש על של פולקסוואגן (וגם כאן לא מדובר על שיפור של 30% בצריכת הדלק, אם כי תוספת הכוח משמעותית לנפח כזה), ואם רוצים חסכון משמעותי יותר צריכים כנראה מהפכה אמיתית.

ומה שנראה בסרטון הזה הוא כנראה מתיחה של 1 באפריל.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

האם יש כאן מישהו שחושב שאם היה אפשר לשפר הספק וצריכת דלק של מנוע נתון, בכזאת קלות וכל כך זול ,חברות הרכב לא היו מתקינות אותו כבר מזמן?

אגב ,כבר הרבה זמן לא היה שירשור על הזרקת מים או השפרצת סודה או משהו דומה...

• תוכן חדש...