Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום,

יש לרכב שלי (הונדה האצ'בק) מכה קטנה בצד ימין בכנף האחורית, זו מן מעיכה בפח.

שאלתי היא כיצד מתקנים דבר כזה? איך בכלל ניתן לגשת לשם? האם צריך לפרק את כל הכנף או אפשר לתקנו ללא פירוקו?

כמו כן כמה תיקון כזה אמור להעלות לי?

מצורפת תמונה

אשמח לתשובות לפני שאני הולך לפחח.

תודה רבה

DSC00614.JPG

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

בדרך כלל תיקון כזה יתבצע לאחר פרוק ריפוד הדופן הפנימית בתוך תא הנוסעים וכך יש גישה אל הכנף.

לפעמים ניתן להוציא המכה החוצה ללא כל תיקון בצבע ופגיעה בו (בהרצליה יש מומחה לכך).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ראיתי פעם באחת מתוכניות הרכב בטלויזיה שתיקנו כזה דבר. (תוכנית אוברול).

מכיוון שהמכה נקייה כל מה שצריך לעשות זה לדחוף בעדינות את הפח בחזרה למקום שלו, דגש על עדינות כדיי לא לפוצץ את הצבע.

מה שהם עשו הם קדחו חור בתחתית החלק (ממש מתחת למרכב, איפה שלא רואים) והכניסו מוט בצורת 'ר' ודחפו את המתכת.

עוד שיטת רחוב ששמעתי עליה היא באמצעות פומפה טובה למשוך את המתכת החוצה מבחוץ, עם הרבה כוח.

יש פומפות של חלונות או פומפות של אולמות מחשב שאיתם מרימים מרצפות שהן נורא חזקות, תנסה להשיג אחת.

אני הייתי מנסה את כל הדברים האלו לפני שהייתי הולך על איזה שהיא פעולה שתדרוש צבע מחדש של החלק, מה שיגרום להבדלי צבעים.

עריכה : כמובן שההצעה שלי תקפה למכות פח שאי אפשר להגיע אליהן מהצד השני!

פירסמתי תגובה ביחד עם רפי :)

בברכה,

טל

פורסם

היה לי מכה דומה לזאת ברכב, קפצתי לפחח שלי והוא הביא לי פומפה קטנה כזאת אבל מאוד חזקה פשוט מושכים וזה מיסתדר בלי לתקן צבע בלי כלום.

אני מאמין שפחח גם לא יקח כסף על עבודה כזאת.

אם אתה מאזור המרכז תוכל ליצור איתי קשר בה"פ.

פורסם

תודה רבה !!

אני בהחלט ינסה את העניין אם הפומפה בעדינות, לפני שאני יקפוץ לפחח.

לא היתי חושב על עניין הפומפה בחיים :lol:

תודה!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...