Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברים אתם תותחים כולם פורום אדירר פשוט תודה לכולם על הידע שאתם מעבירים וחולקים אני שמח לשמוע תגובות הערות ומידע על כול הנוגע למערכות..

אז לעניין

יש ברשותי (להורים) מאזדה 323 2002 אני רוצה להתקין לה מערכת טובה

יש לי ברכב רמקולים 9*6 שאפילו לא מחוברים הכוונה לא השתמשו בהם עדין משהו יודע איך הרמקול?.

אני חשבתי על סאב של רוקפורד P312D4 אבל לאחר סיבוב בפורום גלתי ש ה IDMAX 12 רעיל ביותר מה אתם אומרים יש הבדלים גדולים ?ולאיזה כיוון?.

לגבי קומפוננט יש לי התלבטות אם לשים רק בדלתות מקדימה או גם בדלתות מאחור(לא לשכוח שיש לי את ה9*6 )

חשבתי על מורל פלוס אם אני ישים גם קדימה גם אחורה ודוטק אם אני ישים מקדימה

עכשיו לגבי המגבר הוא הכי בעייתי למה אני רוצה לתת ניצולת מקסימלית לסאב שלי אז עדין לא מצאתי משהו שהוא כול כך מתאים(המונובלאקים יחסית למגברים 4 יציאות חלשים אני יכול לגשר את כול היציאות למגבר והוא יצא לי הרבה יותר טוב ויותר זול) אז חשבתי מגבר אחד לסאב ואחד לרמקולים

פורסם

תודה בשם כל החברים-חברי הפורום!

1.שתבין רוקפורד P3 וIDMAX זה משהו אחר לגמרי פשוט 2 ליגות ורמות אחרות , כמובן ש לIDMAX צריך הגברה בהתאם!

תעשה עוד חיפוש ותבין ההבדל בניהם. אהה וכן IDMAX באמת רעיל.

2.אם אתה משקיע אז כבר סט קומפוננט מקדימה אין צורך ב2 סטים.

3.יש לך צורך בסאב בשל התקציב הייתי מחפש משהו של קיקר יד 2 בפורום נראה לי מכובד בהתאם.

4.אם ו במקרה יהיה חסר לך קצת הצליל מאחורה אתה יכול לחבר את הרמקולים האחוריים ישורות למכשיר ולכוון על נמוך שהסט הקדמי יבלוט.

5.אתה צריך לחפש מגבר 4 יציאות טוב שיגביר לך את הקומפוננט מקדימה והסאב מאחורה.

6.שתיהיה סגור על עצמך והבנת הכול נמליץ לך בשמחה על רכיבים.

:roll:

פורסם

אני מעדיף שלא לקנות יד שניה. וגם לא kicker משום מה נראה לי הצליל לא ישמע לי טוב(אני יודע שזה נשמע דבע)

וכן אני פחות או יותר הבנתי הכול רק מה אני לא בא להשתגע במערכת, מערכת ברמה טוב+ אחת כזאת שהיה אפשר להשען אחורה לפתוח פה ולהקשיב (אני דווקא חשוב מאוד העוצמה אבל לא על חשבון האיכות) לכן אני מוכן להדגמש במקרה וזה יצדיק את עצמו

שמעתי את הרוקפורד הנ"ל והתאהבתי אז לא חושב כול כך שאני ירד ממנו רק אם יש משהו שיש לו את הסאב הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו לעומת אחרים זה היה נחמד מאוד.

1.אני יצתרך שני מגברים למערכת?(אני רוצה להוציא מקסימום מהסאב)

2.מה עושים על מנת שהמצבר לא יתרוקן מהר או שאין משהו אחר שמעתי על אופצית מצבר נוסף אתם חושבים שאצלי צריך עוד אחד?.

3.התיבה לסאב איזה הייתם ממליצים

*חברה אני בחודש הקרוב קונה את המערכת ב10 מקבל משכורת ואני יתחיל לפעול

פורסם

1.אני יצתרך שני מגברים למערכת?(אני רוצה להוציא מקסימום מהסאב)

לא - בתקציב שלך לא מאפשר 2 מגברים. רכוד מגבר 4 ערוצים בעל נתונים שייתאים לצרכים שלך.

2.מה עושים על מנת שהמצבר לא יתרוקן מהר או שאין משהו אחר שמעתי על אופצית מצבר נוסף אתם חושבים שאצלי צריך עוד אחד?.

אין צרוך כל עוד המצבר תקין ומערכת החשמל עובדת כהלכה לא רואה סיבה שתיצטרך-עדיין לא הגעת לרמות האלה.

3.התיבה לסאב איזה הייתם ממליצים

תיבה הכי טוב לבנות ע"פ נתוני היצרן כראוי כמובן רצוי יידג בנושא או שלפנות למישהו שבונה תיבות ומבין.

*חברה אני בחודש הקרוב קונה את המערכת ב10 מקבל משכורת ואני יתחיל לפעול

אין למה למהר עוד שבוע לא יזיק רק יעזור לך לחזק את ההחלטות שלך והבחירה תיהיה יותר נכונה.

:roll:

פורסם

כן צודק..

1.שמעתי את הרוקפורד הנ"ל והתאהבתי אז לא חושב כול כך שאני ירד ממנו רק אם יש משהו שיש לו את הסאב הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו לעומת אחרים זה היה נחמד מאוד.

מישהו?.

2. מה התדירות של ההתחדשות של הרמקולים וכול הענין של המערכות ?.(כול כמה זמן יוצא משהו חדש)

פורסם

למה שלא תשמע אותם? הכי טוב, לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיה קצת אני לא מכיר אנשים שיש להם את הID

את הרוקפורד שמעתי התלהבתי מאוד ממנו

בחניות מוכרים אותו?.(את הID12) שאני יוכל לשמוע שם אם בכלל נותנים לשמוע

פורסם

תגיע לאחד המפגשים ותוכל לשמוע הרבה סוגי סאבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש משהו באשדוד קרוב לאשדוד ותודה איתמר אתה וגופרנית עוזרים הרבהה..!

אני פשוט עוד איזה חודש ככה קונה את המערכת עוד לא סגור אם אני יקנה אותה בחלקים או הכול ביחד

• תוכן חדש...