Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שברשותי הוא 45k ואני מעוניין לקנות סוברו אימפרזה ניו אייג' , לפי התקציב אני יכול לקנות שנת 2003 (הצורה החדשה מ2002)

הציעו לי מאוויס לקנות מהם סוברו אימפרזה ניו אייג' מהשכרה שנת 2006 80690 קילומטר מיצתבר, עם אחריות מנוע וגיר לשנתיים, תיקונים של כל הליקוים שימצאו ברכב בבדיקה , ופריסה עד 60 תשלומים,

יש לציין שבשנת 2006 יצא צורה חדשה יותר משנתונים 03-05

האם יש למה להתפתות ולא לפחד מהשכרה עד כדי כך , כשיש הנחה כל כך משמעותית , או שעדין עדיף לא להיתעסק איתם?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

בתור אחד שבחמש שנים אחרונות משתמש ברכבים מהשכרה בעבודה ורואה מה אנשים מסוגלים לעשות, הייתי מוותר.

פורסם

לדעתי האישית למעט החיסרון במכירה (קשה יותר למצוא קונה-הרבה חוששים מהמוניטין "שיצא" לרכבים האלה כמו ההוא בתגובה מעליי שראה בעבודה רכב אחד ומזה פיתח תאוריה שלמה ...)

אבל בתור אחד שעבר 3 מכוניות שהיו של חב' השכרה (חברות ומכוניות שונות - שניים מהם די ישנות -אני הייתי יד 4 ו 6 ) אני חייב לתת כאן את הדעת , גם אני חששתי בהתחלה מהעיניין בגלל מה שציינתי בסעיף הראשון אבל קיבלתי הסבר דיי משכנע (שגם הצדיק את עצמו ) והוא :

רוב האנשים ששכרים מכונית מעדיפים להימנע מתשלום ההישתתפות העצמית במקרה של נזק (כ3500 ש"ח) ולכן לא "קורעים" את הרכב, מה גם שרובם צריכים את המכונית לצרכים פרקטיים ולא שכרים רכב רק בשביל להיתעלל בו (לרוב במכוניות שהושכרו לתקופה קצרה ) -ואני לא אומר שאין אנשים שנותים לזלזל ואף להיתעלל ברכב שכור, אני פשוט חושב שהם אחוז מאוד קטן בסך הכול וגם לרוב בכרבים שמושכרים לתקופות ארוכות

לחב' ההשכרה יש אינטרס מובהק לתחזק את המכוניות ברמה הטובה ביותר-כאשר לקוח נתקע עם רכב זה גורם לחב' נזק רב ,(גם תדמיתית וגם עליות תפעול -החלפת רכב גרירה וכו' ) מה גם שעלויות הטיפולים יורדות משמעותית מכיוון שמדובר בצי ולא בלקוח מזדמן (ברמת המוסך) חוץ מזה שלא בשונה מהשוק החופשי קניית רחב היא תמיד חצי הימור (ולא משנה כמה בדיקות תעשה ) ובשוק ה"חופשי" אף אחד לא נותן לך אחריות ליום אחד, לעומת שנתיים בחב' ההשכרה...

בכול אופן אני קראתיאת מה שכתבתי שוב וחשוב לי לציין אני לא עובד או עבדתי בחב' השכרה פשוט היה לי ניסיון של 3 מכוניות מתוך 4 שהיו לי עד עכשיו ...

בהצלחה בכול אופן

פורסם

tzchi

"ההוא בתגובה מעליי שראה בעבודה רכב אחד ומזה פיתח תאוריה שלמה " החליף 5 רכבים צמודים ו2 רכבי עבודה מאלדן, אוויס, פרי, שלומו סיקסט ועד 2 חברות קטנות, שאני לא זוכר את שמם.

לידיעתך, ברכב שכור אתה משלם השתתפות עצמית רק במקרה של תעונה. אתה גם תשלם עבור נזק לתחתית של רכב, נזק חיצוני/פנימי שנראה לעין ונזק למנוע אם לא הוספת שמן. עד כאן!

אבל אם תנסה "למשוך" בשני עד 80/90 קמ"ש (עם חברה צעירים קורה), להשתמש בפרייבט בתור רכב שטח (כול עוד לא תדפוק את התחתית) וכו', אף אחד לא ידע ולא יגיד לך מילה. איך אתה יודע, כמה אנשים נהגו ברכב שכור?

לחב' ההשכרה יש אינטרס מובהק לתחזק את המכוניות ברמה הטובה ביותר

אל תצחיק אותי, מספיק לעשות חיפוש, דובר על זה רבות. אינטרס מובהק של חברת השכרה, זה לתחזק את המכוניות ברמה הזולה ביותר.

לפותח שרשור אני ממליץ לבצע חיפוש, כבר כתבו הרבה בנושה.

פורסם

היי, יש ויש, לסבא שלי למשל, יש קיא פרייד 2000, קנינו אותה מהשכרה ב2002, מצב די שמור וטוב, האוטו נוסע מעט ק"מ בשנה, ב6 השנים שאצלינו מטופל כהלכה, ואיך נאמר אם פעם נצטרך למכור ? "האוטו כבר שכח שהוא היה בהשכרה".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...