Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בבדיקת קניה שערכתי למיצובישי לנסר 2001 אוטומטית נקבע, שבגיר קיים "ליקוי במעבר בין ההילוכים". הבודק הסביר שהוא לא יכול להגדיר את הבעיה במדויק, אך "נדמה לו" (!) שכשמעבירים את ההילוך מ-R ל-D הרכב מתחיל לנוע מהילוך שני ולא מהילוך ראשון.

הבודק גם אמר שייתכן וניתן לסדר את העניין באמצעות "סיבוב בורג קטן", אך יש סיכוי שמדובר בבעיה שתדרוש שיפוץ או החלפה של הגיר כולו.

האם מישהו מכם נתקל בבעיה זהה ויודע כיצד לטפל בה? האם כדאי לי לחפש מוסך שמתמחה בתיבות הילוכים אוטומטיות או מספיק לגשת לכל מוסך של מיצובישי?

תודה!

פורסם

צא לי, אך הסיפור שלך לא נשמע סביר, שבוחן רכב לא יודע לאבחן באיזה הילוך מתחיל הרכב לנסוע ועוד יגיד שאפשר אולי לתקן את זה ע"י סיבוב של בורג? קצת הזוי.

בכל אופן אם באמת מדובר על תקלת תפקוד תיבת הילוכים אז ברור שהעדיפות היא למכון גירים ולא למוסך.

פורסם

תודה דניאל,

גם לי כול הסיפור נראה הזוי לגמרי. בדו"ח בדיקה רשום רק "ליקוי במעבר בין ההילוכים". אני גם אמרתי לבוחן שלא ברור לי מדוע אני לא יכול לקבל את התיאור המלא של הבעיה בכתב כחלק מהדו"ח. הבוחן אמר שהנוסח הוא קבוע ותפקידו רק להצביע על הבעיה. על מנת לברר מה באמת קורה בגיר עליי לגשת לאלה שמתמחים בתקלות בתיבות ההילוכים של מיצובישי. הקטע עם סיבוב הבורג עלה תוך כדי ההסבר שייתכן וניתן לסדר את העניין באמצעות כיוון של משהו בגיר, וייתכן שצריך גיר חדש - אבל רק מי שמבין בגירים של מיצובישי יכול לומר לי בדיוק מה לעשות.

כך או אחרת את הקונה הפוטנציאלי הסיפור הזה הבריח. חבל אם בסוף יתברר שמדובר במשהו קטן או בכלל לא נכון והקביעה של הבוחן היא סתם כסת"ח של מכון הבדיקות.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בכל בדיקה לפני קניה אומרים לך בעיה בגיר ,נקישה בגיר , רעש מהגיר ,וכו... , כדי שיסגרו את הפינה שלהם,שאם בעתיד תהיה בעיה עם הגיר שלא תבוא בטענות נגדם.

• תוכן חדש...