Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו כנראה קונים רכב פורד פוקוס חדשה היום אצל דלק מוטורס.

רציתי לדעת האם התקנות החשמל שלהם(קודנית, חיישני רוורס) סבירות? או אני אקבל רכב עם פלסטיקים שבורים?

פורסם

רוצה לשמוע דעה אישית?

לא צריך שום דבר שפשוט לא יגעו בכלום.

צריך קודנית? חפש חברת ביטוח אחרת שתסתפק בלי.חיישני רברס? תסתדר בלי.מרמי חלונות? פשוט תסגור את החלונות לפני שאתה עוזב את הרכב שהוא עוד מונע בחניה.יותר בריא גם למצבר.

כל רכב שהוצאתי מהחברה תמיד היו סיפורים ודברים,אם לא בזמן המסירה אז אחרי זמן כלשהוא.

ממליץ להציץ מתחת ללוח שעונים לראות איך הנדסו לכם את החיווטים החבר'ה הנחמדים בבונדרים.:x

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

קשה לי להאמין שיש חברת ביטוח שתבטח רכב חדש בלי לפחות קודן.

הבעיה עם דלק מוטורס היא שהם מתקינים רק אזעקה+קודנית ולא קודנית בנפרד. המחירים די גבוהים ביחס לשוק אבל מצד שני זה חוסך זמן אחר כך וכאב ראש ויש אחריות 3 שנים על ההתקנה. זמן זה גם כסף ולכן הם מרשים לעצמם להשתולל.

לי אמרו (מתקיני אזעקות) שבפוקוס דור 2 ההתקנה של אזעקה קצת יותר מסובכת מהממוצע בגלל הצורך להתחבר לשלט המקורי ובפוקוס דור 2.5 (הנוכחית) גם צריך להוסיף מתאם בין האזעקה לבין האיתותים כדי שיהיה היבהוב איתותים בנעילת הרכב (מה שאין במקור). בכל מקרה התקנת אזעקה נראית כאילו שוחטים את הרכב ואל תצפה שבדלק מוטורס או אצל מתקין פרטי עובדים בעדינות ובזהירות - אתה רואה אחרי זה סימנים על הברגים שפתחו אותו ועוד כל מיני דברים קטנים שנראים רק בחיפוש מדוקדק.

האם יש ברירה ? לא! האם זה גורם לבעיות ? בדרך כלל לא!

אני ממליץ מאוד על התקנת חיישני רוורס ורק איכותיים! (לדוגמה של קוברה). שים לב שתא המטען של הפוקוס 2 מוגבה וקשה יחסית לעשות רוורס בלי חיישנים. אם הרכב שאתם קונים לבן אז אם אין למתקין צבע לבן של פורד החיישנים יהיו בצבע שונה משאר הרכב. ראיתי אחת כזו וזה נראה רע. אני מניח שזה נכון גם לחלק מהצבעים האחרים של הפוקוס. אפשר לבדוק אצל מתקין פרטי איך נראים החיישנים ביחס לצבע של הרכב שבחרתם. כמובן שלדלק מוטורס יש את הצבעים המתאים.

לגבי אזעקה- כדאי לבדוק מה מתקינים בחברה מבחינת תכונות האזעקה כגון דריכה אוטומטית, שלא תשגע אותכם.

אם לא תתקינו בחברה חשוב לוודא שהאזעקה מתאימה לפוקוס 2 ושהתקין מכיר את הרכב כי אחרת יהיו לכם צרות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
קשה לי להאמין שיש חברת ביטוח שתבטח רכב חדש בלי לפחות קודן.

מי מתקין היום אזעקה? אף אחד לא יתאמץ אם היא תצפצף והגנב יפליג לדרכו עם הרכב שלך.

מי שכן יאכל אותה זה אתה שתצטרך לרוץ באמצע הלילה לאזעקות שווא ושכנים עצבניים.

תתפלא יש חברות ביטוח שיוותרו על קודן.כבר קרה פה בפורום.צריך רק לחפש.

אתה תמים שאתה חושב שיש ויש.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תודה רבה על התגובה המושקעת.

בסוף "ההנחה" היחידה שקיבלנו היא אזעקה של קוברה + חיישני רוורס +קדימה של קוברה, אז כבר נתקין בדלק מוטורס.

פורסם

בסוף "ההנחה" היחידה שקיבלנו היא אזעקה של קוברה + חיישני רוורס +קדימה של קוברה, אז כבר נתקין בדלק מוטורס.

לא רע וזה עדיף מכלום והאוטו באמת טוב וקרוב לוודאי שתהנו ממנו בגדול.

לגבי חיישנים קדמיים - האם זה לא עלול להיות מעצבן מדי ? הראות הקדמית בסך הכל טובה יחסית.

לגבי חיישני רוורס - אני לא אהבתי את האלה עם מסך כי נראה לי שזה עלול לגרום להתמקדות במסך ולא להסתכל אחורה כמו שצריך למרות שיש חיישני רוורס. מבחינתי החיישנים הם כלי עזר ולא תחליף למבט לאחור.

לגבי הביטוח - מקבל את התיקון! אבל מהסקר שעשיתי בזמנו לא היה שווה לבטח את הרכב בלי קודן בגלל ההפרש במחיר הביטוח. וכן, ברור לי ב- 100% שהקודן או האזעקה אולי רק יעצבנו את הגנב אבל לא ימנעו ממנו לגנוב את הרכב. אני לא תמים!.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הבעיה עם דלק מוטורס היא בכלל באופן אחר,

אם אתה לא מתקין אצלם(או מי שמורשה מטעם הכוונה) אם חס וחלילה יהיה לך בעיות חשמל בהמשך הם יתנערו מאחריות,

לכן זה השיקול העיקרי, לך אח"כ תתחיל לשבור את הראש עם חברה שזרוק אותך מאחד לשני.

פורסם

ברשותי גם פורד מונדיאו 2004 יד ראשונה, ואת ההתקנה של חיישני הרברס והאזעקה התקינה חברת קוברה (מתנה מחברת "דלק מוטורס").

כעבור שלושה ימים ו- 70 ק"מ דלף הרדיאטור הפנימי והסתבר שבעקבות ההתקנה של קוברה ניזוק הרדיאטור הפנימי. כמובן היבואן לקח על עצמו את האחריות והכל הוחלף מניה וביה אבל עדיין עיצבן אותי שחברה שנחשבת טובה (חברת קוברה ישראל) עושה פדיחות כאלה.

אגב לרכב אין קודן ולא היה מעולם קודן כי התעקשתי מול חברת הביטוח שלא להתקין קודן ולהסתפק באימובילייזר המקורי.

מוסר השכל שאם אתה כבר מתקין את החיישנים ואזעקה וכיוצ"ב תתקין אצל היבואן לפחות יש לך אחריות מלאה.

• תוכן חדש...